Şimdi Ara

İphone ile Araç Takip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler meraba aracın bulundugu yeri internetten güncel olarak görmek istiyorum

iphonelerde telefon bulma özelliği var acaba ikinci el bi iphone alıp cakmaktan elektirik çekip bi elektrik anahtar baglayabilirim geceleri açarım gece şarj olsun sabah kapatırım gibi

o arac takip sistemleri gibi vay hızı aştın vay öyle oldu böyle oldu gibi detaylı uyarıları istemiyorum sadece aracın güncel konumunu bilmek istiyorum , yarım saat gecikmeli bile olabilir

ilk aklıma bu geldi , sizce ne yapılabilir

• ıphonun o özelliği gerçekten çok iyi anında nokta tespit yapabiliyor , Aracın gizli bir zulasına saklanaıp dediğin gibi çakmaklık vs'den elektrik verildiğinde 7/24 internet paketinde varsa aracın konumu çok rahat izlenir

Lakin bi ıphone 4 800 tl den başlıyor hattın kapanmaması için aylık kontor ve internet paketide lazım. yani 900 tl yi fln buluyor bu paraya direk araç takip sistemide bağlatabilrsin uğraşmadan.
  • bu özellik android cep telefonlarında yok mu acaba mesela samsung galaxy wonder de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_ERCAN

bu özellik android cep telefonlarında yok mu acaba mesela samsung galaxy wonder de ?

yeni telefonların çoğunda var bahsettiğiniz modellde varmı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZULA_BABA

ıphonun o özelliği gerçekten çok iyi anında nokta tespit yapabiliyor , Aracın gizli bir zulasına saklanaıp dediğin gibi çakmaklık vs'den elektrik verildiğinde 7/24 internet paketinde varsa aracın konumu çok rahat izlenir

Lakin bi ıphone 4 800 tl den başlıyor hattın kapanmaması için aylık kontor ve internet paketide lazım. yani 900 tl yi fln buluyor bu paraya direk araç takip sistemide bağlatabilrsin uğraşmadan.

Hangi iPhone o ? 4.800TL ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

ıphonun o özelliği gerçekten çok iyi anında nokta tespit yapabiliyor , Aracın gizli bir zulasına saklanaıp dediğin gibi çakmaklık vs'den elektrik verildiğinde 7/24 internet paketinde varsa aracın konumu çok rahat izlenir

"iPhone 4" , 800TL(Yazıyla:Sekizyüz)
  • androidde life 360 diye bir program var bir incelemenizi öneririm.
    kendi belirleyeceğiniz yenileme aralıkalrına göre o anda o telefonun nerede oldugunu görebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogicis -- 3 Ekim 2013; 12:31:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

beni güldürdünüzya allah sizden razı olsun :)
  • quote:

quote:

quote:

beni güldürdünüzya allah sizden razı olsun :)

Allah sizden de razı olsun. Bir an 4.800TL olarak algıladım

• Yurtdışından çok uygun fiyata voltaj ile çalışan gsm takip sistemleri var 35-40 tl ücreti, özel internet sitelerinden serial ile takip edilebilir yasal mı vergisi nekadar vs bilmiyorum ama binlerce satmış.

http://www.aliexpress.com/item/Mini-Global-Real-Time-GPS-Tracker-A8-GSM-GPRS-GPS-Tracking-Device-Track-through-both-PC/983410553.html

Bundan bahsediyorum belki aradığınız şey daha farklıdır ama sarj vs olayı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 3 Ekim 2013; 12:41:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

Yurtdışından çok uygun fiyata voltaj ile çalışan gsm takip sistemleri var 35-40 tl ücreti, özel internet sitelerinden serial ile takip edilebilir yasal mı vergisi nekadar vs bilmiyorum ama binlerce satmış.

http://www.aliexpress.com/item/Mini-Global-Real-Time-GPS-Tracker-A8-GSM-GPRS-GPS-Tracking-Device-Track-through-both-PC/983410553.html

Bundan bahsediyorum belki aradığınız şey daha farklıdır ama sarj vs olayı yok.

Hocam çok kaliteli araç takip cihazları var en kralıda aliminyum soğutmalı araç motor kapatmalı falan taş patlasın 100$ ama malesef yurt dışından gsm özelliği bir cihaz getirdiğimizde pasaport kaydı işlenmezse kapatılıyor. Malesef böyle bir handikap var.

• herhangi bi android telefon ve Google Latitute uygulamasıyla anlık görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

herhangi bi android telefon ve Google Latitute uygulamasıyla anlık görebilirsiniz

Google Latitude hizmeti sonlandırıldı, artık öyle bir hizmet yok.

Doğa sporlarında ve arazide kullandığımız Spot Satellite GPS aygıtları var. Farklı modelleri mevcut, belli aralıklarla konum verisini alabiliyorsunuz, harita üzerinde görebiliyorsunuz. Hiçbir veri, SIM kart vb. ihtiyacınız da olmuyor. Tavsiye ederim.
    http://www.findmespot.com/en/index.php?cid=102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 3 Ekim 2013; 14:51:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erain

quote:

quote:

"iPhone 4" , 800TL(Yazıyla:Sekizyüz)

Konuyu ciddi ciddi okurken arkadaşın 4.800 anlaması beni gülmekten kırdı geçirdi ve hala da gülüyorum

• Iphone' na ve içindeki hatta para verene kadar arac takip sistemi alsan daha ucuza gelir.Satın alma ucuz ama kiralama da yapabılırsın aylık 30 tl fln en azından kafan rahatlar. Gps-buddy diye bır Hollanda firması var.Cihazları baya kaliteli fiyatları da uygun bir iletişim kur istersen derim ben diger yerler gıbı kasmıyor kardeşim.
  • ben alır takarım ama benim puntoyu kim çalsın yaa , para yok huzur var ))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

quote:

Orijinalden alıntı: NCL

herhangi bi android telefon ve Google Latitute uygulamasıyla anlık görebilirsiniz

Google Latitude hizmeti sonlandırıldı, artık öyle bir hizmet yok.

Doğa sporlarında ve arazide kullandığımız Spot Satellite GPS aygıtları var. Farklı modelleri mevcut, belli aralıklarla konum verisini alabiliyorsunuz, harita üzerinde görebiliyorsunuz. Hiçbir veri, SIM kart vb. ihtiyacınız da olmuyor. Tavsiye ederim.
    http://www.findmespot.com/en/index.php?cid=102

peki sim kart, internet vb. bir bağlantı olmadan, konum verisini nereden, nasıl gönderiyor bu cihaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.