Bildirim
İphone kamera pause
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İnşallah vardır _____________________________ -
Malesef , yok. (İphone 5 )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Apple MacBook Pro Retina 13'3 256 GB (Early 2015)
Apple iPhone X 64 GB
Apple Watch 1.Generation 42 mm
Apple Airpods 1.Generation
2016 BMW 116D Joy Plus -
İOS 6.1.3 için soruyorum lütfen var diyin ya çok lazım ya da app store da ayrı video çekme programı varmı pause'lu :( _____________________________ -
SPARK
ben en fazla 30 sn cektiğim için spark kullanıyorum sosyal medya için falan iyi oluyor deneyin bence ekrana bastıkca cekiyor elini cekince duruyor sonra tekrar devam ettiriyorsun çektikten sonra effect verebiliyorsunuz ve direk sosyal ağlarla paylaşımda sunuyor tabi kullanana ama kaliteli ve appstore da 3.59 TL_____________________________ -
Teşekkür ettim bakıcam.
Başkaa?????_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: can190398
Teşekkür ettim bakıcam.
Başkaa?????
Moviepro 5,49₺ paraya değer ben kullanıyorum durduruyorsun çözünürlüğü falan ayarlıyon zoom yapıyon gayet güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Spark ı deniyicem şimdi... İniyor _____________________________ -
Teşekkür ederim bakıyorum başka varmı?? _____________________________ -
ProCam'da vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam _____________________________
• Arrow • Sons of Anarchy • Breaking Bad • Da Vinci's Demons • Vikings • Camp • Chicago Fire • Game Of Thrones • Covert Affairs • Lost • Prison Break • Shameless • Skins •• Spartacus • Goodwin Games • Graceland • Hart Of Dixie • The Walking Dead • Hawaii Five-0 • Last Resort • Orange Is the New Black • Orphan Black • OZ • Pretty Little Liars•• Revenge • Revolution • Sleepy Hollow • Banshee • Teen Wolf • The Following • Under the Dome • The Secret Circle • Battlestar Galactica • Dexter • Agents of S.H.I.E.L.D •• The Blacklist • Atlantis • The Mentalist• Intelligence • Hostages •Helix -
Uygulama adlarını yazarken app storeda ya da cydiada olduğunu yazarsanız sevinirim :D _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler