Şimdi Ara

iphone imei kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde iphone 5 var ancak kayıtlı değil ve kayıt ettirip kullanmak istiyorum ama pasaportum ve bir yakınımın pasaportu yok nasıl yapabileceğim?

• s.a kardeş elimde 4 adet pasaport var yakın akrabalarım ümreden geldiler istersen 1 adet yaptırabilirim.kayıt yaptıktan sonra belgelerinide sana gönderirim.fiyatım en son 250 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirkalfa

s.a kardeş elimde 4 adet pasaport var yakın akrabalarım ümreden geldiler istersen 1 adet yaptırabilirim.kayıt yaptıktan sonra belgelerinide sana gönderirim.fiyatım en son 250 tl.

vergiside siz mi yatırıcaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

Orijinalden alıntı: kadirkalfa

s.a kardeş elimde 4 adet pasaport var yakın akrabalarım ümreden geldiler istersen 1 adet yaptırabilirim.kayıt yaptıktan sonra belgelerinide sana gönderirim.fiyatım en son 250 tl.

vergiside siz mi yatırıcaksınız

Sorunuma bakarmısınız?http://forum.donanimhaber.com/m_73073638/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • tabi ki hocam vergiler dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecTraceF33

Elimde iphone 5 var ancak kayıtlı değil ve kayıt ettirip kullanmak istiyorum ama pasaportum ve bir yakınımın pasaportu yok nasıl yapabileceğim?

doğubanka git sirkecide
    100 tl ye 1 yıl kayıt veriyyorlar . bende öyle yaptırdım seneye yine bulamazsam pasaport yine bu şekil
  • quote:

Orijinalden alıntı: symeck

quote:

Elimde iphone 5 var ancak kayıtlı değil ve kayıt ettirip kullanmak istiyorum ama pasaportum ve bir yakınımın pasaportu yok nasıl yapabileceğim?

doğubanka git sirkecide
    100 tl ye 1 yıl kayıt veriyyorlar . bende öyle yaptırdım seneye yine bulamazsam pasaport yine bu şekil

forumda islambol 50 tl ye yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetten İmei Kaydı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telefon 6 ay olmadan kapandı ve 10 gün kapalı kaldı aradım hallederiz dediler 2 ay gecmeden yine telefon kapandı ve 5 gündür telefonum kapalı sakın dogubankdan birsey alıp veya yaptırmayın. başınız cok agrır suan ben acısını cekiyorum
  • 6 aylık kaydın fiyatı 35 lira die biliyorum ililenen arkadaşlara yardımcı olurum
  • arkadaşlar 20 haziran 2013 günü yurda giriş yaptım 1 adet imei kayıt hakkım satılıktır. istanbul/gaziosmanpaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdima -- 2 Temmuz 2013; 17:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

quote:

quote:

doğubanka git sirkecide

Sakin diyim bulaşmayın İslambol'a. Hakkında forumda açılmış şikayet konusu var.
    Ne maillere ne SMS'lere ne aramalara ne PM'lere cevap veriyor.
    Şimdiye kadar yaptığı bütün kayıtlar düştü ve adam hiçbirini yenilemedi.

Benim ona 2 yıllık yaptırılmış kaydım vardı. 6. ayda filan düştü. Ben de araştırayım dedim, yukarıdaki sonuca rastladım.
    Sakın İslambol'dan kayıt yaptırmayın.

• Bence kesinlikle geçici kayıttan uzak durun. Geçici kayıt düşüyor tam o sırada pasaport buluyorsunuz işletecek oluyorsunuz yenileniyor, 5 gün sonra bi daha düşüyor. Tecrübeyle sabittir. Bak yukardaki arkadaş 115+135 liraya işi hallediyor. Bir kere bu rakamı vereceksin ama kafan rahat olacak. Makbuzu filan kesinlikle almalısınız tabiiki. En iyisi kendi tanıdıklarınız ama her zaman bulunamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

quote:

quote:

doğubanka git sirkecide

Sakin diyim bulaşmayın İslambol'a. Hakkında forumda açılmış şikayet konusu var.
    Ne maillere ne SMS'lere ne aramalara ne PM'lere cevap veriyor.
    Şimdiye kadar yaptığı bütün kayıtlar düştü ve adam hiçbirini yenilemedi.

Benim ona 2 yıllık yaptırılmış kaydım vardı. 6. ayda filan düştü. Ben de araştırayım dedim, yukarıdaki sonuca rastladım.
    Sakın İslambol'dan kayıt yaptırmayın.

Kac aylik konu dostum alıntı yapmışsınız da.. ben de yandım islambol denen seref yoksunundan. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu uplamışlar tarihe dikkat etmedim. O zamanlar ben daha iPhone'u almamışım

Aynen hocam. Aslında ben eskiden bakıyordum gayet hızlı yapıyormuş kayıtları. Birisininki düşünce yarım saatte açtığı oluyormuş yani.

Ama o zamanlar herkesin aynı anda kaydı düşmüştü. İslambol denen insan da telefonunu hesabını kapatmış gitmiş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.