Şimdi Ara

Iphone Icın Kullandığınız Kılıflar?? (Fotoğraflarıyla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
3
Favori
175.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başka bir konuda aşşağıdaki fotoğrafları eklemiştim ama o konunun adı farklıydı.Bu nedenle fotoğrafları buraya eklemeyi uygun gördum.

İphone için kullanmış olduğunuz kılıflar varsa bunların fotoğraflarını tabii ki kendi telefonunuzun üzerindeyken çekipte buraya eklerseniz en azından almak isteyenler için bir fikir tecrübe olmuş olur.

Ben önceden kullandıgım ve şu anda kullandıgım iki tane kılıfın fotoğraflarını buraya ekliyorum.Sizlerinde varsa fotoğraflarını çekip eklemenizi rica ediyorum..

Ilk kullandıgım kılıf.

Artwizz SeeJacket Silicone iPhone 3G Kılıfı

Şu anda kullandığım Gear4 HardMan Pro iPhone 3G Kılıfı (Siyah-Gümüş)

• ilk kullandığın kılıf gerçektende çok çirkin durmuş telefona yakışmamış ve bu yanlıştan dönmen iyi olmuş
  • Hıc sorma yahu.Mecburıyetten almıştım açıkçası.Ben yandım başkası yanmasın dıye ekledım işte.E tabi zevkler ve renkler meselesi belki onuda beğenen çıkar.Ama ben aldığıma pişmandım.
  • 2. kılıf orjinal olmuş bunlardan bide media markt da satılıyo
  • O kılıflar telefonun tipini mahfediyor.. Ölücemi bilsem kullanmam öyle şeyler.. Alın çekmeli bir tane kılıf kullanın.. Onlar kılıf deil kab zaten :D Yapmayın yani telefonun dizaynını göremiyorsunuz bunlarla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jabba

O kılıflar telefonun tipini mahfediyor.. Ölücemi bilsem kullanmam öyle şeyler.. Alın çekmeli bir tane kılıf kullanın.. Onlar kılıf deil kab zaten :D Yapmayın yani telefonun dizaynını göremiyorsunuz bunlarla..

telefonun dizaynını görcez diye her tarafı çizilsin mi ??

son kılıf gayet güzel olmuş bence
  •  Iphone Icın Kullandığınız Kılıflar?? (Fotoğraflarıyla)

Bugün itibariyle iMat II koruyucu kullanmaya başladım.GG üzerinden 30,90 YTL ye aldım.4 YTL kargo ücreti tuttu.Alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • invisible shield diye bir olay var sanırım daha çok yenisiniz bu iphone olaylarında.. araştırırsan anlarsın ;)
    bu şekilde kılıf takıcama telefonun çizilmesine bile razıyım.. komik olmuş öteside yok ve benim fikrim bu..

quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: Jabba

O kılıflar telefonun tipini mahfediyor.. Ölücemi bilsem kullanmam öyle şeyler.. Alın çekmeli bir tane kılıf kullanın.. Onlar kılıf deil kab zaten :D Yapmayın yani telefonun dizaynını göremiyorsunuz bunlarla..

telefonun dizaynını görcez diye her tarafı çizilsin mi ??

son kılıf gayet güzel olmuş bence

• Sadece 10 YTL.- Kadıköy'de...
  • bende bunu kullanıyorum ve harıka coz sık ve guzel ama ben gg den 22 ytl ye almıstım yuuuhh ben tam ıkı katı hahahahhaha

quote:

Orjinalden alıntı: babaluga

Sadece 10 YTL.- Kadıköy'de...

• Söğütlüçeşme Camiinin karşısındaki dükkandan almıştım bayağı oluyor ama... 2 ay falan... Pahalılanmış mı ki acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 11 Ekim 2008; 15:28:28 >
  • Ben iMat II düşünüyorum, yukarıda arkadaşta tavsiye etmiş.
    En kibar iMat II 'yi gördüm simdilik.
  • valla bilmiyorum hocam olmusta olabılır bırde gg nın aldıgı ucretıde koydukmu normal aslında

quote:

Orjinalden alıntı: babaluga

Söğütlüçeşme Camiinin karşısındaki dükkandan almıştım bayağı oluyor ama... 2 ay falan... Pahalılanmış mı ki acaba...
  • Capsule Neo'nun üzerine kılıf tanımam mükemmel bişi.Hem çok iyi koruyor hem de tasarımı güzel.
  • bu telefon göründüğü gibi kolay çizilen bi tel deilki neden tipini mahvediyorsunuz anlamıyorum..3 sene ipod nano kullandım herkes çizilcek die abuk sabuk kılıflara sokuordu bütün görünüşü bozuluordu ama ben hiç kullanmadım,hiçte öle çizikler oluşmadı..en yakın arkadaşım ilk çıktıı zaman ilk seri iphone almıştı oda kap kullanmıyor aldığından beri ve ondada öle çizikler oluşmadı..şimdi siz dieceksinizki kullanmana göre değişiyor,inanın benim kadar elektronik cihaz düşmanı çok az vardır ki o bahsettim arkdş bendende beter ve telefonundaki tek hasar arka kasasına soktuu bi çividen oluşuyor
    yani anlatmak istediğim belli bir seviyede telefon kullanıyorsunuz ama gidip buna çirkin çirkin kılıflar alıp telefona haksızlık ediyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: Evolution

Capsule Neo'nun üzerine kılıf tanımam mükemmel bişi.Hem çok iyi koruyor hem de tasarımı güzel.

baba bi foto koyda görelim, niyetliyiz bizde alıcaz bakınıyoruz öyle :))

-----

bide anlamadığım 10 liralık deri olmayan kılıfı, şu canımmm Cihaza koruyucu die nasıl taktınız, Acımadınız mı alete

------

iMat II şık görünüyo bide konuyu açan arkadaşa sormak istiyorum 2. kabı nerden aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 11 Ekim 2008; 20:54:45 >
  • hocam o derı kılıf super tabı zevk meselesı hem sık hem ole ekstradan capsul fılan kullanmana gerek kalmıyor cıhazı ıcıne sokuyorsun fıstık gıbı kullanacagın zaman cıkarıyorsun ne var bunda anlamadım hatta ben 1 adet de yedek alıcam bulunsun dıye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

hocam o derı kılıf super tabı zevk meselesı hem sık hem ole ekstradan capsul fılan kullanmana gerek kalmıyor cıhazı ıcıne sokuyorsun fıstık gıbı kullanacagın zaman cıkarıyorsun ne var bunda anlamadım hatta ben 1 adet de yedek alıcam bulunsun dıye

bende 22 ytl ye aldım gg den. 2 adet aldım biri siyah biri beyaz. İkisi de gerçekten çok kaliteli kılıflar bende telefonu kendi haliyle kullanmayı seviyorum. Kullanacağım zaman çıkarıyorum kullanmayacağım zaman kılıfımın içine koyuyorum çok yumuşak ve içi süet kılıf çizilecek diye bir korkum yok.
  • elmasepetinden aldim kilifi shanke.
  • Bende İphone 3G için şuan Capsule Rebel White kullanıyorum, Bir tanede Siyah İncase kullanıyorum İncase daha kaliteli ama şuan işyerinde pazartesi onunda resimlerini çekerim...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.