Şimdi Ara

iPhone hoparlörden ses gelmiyor (ara sıra)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son zamanlarda şöyle bir sıkıntım var;

Whatsapp dan mesaj gönderirken arada kayıyor ve ses gönderirken hoparlörden ses gelmiyor. Müzik sesi, zil sesi. Anlayacağınız hoparlörden komple ses gelmiyor. Telefonu kapatıp açıyorum düzeliyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim telefonu kapatıp açmadan.

Başkası böyle sorun yaşıyor mu bilmiyorum ama netten arama yaptım pek bir şey bulamadım. Yeni bir şey bu sanırım. iOS10 sonrası oldu böyle acayiplkler.

• diş fıçasıyla,belki alakası yok diye bilirsiniz ,sarj soket tarafini komple iyice fircalayiniz duzelir,burda belki 10tanesinde denedik hepside düzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bircan arkadaşın dediği gibi şarj soketinde sıkıntı var,o kısmı temizle veya değiştir,düzelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılım gibi gözüküyor
  • Ben kendimi bildim bileli bu sorunu yaşıyorum.

Şöyle anlatayım. iCloud hesabımı girmedim mi ses ve bildirimlerde hiç bir sorun yok , ancak iCloud hesabımı girdikten sonra telefonun sesi çıkmıyor.Y

Örneğin ; Kulaklıkla müzik dinliyorum WhatsApp'tan mesaj geldi mi ses - bildirim yok kulaklığımdan. Telefon çağrısı geldiği zaman da aynı o şekilde oluyor durum.

Ben pes ettim artık !
  • bircancan B kullanıcısına yanıt
    Bu sorun sürekli değil. Ara sıra oluyor. Mesela bugün hiç olmadı. Sizin dediğiniz başka bir şey sanırım. Onu telefoncu arkadaş yapmıştı düzelmişti zaten. O ayrı bir sorun.
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Bi ara hiç düzelmiyordu. Şimdi kapatıp açınca düzeliyor. Anlamadım gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazılımsal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.