Şimdi Ara

Iphone hat olduğu halde arandığı zaman ulaşılamıyor diyor:(:(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Iphone yeni aldım yurtdışından getirttim...

Telefon ingilizceydi ve simlock vardı 2 gün önce tr çevirttim..

Hattım avea simkartımı takıyorum full çekiyor aveada yazıyor ama biri aradığı zaman ulaşılamıyor diyor...

Teli fabrika ayarlarına döndürdüm arandığı zaman çaldı ama yanında E işareti çıktı 5 dakika sonra tekrar çalmamaya başladı...

Hat ful çektiği halde ulaşılamıyor diyo..sinir oldum,sizce neden kaynaklanıyodur bu problem??????

push notifications (bildirimler) i kapat 3.1 çıkana kadar kullanma.
    mail hesapların varsa kullanma kapat ve mail hesaplarını sil 3.1 çıkana kadar.
    bunları yaptıktan sonra telefonu kapat ve aç. Sorun hallolmuş olacaktır
    Bir kac ardaşımda da yaşadım bu sorunu onları aradığımda telefonun kapalı olduğu (aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor...) band kaydı giriyor. Halbu ki söylediklerine göre telefonlarının kapalı olmadığını acık olduğunu söylediler.. Ama bu durum en fazla 1 - 1,30 saat civarında sürüyor sonra normale dönüyor.. Bilgin olsun diye söylemekte yarar olduğunu düşündüm.
  • Pardon ama sistem ayarları diye bi başlık yok.
    Edge hiç yok.

Orijinalden alıntı: Heljar

Alakası yok fifty bakın arkadaşlar aveanın sitesinden telefon numaranız ve şifrenizle giriş yapın girdikten sonrada sistem ayarlarından ''EDGE'' yi kapatın sorun anında düzelir.

çok tşk.ler ben aynı sorunu bu şekilde hallettim
    Sigma sd14-sd9@Sigma 300-800mm f5.6@Sigma 120-300 f2.8@Sigma 70-300 apo@Sigma 24-70 f2.8@Sigma 15-30@Sigma 50mm f2.8 macro*LG flatron 22"lcd/intel curoduoII*yamaha tdm-850*epson 3200 photo...vs..vs..
  • aynı sorun bendede var yukardakı yontemı bulamadım gırs yaptım ama
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.