Şimdi Ara

iphone kullanıyorum ve kılıfsız kullanmaya karar verdim..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu Kılıfsız Kullanınca Elime İphonu Gerçekten Aldığımı Farkettim.Zaten Telefonuna İyi Bakan Biri Olduğum İçin Kılıflı Kullanmanında Saçma Olacağının Kanaatindeyim. Zaten Ekranda Kırılmaz Cam Var Ben Şimdi İphonu Kılıfsız Kullanan Biri Olarak Zenginmiyim Veya Bolca Bulabilirmiyim Hayır Tabiki Sadece Tasarımın Ve İnceliğin Hakkını Ve Zevkini Keşfetmek Amacı İle Bu Kararı Aldım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kılıfsız iPhone Kullanmanın Artıları ve Eksileri

iPhone'unu kılıf kullanmadan kullanmayı mı düşünüyorsun? İşte karar vermene yardımcı olacak bazı artılar ve eksiler:

Kılıfsız iPhone Kullanmanın Artıları:

• Daha ince ve hafif: Kılıfsız bir iPhone, daha ince ve hafiftir, bu da onu cebinde taşımayı ve tek elle kullanmayı kolaylaştırır.
    • Daha iyi kavrama: Kılıflar, telefonun kavranmasını zorlaştırabilir. Kılıfsız bir iPhone, daha iyi bir kavrama sağlar ve kazara düşürmeleri önler.
    • Daha premium his: Bazı kişiler kılıfsız bir iPhone'un daha premium ve şık göründüğünü düşünür.
    • iPhone 11 ve iPhone 13 gibi bazı modellerin daha dayanıklı malzemelerden yapılmış olması nedeniyle kılıf gerektirmeyebilir.

Kılıfsız iPhone Kullanmanın Eksileri:

• Hasara karşı daha savunmasız: Kılıflar, iPhone'unuzu düşme, çarpma ve çizilmelere karşı korur. Kılıfsız bir iPhone, hasara karşı daha savunmasızdır.
    • Kırılma riski: Ekran, bir iPhone'un en kırılgan kısmıdır. Kılıfsız bir iPhone, ekran kırılma riskini artırır.
    • Çizikler: Kılıflar, iPhone'unu çizilmelere karşı korur. Kılıfsız bir iPhone, çizilme olasılığı daha yüksektir.
    • Suya ve toza karşı hassas: Kılıflar, iPhone'unuzu suya ve toza karşı bir miktar koruma sağlar. Kılıfsız bir iPhone, bu elementlere karşı daha hassastır.

Sonuç olarak, kılıfsız iPhone kullanmak hem artıları hem de eksileri vardır. Ne seçerseniz seçin, iPhone'unuzu dikkatli kullanmak ve olası hasarlara karşı önlem almak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu kararınızdan dolayı size tebrik koyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust.Me

Bu kararınızdan dolayı size tebrik koyuyorum.

Bende Sizi Dünya Malı Değilmi Kullan Gitsin Anasını Satim.

• Notumizi alalim. En fazla 18 yas

• Iphone 7 olduğunu belirtmemişin kardeş hatırlatayım dedim.
  • benim iphone fazla mesajlaşmaktan mahvoldu

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1407

Iphone 7 olduğunu belirtmemişin kardeş hatırlatayım dedim.

İphone 5s Kanka 6 6s 7 Bunların Kasaları Beş Para Etmez Bükülüyo Ben İnternette İphonu Kötülemek İçin Yalan Video Veriyolar Sandım Vallahi Şait Oldum Çıt Diye Yamuluyo Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 19 Ocak 2017; 1:11:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: greyzzz

benim iphone fazla mesajlaşmaktan mahvoldu

Ona Nasıl İş Yav :)

• eskiden kılıf takardım artık takmıyorum şuan sony kullanıyorum düşsede kırılsada camı dışında bi yerini kollamıyorum telefonun ama haklısınız sonuna kadar adamlar o kadar metal tasarım şık zarif telefon yapıyor kılıfla tüm herşeyini kapatıyoruz elimizde plastik bişey taşıyormuşsun hissi var sürekli artık hiçbir telefonu kılıfla kullanmam dünyaya 10 kere gelmiycez bi telefonuda kılıfsız kullanalım bi zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmericanDeltaSoldier

quote:

Orijinalden alıntı: murat1407

Iphone 7 olduğunu belirtmemişin kardeş hatırlatayım dedim.

İphone 5s Kanka 6 6s 7 Bunların Kasaları Beş Para Etmez Bükülüyo Ben İnternette İphonu Kötülemek İçin Yalan Video Veriyolar Sandım Vallahi Şait Oldum Çıt Diye Yamuluyo Kasa

7'de öyle bir şey yok sallama
  • Eğer telefonu satmayacaksanız, satacağınız zaman para kaybı önemli değilse kılıfsız kullanın. Ben de sizin gibi düşünerek 5S cihazımı 6-7 aydır kılıfsız kullanıyorum ama inanın daha çok düşmeye başladı cihaz. Kasasında bayağı bir ezik ve zedelenme oldu Şimdi bu telefonu kasasından dolayı öldü fiyatına vermektense anneme verir kendime yeni cihaz alırım daha mantıklı.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Cümle içinde her kelimenin baş harfi büyük ve sen çok bonkör davranmışsın. 14 maks.
  • Boyle kilif aldim hem koruyor hem de estetik

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokcesel

Eğer telefonu satmayacaksanız, satacağınız zaman para kaybı önemli değilse kılıfsız kullanın. Ben de sizin gibi düşünerek 5S cihazımı 6-7 aydır kılıfsız kullanıyorum ama inanın daha çok düşmeye başladı cihaz. Kasasında bayağı bir ezik ve zedelenme oldu Şimdi bu telefonu kasasından dolayı öldü fiyatına vermektense anneme verir kendime yeni cihaz alırım daha mantıklı.

Vazgeçtim Zaten Kanka Kıyamadım Anasını Satim Taktım Kılıfı Geri Bir Daha Alamam O Yüzden İyi Kullanmam Lazım Kılıfsız Yere Düştümü Özellikle İphone İse Kasa Eziliyor.

Ki Zaten İphone 5s lerin Normal Fiyat Olarak Değer Kaybetti İkinci Elinin Paha Biçilmez Olacağını Sanmıyorum Ben 2014 Silver 5s Aldığımda 2.200 liraya Almıştım O Zaman 5s En Gözde Telefonda Özellikle İlk Parmak İzli Ve İlk 64-bit İşlemcisi İle O Zaman İkinci eli 1700 1800 Lira Civarıydı.

Kılıfsız Kullanırdım Ama Çiziliceği İçin Gözüm Gibi Bakmam Lazım Oda Adamı Yorar Kılıflı Kullanıyorum En Azından Yere Düştümü Kasasının Kenarlarına Çizilmişmi Diye Bakma Gereği Olmuyor..

Ama 5s Hala Canavar Gibi Çatır Çatır Çalışıyot Benim Zamanımda ios 7 Vardı Ne Güzeldi Varya İphone 5s e Tam Oturmuştu Özledim

• Telefona kılıf kullananlara bir şey demiyorum da çizilecek diye powerbank'ı kılıfla kullanmak nedir ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Telefona kılıf kullananlara bir şey demiyorum da çizilecek diye powerbank'ı kılıfla kullanmak nedir ya.

Oha Cidden :)

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Telefonu kılıflı kullanmıyorum fakat powerbanki kullanıyorum. Şöyle bir şey var. Her powerbankte kılıf yok xiaomi'de bulunuyor. Onda da xiaominin kasası parlak metalik ve kaygan olduğu için ek olarak aşırı çizildiği için daha iyi oluyor. Amaç parasal yönden korumak değil, estetik yönden korumak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Telefonu kılıflı kullanmıyorum fakat powerbanki kullanıyorum. Şöyle bir şey var. Her powerbankte kılıf yok xiaomi'de bulunuyor. Onda da xiaominin kasası parlak metalik ve kaygan olduğu için ek olarak aşırı çizildiği için daha iyi oluyor. Amaç parasal yönden korumak değil, estetik yönden korumak.

Hocam para için değil estetik için koruyorsun ama o estetikten yararlanamıyorsun. Bana biraz mantıksız geliyor.
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    İşin komik yanı o ya Ürünü kılıfsız kullanınca çizik manyağı oluyor ve iğrenç bir görüntüsü oluyor. En azından böyle tek renk normal gözüküyor. Kılıfsız estetik falan hiç kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 21 Ocak 2017; 1:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

İşin komik yanı o ya Ürünü kılıfsız kullanınca çizik manyağı oluyor ve iğrenç bir görüntüsü oluyor. En azından böyle tek renk normal gözüküyor. Kılıfsız estetik falan hiç kalmıyor

Ben kılıfsız kullanıyorum, çok aşırı çizilme yok ama ileride dediğin kadar kötü olursa o zaman kılıf kullanırım belki. Böylesi daha iyi olur bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.