Şimdi Ara

İphone Hücresel Veri Ayarları LTE-3G-2G geri getirme ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
9
Favori
17.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buradaki amaç hücresel veriyi 2g veya 3G ye almak mı? Eğer öyleyse benim cihazda bir sorun mu var acaba, son güncelleme kurulu hücresel veriyi 2g ye alma seçeneği ayarlarda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın msjında bahsettiği gibi ios 11 de yapılamıyor olabilir benim sürümün 10.3.3 türk telekom hat ve bende başarılı sonuç elde ettim konuda bir kaç arkadaşda yine 10.3.3 türkcell de başarılı sonuç aldı vodafone da deneyen varmı bilmiyorum.
  • coldblue_ C kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz 5s ise o ayarlar mevcut fakat 6 ve üzeri için malesef o ayarlar yok
  • Tşk ediyorum. @kubilay2012 @Shaq Diesel

• iphone se 10.3.2 turkcell tüm sürümleri denedim en fazla 28.2 ye düşüyor.Hard reset ve ağ ayarlarını da sıfırladım sonuç hüsran:(
  • Bu arada yazmayı unutmuşum tüm sürümleri denedim.

• 10.3.3 turkcell olmuyor,ya da ben becermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

24.2'yi denedim oldu....

Teşekkürler...

Hocam telefon modeliniz ve hangi ios sürümü kullanıyorsunuz?
    Bende Türkcell kullanıyorum ama olmadı,ip7 10.3.3.
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    6s 10.2

Cihazda operatör kodu 27.0 gözüküyordu. Denedim olmadi. 24.2 yi denedim oldu. Diğerlerini deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kubilay2012 kullanıcısına yanıt
    AT&T icinde var mi hocam

• Bunu uygulayıp servis yok uyarısı alan arkadaşlar var mı? Yoksa sadece benle alakalı bir durum mu diye merak ettim.

• Vodafone hattında yemedi ios 10.3.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kessn -- 3 Aralık 2017; 16:44:34 >
  • Ben yaptım. Fakat her gün operatör güncellemesi var diyo. Bende sürekli vazgec dedim. En sonunda kurtulmak icin güncelleme yaptım. 2g ayarları eski haline döndü. Kayboldu yani.

• merhaba bende dün gece ios 11.2.1 güncellemesi yaptıktan sonra hücresel veriyi açtığım halde üstte yazısı çıkmıyor internete bağlanmıyor

• ios 11 ile deneyen oldu mu ?

• Denedim olmuyo 11 le

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay2012

linkte belirttiğim 24.2 turk telekom ipcc dosyasını indir. ZİP değil ipcc dosyası inecek onu masaüstüne at. Daha sonra cmd yi aç kodu yaz entera bas ama sayfayı kapama simge haline küçült aşağıya. İtunesi aç telefonu bağla shifte basılı tutarak güncelle de ve alt kısımdan resimde işaretlediğin gibi ipcc yi seç. Masaüstüne atmış olduğun ipccyi seçip okeylersen bitmiş olur dahada nasıl anlatıyım bilemedim

Çok faydalı bilgi. Teşekkürler. İos 10.3.2 sürümlü iPhone SE de çalıştı. 2G ye geçirebiliyorum telefonu fakat kafam şuna takıldı.

Türk Telekom 24.2 yi indirdim fakat operatör kısmında Türk Telekom 28.2 yazıyor. Öncesinde de 28.4 idi sanırım. 24.2 yi indirip cihaz üzerinde 28.2 yazması garip geldi. Sonuç olarak çalışıyor bağını sormayayım :D

• Konu güncel 27.1 olan sürümümü 27.0 a düşürdüm . 6s 10.2.1 jbli artık seçenekler var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.