Şimdi Ara

iPhone için powerbank alternatifleri seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bundan 1 ay kadar önce internetten getirttiğim çin malı powerbank ten dolayı dilim yandı.şimdi forumda birçok konu var fakat ben kendi alternatiflerimi seçtim onlardan birini alacağım.sizlerin değerlendirmesini istiyorum.ayrıca kafama takılan bir soruda telefonu 2 amper le şarj etmem sorun yaratırmı ?bide telefonu ağır bir oyun oynarken şarj takılı olarak kullanırsam 1 amper de şarj yavaş oluyor 2 amper in faydası olurmu? bu arada cihazım ip6

ilk alternatif bunu düşündüm gerçekten çok uygun fiyat ve 2 tane girişi var.biri 2 diğeri 1 amper ve 10400 mah

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-pb10400-10400mah-cift-1a2a-usb-cikisli-el-fenerli-tasinabilir-sarj-cihazi-kilif-hediye/productDetails.aspx?productId=telsarjtpl10400&categoryId=60004584

2.alternatif ttec.taşıması gerçekten çok basit.ama sadece 1 amper çıkışı var.5200 mah ama ttec daha bilindik marka gibi geliyor

http://www.hepsiburada.com/liste/ttec-powerup-ultra-5200-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-siyah-2bb107s/productDetails.aspx?productId=telsarjttec2b107s&categoryId=60004584

3.alternatif ise media markt ta gördüğüm ve linkini bulamadığım trust 5400 mah powerbank. fiyatı ttec le aynı fakat 1 ve 2 amper olmak üzere 2 ayrı çıkışları var.

aslında 4 alternatif vardı diğeri samsung tu ama sadece kendi cihazları içinmiş galiba usb çıkışı göremedim kendi içinde bağlantı kablosu vardı.xiaomi niye almıyon diyenler için netten almıcam bunları o yüzden.yukarıdaki linkteki fiyatlarla media markt fiyatı aynı zaten.

bu arada 2 amperi ne yapacaksın diyenler için birincisi yukarıda yazdığım gibi oyun oynarken kullanmak için diye düşündüm.ikincisi ise 1-2 haftaya tablet alıcam onu şarj etmek için.tablet içinde alternatiflerim var onla ilgilide ayrıca bir konu açıcam zaten.

• Birinci seçeneği kullanıyorum çok memnunum. Uygun fiyatına rağmen gayet kaliteli ürün. 10400 mah olmasıda cabası. 2 amper telefonunuz için uygun değilse 2 amper çekemez zaten telefonunuz o konuda şüpheniz olmanız. Ancak iphone 6 telefonumu 2 amper ile daha hiç şarj etmedim. Süre olarak düşüyordur daha kısa zamanda şarj ediyordur ama daha hızlı şarj etmesine ihtiyacım olmadı ayrıca uzun zaman içerinde pile zarar verir diye düşünüyorum. Ayrıca telefonu şarj ederken oyun oynamanız sarj aleti kaç amper olursa olsun farketmez çok zararlıdır. Telefon bir yandan şarj olmaya çalışırken bir yandanda boşalır. Bu durum pil hücrelerine zarar verir ama pil ne zaman bozulur yada kapasitesinin ne kadarını bozarsınız net zaman veremem. Ben tp link'i öneriyorum gayet memnumum, kesinlikle şarj ederken ağır oyunları oynamamanızı öneririm ve ihtiyacınız yoksa 1 amper ile şarj etmeye devam etmenizi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    hocam cevap için teşekkürler.bende fiyat performans açısından uygun olduğu için zaten onu seçtim.2 amper zarar vermiyor diye biliyorum iphone a.çünkü ipad şarj aletinde iphone içinde uygundur diyor ve 2 amper.ben acil ve hızlı şarj ihtiyacım olursa diye onu düşünmüştüm.

ayrıca eski 4s telefonumla şarjdayken oyunda oynardım herşeyi yapardım ama hala taş gibi çok şükür :) zaten sürekli şarjda oynamıyorum arada sırada oluyor.

bu tp-link in powerbank inde akım düşmesi falan olmuyor demi hocam?çok ünlü bir marka olmadığı için açıkcası insan çekinceli yaklaşıyor.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Akım koruma, deşarj gibi 6 tane pili koruyucu özelliği var diye biliyorum. Detaylı tekno seyir incelemesini izleyin aklınızda başka hiç bir soru kalmayacak.http://youtu.be/g0yJVpfUr1I

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    tamam hocam teşekkür ederim izlicem bugün.diğer arkadaşlardanda tavsiye bekliyorum.

• Sony 10.000 mah lık planını kullanıyorum, çok memnunum. Tasarımı üzerinse çalışılan nadir powerbanklardan iphoneun yanında sırıtmayacaktır. 100 lira civarına alınabilir sony.

• Xiaomi 10400 Mah kullanıyorum çok memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nightsoldier sony nin 10000 mah lık ürünü 100 tl ye nerdeymiş ben hiç görmedim.o tarz ürün 200 tl den aşağı olmaz diye düşünüyorum.

edit:şimdi baktım sony 130 tl civarıymış.yinede pahalı geldi açıkcası.

camsil eğer teknoloji mağazalarında satılsa bende ondan alırdım ama maalesef yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 23 Mayıs 2015; 14:48:53 >
    Avansasta varmış, ben aynı fiyata ereyondan almıştım.http://www.avansas.com/sony-cp-v10-tasinabilir-sarj-cihazi-10000mah.html?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce-cpc-2015&ia-pkpmtrack=100-1353835313236323131303-101-124-101&source=mobil&v=1.40.3

Avansastan hiç alışveriş yapmadım, site güvenilirliğini araştırın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Avansasta varmış, ben aynı fiyata ereyondan almıştım.http://www.avansas.com/sony-cp-v10-tasinabilir-sarj-cihazi-10000mah.html?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce-cpc-2015&ia-pkpmtrack=100-1353835313236323131303-101-124-101&source=mobil&v=1.40.3

Avansastan hiç alışveriş yapmadım, site güvenilirliğini araştırın derim.

Avansas güvenilir site. Ancak hepsiburada.com'da Tplink 10400 80 lira civarındayken bunları almaya gerek yok benim görüşüm.

• bir de asusun 10400lüğü var 60 lira oda.
    Stokta yok görünüyor ama gelir yakındahttp://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/telefon-aksesuarlari/zenpower/zenpower-abtu005-10050-mah-hizli-sarj-guc-bankasi-altin-try-tr-tr-tr-90ac00p0-bbt023.html

• Xiaomi

• Hepsi burada dan aldığım 10400 Mah Powerbank 5s telefonumu 7 kere şarz ediyor ve çok memnunum. Tek eksisi Powerbank çok geç şarj oluyor.Markası mi 86 tl kesinlikle tavsiye ederim

http://www.hepsiburada.com/liste/xiaomi-10400-mah-tasinabilir-sarj-cihazi/productDetails.aspx?productId=telsarjxiaomi10400&categoryId=60004584&SKU=TELSARJXIAOMI10400

Indirime girmiş kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhank35 -- 23 Mayıs 2015; 16:31:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nightsoldier o asus unki güzelmiş aslında.keşke stokta olsaydı.

orhank35 netten alışveriş yapmak istemiyorum o yüzden elden almak istiyorum.bide xiaomi markasının 10000 mah powerbank i sadece 2 amper çıkışı var.sürekli ordan şarj etmek sorun olabilirmi diye düşünüyorum.

ayrıca ttec 5200 mah için kimse görüş bildirmemiş fazla tutulmuyormu acaba.

Sony de otomatik olarak telefonun amper değerini veriyor. Yani iphone 1 amper ile şarj oluyorsa 1 amper veriyor, z ultra da ise max değeri ile şarj ediyor. 1.35 ile yani.

Dediğim gibi 20 lira daha verip sony alın. 1.000 fazla şarj döngüsü garantili, üzerinnden enerjiyi kesmeniz için tuş var, böylexe micro usb şarj kablosunu sürekli powerbank ın üzerinde bırakabilirsiniz. Tabi bir de otomatik olarak amper ayarı var. Kutu üzerinde ipad, iphone, windows phone ve Android uyımlu yazıyor.

Yani telefona zarar vermez. Benim de çin malı şarj aleti yüzünden pilim öldü, anlıyorum sizi.

• Xiamio tavsiye ederim.

• aynen hocam çin malı yüzünden ince eleyip sık dokuyorum.sony uygun fiyata bulursam onu alırım ama tp-link te hoşuma gitti açıkcası.tam bir fiyat performans cihazı olmuş.

• arkadaşlar tp-link te karar kılmıştım fakat bugün sitesinde samsung tabletlerle uyumlu değildir diye yazı gördüm.bende bu hafta tablet alcaktım ve alternatiflerim arasında tab s de var.eğer samsung la uyumlu değilse büyük sıkıntı benim için.galiba ttec e yönelcem.hem taşımasıda çok daha basit.ama mah değeri düşük maalesef.

bu arada netten hiç alışveriş yapmadım hepsiburadadan alışveriş yapsam kaç güne gelir?bide aşağıdaki powerbank te güzel geldi ne dersiniz.hemde phillips

http://www.hepsiburada.com/m/philips-dlp7800-cift-usb-girisli-7800-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-p-TELSARJPHDLP7800

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 24 Mayıs 2015; 18:26:07 >

• Xiamo 10400 candır onu kullanıyorum. Bana göre bunlar cop

• 2 gündür araştırıyorum herkes xiaomi veya romoss öneriyor.romoss un 7800 mah lık ürününüde çok beğendim fiyatıda uygun ne dersiniz?

bide sizin 10400 lük olan ne kadar verimli?yani tam anlamıyla 10400 lük performans verebiliyormu ve çok yer kaplıyormu boyut olarak?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.