Şimdi Ara

iPhone ile Vodafone kullanan arkadaşlar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone daha fazla şarj yiyor diye bir söylenti var arkadaşlar. Sizde durumlar nasıl? Ben geçen gün Vodafone hattı taktım iPhone 5'e yarım saat 3G üzerinden müzik dinledim %9-10 puan şarj düştü. Bugün Avea hattımla yine aynı şekilde 3G üzerinden müzik dinledim %4-5 şarj düştü.

Var mı bu tarz tecrübe yaşamış arkadaşlar?

• vodofone kullandım iphone'da bilmiyorum yoktur ya öyle bişe
  •  iPhone ile Vodafone kullanan arkadaşlar !
    ss düne aittir benim telefonum

3g sürekli kapalı
    wifi 24 saat aktif
    parlaklık otomatik seviyede
    ekran kilidi sürekli kilitli (epey etkiliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 5 Haziran 2013; 18:17:46 >
  • Vodafone kullanıyorum fakat şarjın çabuk bitmesi operatörden kaynaklı olursa çekim kuvvetinden, az çeken yerlerde olur.
    Eğer tam çekiyorsa harcadığı enerji azalır.Vodafone da neden fazla şarj gidiyor sebebi nedir eğer böyle birşey gerçekten varsa?
    Gerçi bende 5 yok fakat uçak modundayken bile hüpletiyor şarjı (4S)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nookie -- 5 Haziran 2013; 18:16:27 >
  • Var oylebi soylenti ben avea ya gectikten sonra farkettim vodafone cok isiniyor 3gde ayrica

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sim kartı kullanıyorsunuz orjinal mikro-nano sim mi yoksa kesilmiş sim mi?
    Benim de 3G de çok ısınıyor. kesilmiş sim kart var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nookie -- 5 Haziran 2013; 18:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

iPhone ile Vodafone kullanan arkadaşlar !
    ss düne aittir benim telefonum

3g sürekli kapalı
    wifi 24 saat aktif
    parlaklık otomatik seviyede
    ekran kilidi sürekli kilitli (epey etkiliyor)

Saka gibi benimki 6 saat gidiyor 4s ayarlar sizinki gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben mesajlaşmayı filan pek sevmiyorum sadece alo alo diyorum bide mail ve uygulamaları kullanıyorum internetede çok giriyorum ama sürekli mesajlaşma işi olunca hiç dayanmıyor bir sorun yok yani
  • kesılmıs sım ıle orjınal nano arasında fark varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

kesılmıs sım ıle orjınal nano arasında fark varmı ?

Eğer düzgün kesildiyse ve servis yok yazmıyorsa sorun yok dostum

• ozaman sıkıntı 5 aydır kullanıyorum belkıde daha fazla oldu kesılmıs hattımı hıc bır zaman 1 kez bıle servıs yok demedı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

ozaman sıkıntı 5 aydır kullanıyorum belkıde daha fazla oldu kesılmıs hattımı hıc bır zaman 1 kez bıle servıs yok demedı

bunlar safsatadan başka bişey değil.. batıl inanç deyip yolumuza bakalım hocam.. :)
  • Evet, doğru vodafone ve avea düzgün çekmediği için daha çok enerji harcıyor. Bayaa fark var turkcell ile aralarında.
    4 ayda teyit ettim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staeber41

Evet, doğru vodafone ve avea düzgün çekmediği için daha çok enerji harcıyor. Bayaa fark var turkcell ile aralarında.
    4 ayda teyit ettim bunu

tabi istanbulda oturan için değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmisz

quote:

Orijinalden alıntı: Staeber41

Evet, doğru vodafone ve avea düzgün çekmediği için daha çok enerji harcıyor. Bayaa fark var turkcell ile aralarında.
    4 ayda teyit ettim bunu

tabi istanbulda oturan için değil..

İstanbulun göbeğinde oturuyorum Avea şuan bulunduğum yerde, odada tek diş çekiyor 5 dakikada bir servis yok diyor.

• Bende vodafone kullandım iPhone 5 gerçekten sıkıntılı şöyleki işyerimde ve evde devamlı bir şebeke değişme 3G sıklıkla gelip gidiyor kafasına göre buda cihazda istikrarsızlık yaratıp daha fazla enerji gayret sarf edip sabit tutmaya çalışıyor şebekeyi vodafone kullanırken şarjım en fazla 24 saat zor gidiyordu ve şimdi Avea kullanıyorum 3G hep sabit hiçbir sorunum yok ortalam 35 saat gidiyor şarjım.

• Demek ki benim şarjın %2-3 birden düşmesi şebeke çekim gücünden kaynaklanıyor.genelde 3 en fazla 4 diş çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

Demek ki benim şarjın %2-3 birden düşmesi şebeke çekim gücünden kaynaklanıyor.genelde 3 en fazla 4 diş çekiyor.

1 ay önce avea dan Turkcell e geçtim fark bariz....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.