Kullandigim Switcheasy Capsule Neo, siyah olani. Beyaz urun almanizi tavsiye etmem, 2. gunde rezil olursunuz, cok cabuk kir ve leke topluyor, o yuzden siyah tercih ettim ben.
neo kılıfını nerden aldın arkadaşım bilgi verirsen sevinirim
Beyzacases
Bende 2 gündür kullanıyorum Vintage Siyah renginde olanı gayet memnunum.
quote:
Orjinalden alıntı: haXan2849
Beyaz Capsule Rebel Stoklarımızdadır. Ayrıca çok yakında iPhone 3G uyumlu iMat II Siyah stoklarımızda olacaktır...
İnanılmaz yüksek bir fiyata satıyorsunuz.Hemde çok..Size yaklaşık 27euro (54ytl)'e mal olan bir ürüne 30ytl kar koyuyorsunuz..
quote:
Orjinalden alıntı: hyperion_92
neo kılıfını nerden aldın arkadaşım bilgi verirsen sevinirim
Craigslist-chicago'dan aldim, birisi almis, ihtiyaci olmadigi icin ilan vermisti...
quote:
Orjinalden alıntı: Shady
quote:
Orjinalden alıntı: haXan2849
Beyaz Capsule Rebel Stoklarımızdadır. Ayrıca çok yakında iPhone 3G uyumlu iMat II Siyah stoklarımızda olacaktır...
İnanılmaz yüksek bir fiyata satıyorsunuz.Hemde çok..Size yaklaşık 27euro (54ytl)'e mal olan bir ürüne 30ytl kar koyuyorsunuz..
Yalnızca bir ürün için 1080 YTL para yatırıyorsunuz ve %25 kar ile ticaret yapıyorsunuz... Bizden daha ucuza satış yapan elbet olacaktır. Fakat serbest piyasada hem alıcının alım gücünü hemde satıcının kar marjını düşünmek zorundasınız. Artı TR'de olmayan bir üründen bahsediyoruz.
Bugün piyasada bırakın %100 ü %500 kar ile satış yapan tüccarlar mevcuttur.
Lütfen biraz empati yapın....
Saygılarımızla
Valla bende gittigidiyor a bakıyorum bir kılıf 90ytl ye satılıyor mesela elmasepeti.com da 55ytl aynı kılıf. Birisi incelemeden alsa yarıyarıya kazık yiyecek, hatta bir çok üründe ebay deki fiyatların 2 katı. Ben ıvır şeyleri yabancı sitelerden alıyorum artık, kargo dahil bile yarı fiyatına geliyor belli ürünler...
baskasinin isini baltalamak gibi olmasin ama capsule rebel siyah iphone 3g kilifi gittigidiyorda ben de satiyorum. elimde bir tane var, isteyenler pm den mesaj atabilir ya da gittigidiyordan bakabilir.
Linkteki kilifin siyahini aldim. Kargo dahil 17$ tuttu, 8 gunde elime ula$ti. Kilif koruma amacli degil, temiz tutmak amacli. Kilif kullanmayi sevmeyenler tercih edebilir. Ne telefonu agirla$tiriyor, ne de kalinla$tiriyor. Bu arada 3. resimde gordugunuz apple logosu kilifin uzerinde degil. O telefonun kendi logosu. Ne kadar ince bir silikon oldugunu burdan da anlayabilirsiniz.
ben bütün teelfonlarımı yıllardır masa üstünde kağıt üstüne veya kumaş üstüne koyarım, cebime madeni para veya anahtar koymam hiç bi zaman da çizilme olmadı hiç bi zaman da böle şeyler kullanmadım...kılıf kullanmak isteyenler biraz dikakt etsinler hiç bi şi olmaz,
örnek;şu an iphone işte masamda gazetemin üstünde duruyo mesela
Mesela dışarıya oturmaya gidince, masanın üzerine koyman gerektiğinde ne yapıyorsun?
Peçetenin üzerine mi?
Bana biraz görgüsüzce/garip gelir de o tip şeyler.
quote:
Orjinalden alıntı: tritone
ben bütün teelfonlarımı yıllardır masa üstünde kağıt üstüne veya kumaş üstüne koyarım, cebime madeni para veya anahtar koymam hiç bi zaman da çizilme olmadı hiç bi zaman da böle şeyler kullanmadım...kılıf kullanmak isteyenler biraz dikakt etsinler hiç bi şi olmaz,
Arkadaşlar 3 tane kılıf begendim hangisini alayım sizce?
evt masanın üstüne peçete üzerine koyardım da ben masa üstüne telefon koymuyorum titreşim özelliği telefonda var zaten bana nasıl bunların geldiğini söylemek istemiyorum da ben dediğim şekilde yıllardır 1 telefonumu çizmedim
quote:
Orjinalden alıntı: MuttFTS.
Mesela dışarıya oturmaya gidince, masanın üzerine koyman gerektiğinde ne yapıyorsun?
Peçetenin üzerine mi?
quote:
Merhaba arkadaşlar,
Ben de hafta sonu itibariyle more-thing.com'dan iki adet kılıf sipariş ettim.
Geldiği zaman telefonuma takılı fotoğraflarını sizinle paylaşacağım. Lnk olarak modeller aşağıdadır:
more thing kılıfları efsane ya, bende de ultra slim modellerinin bi kaç rengi var, gayet doğal duruyo, diğer arkadaşların kılıfları açıkçası iğrenç. hele o capsule rebel midir neo mudur resmen tasarım katili...
quote:
evt masanın üstüne peçete üzerine koyardım da ben masa üstüne telefon koymuyorum titreşim özelliği telefonda var zaten bana nasıl bunların geldiğini söylemek istemiyorum da ben dediğim şekilde yıllardır 1 telefonumu çizmedim
quote:
Orjinalden alıntı: MuttFTS.
Peçetenin üzerine mi?
quote:
Ben Iphone' umu Hergün Orkid üzerine koyuyorum. Malum geçen haftalarda Iphonu' umu suya düşürünce telefon doktoru oksitlenmeye karşı Orkid Ultra yı tavsiye etti.
bu telefonu içine alan kılıfları tavsiye etmiyorum telefonu çok kalın ve ağır yapıyorlar en gzüeli telefonun ön camına 5 liralık bi koruyucu takıp sıradan içine girmeli kılıflardan kullanmak başka türlü bu aleti elinizde kılıfsız normal haliyle tutup kullanmanın zevkini alamıyorsunuz
Bu arada bir soru...
sadece ön taraf için alabileceğim ekran korumalarının hepsi aynı mdır?
Turkcell'ler veya Apple Store'larda birbirinden farklı markaların ekran koruyucuları bulunmakta. Tavsiye edeceğiniz marka var mıdır? (Invisibile shield demeyin ne olur) :)
Ayrıca bir de ayna gibi olanlar var ama pek içime sinmedi. Ayne gibi olan bir koruyucu gerçek renkleri ve parlaklığı ne kadar sağlar. Sağlasa bile kullanılmayan bölgenin yaptığı yansıma bile göz alır diye düşünüyorum.