Şimdi Ara

iPhone garantinin sıfır telefon yolladığı durumlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 5s telefonum şarda kullanırken özellikle çok ısnıyor, 3g sürekli açık, günde 3 kez şarjını tamamen dolduruyorum servise göndersem yenisini gönderirler mi? Hangi durumlarda telefon garantiye giriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkankara97 -- 2 Eylül 2015; 13:19:28 >

• Servis firmanın kim olduğuna bağlı mesela Apple Store'a götürürsen çok büyük ihtimalle batarya değişimi yapılır,Teleservis ise geç gelir 15-20 gün arası fakat genelde değişim olur
  • Hocam bataryayı değiştirir ve ücret mi alırlar yoksa ücretsiz yeni batarya mı takarlar yada sıfır telefon mu gönderirler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana önce ücret karşılığında yapılsın mı yapılmasın mı diye sorarlar.Sana sormadan ücret isteyen bir işlem yapacaklarını sanmıyorum ama dediğim gibi Apple Store'a Zorlu veya Akasya'ya götürürsen daha rahat edersin
  • Pek sanmıyorum bu durumda değişim yapılacağını. Büyük ihtimalle batarye değişimi olur. Misal bende 4s vardı. Karşı tarafa ses gitmemeye başladı. Başarıya gönderdim. Sıfırı ile değişim yapmışlar.
  • Garantin varsa apple store batarya degisimini karsiliksiz yapar

• Kardes uçma ne yeni telefonu bataryayı değiştirirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardes OFIS ILETISIM. BİLGİSAYAR A GONDER 3 GUNDE DEGISTIRIP YOLLUYORLAR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.