Şimdi Ara

İphone internet hıZımdaki çelişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar speedtest uygulaması ile test edince indirme hızım 4.70mb gözüküyor.Gelgelelim dizimag,Türk anime gibi sitelerden video açılınca yüklenmiyor neredeyse sorun nedir anlamadım çözümü nedir bu işin huawei hg521 marka modemim var asıl soru speedtestle videoların yüklenmemesi arasındaki çelişki nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu anlamak zor değil server yoğunluğu kalitesi herşeyi açıklar bir sitede daha hızlı gezinirsin başka sitede daha yavaştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImaginePerest -- 26 Şubat 2013; 23:11:52 >
  • Bende simdi boyle bi konu acacaktim.
    İnternet hizimhttp://i1267.photobucket.com/albums/jj547/torrentforever/61208D20-1865-49DE-9244-5AA008011FF7-9226-000004B7C7A3B6AA_zpsc2cfb6bd.jpg

Ama gelgorki internetten video izlemek iskence hele youtube den izlemek..30saniyelik bi video icin dakikalarca bekliyorum.Benim modemimde huawei hg521
  • Up

• Up

• Aynı sorun bizde de var. Youtube ya da başka bir yerden video izlemek tam bir işkence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

Aynı sorun bizde de var. Youtube ya da başka bir yerden video izlemek tam bir işkence

İos sürümümüzle ilgili mi dersin benim 6.0 jbsiz seninki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3G kullanarak youtube dan 0 takılma ile gayet iyi bir şekilde video izleyebiliyorum. buzamana kadarda gerek wifi olsun gerek hücresel kullanımda herhangi bir sorun yaşamadım.

4S 6.1.2
  • Önce DNS leriniz nedir
    Eğer evinizdeki tüm cihazlar wireless n destekliyorsa modemden sadece wireless n seçin. ya da başkasını. mixed protokeller iphone da farklı modelerde sık sık sorun çıkarıyor.

En son olarak network ayarlarınızı sıfırlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

Önce DNS leriniz nedir
    Eğer evinizdeki tüm cihazlar wireless n destekliyorsa modemden sadece wireless n seçin. ya da başkasını. mixed protokeller iphone da farklı modelerde sık sık sorun çıkarıyor.

En son olarak network ayarlarınızı sıfırlayın

Network ayarlarını nasıl sıfırların? Edit:ilk paragrafı anlayabileceğimiz bir dilde anlatırsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pobjeda -- 27 Şubat 2013; 14:45:58 >
  • Aynı durum bende var, testte download grafiğine bakarsan sürekli bir yükselip alçalma varkı kesilip geliyor sürekli, o tarz dizi siteleride bu kesintiden sonra video göndermemeye başliyor, yabancı forumlardada bir çözüm bulamadım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.