Şimdi Ara

iPhone kayıt ve 3G HSPDA uyumluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir kaç şey merak ediyorum da. Ben yurtdışından telefon aldım, bunu IMEI kayıdını kendi pasaportuma yaptırmak istiyorum. Şimdi ben yurtdışından döneli 3 hafta oluyor(yani hakkımın dolmasına bir hafta var). Telefonu ise bi arkadaşım kısmetse 3 hafta sonra getirecek(cihaz bana ulaşmadı, şu an yurtdışında) ben bu telefonun IMEI numarasını bildiğim için kendi pasaportuma telefon bana ulaşmadan kayıt yaptırabilir miyim?

Birde sanırım cihaz A1428 model, dolayısıyla 3G(HSPDA) bağlantıda sıkıntı olur mu?(4G LTE sormuyorum, o zaten daha ülkemizde bile yok)

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pasaport mevzusu hakkında bi bilgim yok ama bende de A1428 cihaz var, 3G'sinde bi sıkıntı yok.
  • Sadece imei numarası yeterli, cihaza gerek yok kayıt esnasında.Eğer imei numarasını biliyorsanız hakkınızın süresi dolmadan hemen yapın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

Pasaport mevzusu hakkında bi bilgim yok ama bende de A1428 cihaz var, 3G'sinde bi sıkıntı yok.

Benimki A1429. Ne fark varki arasında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gisigisi

Sadece imei numarası yeterli, cihaza gerek yok kayıt esnasında.Eğer imei numarasını biliyorsanız hakkınızın süresi dolmadan hemen yapın bence.

quote:

Pasaport mevzusu hakkında bi bilgim yok ama bende de A1428 cihaz var, 3G'sinde bi sıkıntı yok.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_xtinamars

quote:

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_xtinamars

quote:

?

A1428 cihazları at&t cihazları. At&t cihazlarının 4Gsi diğer cihazlardan farklı oluyor. A1429 cihazları Verizon veya Sprint cihazları. Yani eğer Türkiyeye A1429 cihazları destekleyen frekansta 4G bağlantısı gelirse A1428 cihazlarında 4G kullanılamayacak. Forumda A1428 ve 29 cihazları arasındaki farklar yazıyor. Araştırırsanız bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheRnogod -- 11 Aralık 2012; 17:36:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.