Şimdi Ara

iphone kayit? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: elifmus

    arkadaşlar ben geçen hafta 2007 pasaportu ile yaptırdım ama bilmiyorum şuan ne durumda?


    BURADAN sorgulayabilirsiniz.
  • xphoid kardes farkindaysan 7. Sayfaya gectik ve tam 7 sayfa bu kayit cilesiyle dolu.. Bende evraklari verdikten sonra yaklasik 20 gun bekledim..peki plutosdaddy' ye ne demeli :) adam 4 ay diyo yaa $aka gibi :) olmadimi olmuyo iste telekomunikasyon kurumunu bir kez daha "saygiyla" aniyorum :)
  • @kmerdal;

    Ben "saygı" yanına "sevgi"mi de katıyorum
  • Arkadaşlar ben dün 2007 girişli pasaportumla balmumcu daki turkcell e kayıt yaptırdım, fakat oradaki bayanın söylediği şuydu. Sisteme onay msj ı gönderince bazen hata verdiği ve hata msj ı aldığı başvuruları daha sonra göndermekte güçlük çektiğiydi. Ve önünde de sistem yüzünden bekleyen onlarca form vardı. Benim tel. yarın itibarı ile kapanacak ama umut ediyorum ki kapanmadan kayıt işlemi tamamlanmış olur. Herkese bol şanslar dilerim sanırım şimdilik söylenecek tek şey bu.
  • peki ben bu çileyi dün ve bugün çektim ve çözdüm...
    2,5 hafta evvel turkcellerden birine (kanyon) evraklarımı bıraktım ve onlar yapacaklar bu işi diye geçtiğimiz cuma gelen yasal uyarıya kadar içim gayet rahat bekledim... cuma zaten bişi yapamadım, dün 1 bugün 2 dir uraşıyorum ve bugün son günüm, akşama keseceklerdi çünkü...

    5 turkcell gezdikten ve hepsinden de aynı başarısızlıkla çıktıktan sonra İstiklal Caddesinde ki AVEA'ya gittim ve ve 10 ytl'ye 20 kontürlü bir kart aldım (13 senedir Turkcell'liyim, rezalete bak, çözemediler) ve anında referans ve takip no'yu da içeren TK'ya olan dilekçeyi print out alıp altını imzalattılar ve tamamdır dediler...

    Geldim hem TK'nın web sitesinden hemde telefon ile arayarak TK'yı kontrol ederek, kayıt altına alındığını öğrendim...

    çile çeken arkadaşlar çözüm AVEA :)

    (TK = Telekominikasyon Kurumu)

    quote:

    Orjinalden alıntı: kmerdal

    xphoid kardes farkindaysan 7. Sayfaya gectik ve tam 7 sayfa bu kayit cilesiyle dolu.. Bende evraklari verdikten sonra yaklasik 20 gun bekledim..peki plutosdaddy' ye ne demeli :) adam 4 ay diyo yaa $aka gibi :) olmadimi olmuyo iste telekomunikasyon kurumunu bir kez daha "saygiyla" aniyorum :)




  • büyük rezillik gerçekten de ya...
    çok büyük rezillik..
    ve aylardir sürüyo bu sorun..
    bu başlıkta "Üst Başlık" olmalı diye düşünüyorum..
  • bende bugün iphone aldım yarın nasipse avea'ya kayıt yaptıracam (hattım avea) xsim ile sim kartımı taktım no simvcard instaled diyor bu mesj kayıtsız olduğu içinmi çıkıyor acaba? cihazı kayıt ettirmeden tel olarak kullanamıyormuyuz?
  • hayır kayıt etmekle alakası yok... ben 3 haftadır kayıtsız kullanıyorum...

    sanırım sen sadece xsim takmışsın ama gerekli işlermleri yapmamışsın... jailbreak falan...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Xphoid

    hayır kayıt etmekle alakası yok... ben 3 haftadır kayıtsız kullanıyorum...

    sanırım sen sadece xsim takmışsın ama gerekli işlermleri yapmamışsın... jailbreak falan...


    ilgin için tşk ederim.
    jailbreak mı? o nasıl yapılacak hiç bir bilgim yok :( aldığım kişi unlock olarak dedi kartını tak çalıştır dedi
  • Eğer cihaz unlocklu ise kartını takınca direk çalıştırabilirsin. Eğer çalışmıyorsa ya aktivasyon işlemi kırılmamıştır ya da aldığın xsim arızalıdır ya da sim kartında bir problem vardır..
  • BİR ARKADAŞ KAYIT YAPAN KESİN YER ADI SORMAMA BAYI LISTESI VEREREK BUNU FORUMA SORMAN GEREKSIZ DEMIS. ÖZELLIKLE SORDUM CUNKU BEN SURDA YAPTIRDIM BURDA YAPTIRDIM YAZIYO MESELA BIRILERI AMA SONRA ARIYORUM YAPAMIYORUZ DIYOLAR O YUZDEN EMIN OLMAK ICIN KESIN YER ADI SORMUSTUM. FORUMU GEREKSIZ MESGUL ETTIYSEM KUSURA BAKMAYIN. HERKESİN TELEFONUNU BIR AN ÖNCE KAYIT ETTİREBİLMESİNİ DİLİYORUM:)
  • Yurtdışından telefon getirmeye düzenleme
    Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD), yurtdışından ''zati eşya'' kapsamında bir takvim yılında bir adet cep telefonu getirme izninin, aynı kapsamda iki takvim yılında bir adet olarak yeniden düzenlendiğini bildirdi.
    kayıt işleminin, yurda giriş tarihinden itibaren 1 ay içinde yaptırılması zorunluluğu getirilmiştir. Her iki yeni uygulama, 1 Şubat 2008 tarihinden itibaren (bugün) yürürlüğe girmiştir. Kayıt işlemleri, önceden olduğu gibi operatörlerin yetkili bayileri tarafından yapılmaya devam etmektedir.
    haberin linki
    edit:düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brankhid -- 1 Şubat 2008; 12:54:46 >




  • Buyur burdan yak....
    hayvan gibi vergilerle milleti sömürüyorlar ona gık diyen yok ama efendim neymiş "bazı kesimlerin yolcu beraberinde cihaz getirme hakkı üzerinden dolaylı olarak kaçakçılığı sürdürdüklerinin gözlemlemişler"
    onlar gitsinde KDV'yi ÖTV'yi gözlemlesinler. eğer yok olmadı ben onlara gözlemleyecek şahane şeyler gösterebilirim.

    quote:

    Orjinalden alıntı: brankhid

    Yurtdışından telefon getirmeye düzenleme
    Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD), yurtdışından ''zati eşya'' kapsamında bir takvim yılında bir adet cep telefonu getirme izninin, aynı kapsamda iki takvim yılında bir adet olarak yeniden düzenlendiğini bildirdi.
    kayıt işleminin, yurda giriş tarihinden itibaren 1 ay içinde yaptırılması zorunluluğu getirilmiştir. Her iki yeni uygulama, 1 Şubat 2008 tarihinden itibaren (bugün) yürürlüğe girmiştir. Kayıt işlemleri, önceden olduğu gibi operatörlerin yetkili bayileri tarafından yapılmaya devam etmektedir.
    haberin linki
    edit:düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peynirli tombi -- 1 Şubat 2008; 13:42:11 >




  • olay bitmiştir.iyice azalır artık GG satışları..
  • elinde kayitli olupta satanlarda guzel fiyat ceker artik
  • şanslıymışım ben ayın 30 unda cihacı aldım 31 inde izmir bornovada avea merkeze 5 dk içinde kayıt yaptırdım yarım saat sonra kontrol ettiğimde kayıtlı olduğunu gördüm

    yeni çıkan tasarıyı daha önce olduğu gibi yine değiştirirler diye düşünüyorum değiştirmezlerse alacak arkadaşlar bayağı zorluk çekecek
  • şu anda sanırım hangi operatörden kayıt yapılırsa bir tek onunla kullanılacakmış sanırım doğrumudur?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: say

    şu anda sanırım hangi operatörden kayıt yapılırsa bir tek onunla kullanılacakmış sanırım doğrumudur?

    o büyük ihtimalle olmaz bu arada az önce aveyı ve turkcelli aradım ya bu yeni olaydan haberleri yok ya da nedir olay bilmiyorum 2007-2008 çıkışlı pasaportla gelin yapalım dediler 1 yılda 1 kere dediler bakalım nolcak..
  • şimdi nasıl yani??? benim kasım 2007 girişli pasaportum var ve iphone u 3 gündür kullanıyorum dün gidip sorduğumda daha sistemde gözükmüyor bir hafta içinde gözükür gelirsiniz yaparız kaydınızı dedi... ama bu yazdığınıza göre 2008 girişli olması lazım pasaportumun??? ben şimdi bi de 2008 girişli pasaport mu bulucam?
  • Bende Vodafone ve Avea`yı aradım az önce. Kendilerine daha öyle bir bilgi gelmediklerini ve 2007 pasaportları ile kayıt aldıklarını söylediler. Herhangi bir bilgi gelmediği için de kayıt işlemini yapabileceklerini söylediler. Bu demektir ki daha tam olarak yürürlüğe girmemiş demekki bu karar. Girseydi derhal bayilere iletilirdi. Ama belli olmaz elinde fırsat olan arkadaşların bir an önce 2007 pasaportlarıyla kayıtlarını yaptırmalarını öneririm Hoş CNN böyle bir haber yaptı fakat niye bu duyuru TK`nın resmi sitesinde yapılmadı ayrıca kayıt işlemi prosedüründe hala 1 takvim yılında kayıt hakkı olduğundan bahsediliyor ? Orası da enteresan..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.