Şimdi Ara

iPhone FW 3.1 JB [3GS] Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
297
Cevap
1
Favori
18.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fashionality
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Stewie:.

unlock yapabilecekmiyiz

kısaca hayır eger 3.1 deysen tabi

umutech
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

quote:

Orijinalden alıntı: .:Stewie:.

unlock yapabilecekmiyiz

kısaca hayır eger 3.1 deysen tabi

cihaz şu an 3.0.1 de ama açılmıyor (yani yaptığım bi ayardan sonra cihaz kilitlendi restore yapmadan açılmıyor) ben bu dosyayı bulup indirsem telefonu bu dosya ile restore edebiliyomuyum? ya da restoreden sonra telefon unlock olur mu?

Fashionality
  • Büyük ihtimalle dfu moda alıp Yukleyebilirsen unlock olur

umutech
  • bu kaçıncı hafta ya ne den uzun sürdü

mecebi
  • Dostum acele etme arkadaslar yurtdışı 3gsler için custom fw hazırlıyor su an tam olarak hersey çözülmeden kurcalama cihazı

umutech
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Dostum acele etme arkadaslar yurtdışı 3gsler için custom fw hazırlıyor su an tam olarak hersey çözülmeden kurcalama cihazı

evet bıraz once ingilizanahtarında okudugum kadarıyla yurtdısı cıhazlar ıcın dosya hazırlanıyormus neyse bu kadar bekledık update yapmadık jb ıcın de beklerız bı kac gun daha

Fashionality
  • kutudan çıktığında 3.1 olan modeller için çözüm gelmeyecekmi yani???

istanbul615
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma2

kutudan çıktığında 3.1 olan modeller için çözüm gelmeyecekmi yani???

çözüm gelecek ama şu anda bu custom fw ile olmuyor

Fashionality
  • Iphone 3g garantili tr cihazları için 3.1 de JB varmı. varsa biri link verebilirmi. ilk defa yapıcam en kolay yolu yordamı olan bi link olursa ii olur.

forumcuabi
  • 3.1 3gs(16gb. Amerika'dan getirdim) unlock olacak mı yani :(

spainerr
  • Upgrade edilmiş ama 3.0dan 3.1 e

spainerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: spainerr

3.1 3gs(16gb. Amerika'dan getirdim) unlock olacak mı yani :(

inşallah ben iki tane 32 gb bir an önec pod touch halinden kurtarmak istiyorum

istanbul615
  • Bu soruya o kadar cok cevap veren varki foruma bi aratsaniz en az 10 kere ayni sorunun cevabi cikar simdi 3g de jb var custom fw bulman lazim ingilizanahtarinda olmasi lazim ama oncelikle cihazini 3.0a dusurup sonra indirdigin 3.1 custom fwyi yuklemen lazim direk jb olacaktir detayli anlatimi arastirirsan bulabilirsin.

dynamic82
  • arkadaşlar çok üzülerek söylüyorum ama elinde 3.1 e terfi etmiş 3gsleri ya da ilk ulaşımda fw versionları 3.1 olan arkadaşların hiç bi unlock şansı yok. yani makineleri ipod olarak kullanmaya devam edicekler. belki ilerdeki günlerde bi şans doğabilir ama dev team developerların dediklerine göre bu iş ps3 ten bile daha zor. bu arkadaşlara sabır diliorum.

JoSpadEs
  • Boş bir zamanımda yapayım diyorum ama halen bir getirisi yok gibi .(Şu an 3.0.1 kullanıyorum JB li/Turkcell 3GS )

Vipracing
  • Yukarı
  • Her zamanki gibi iClarified'da konu ile ilgili bilgilendirme var, resimlerle pwnage tool'un nasıl kullanılacağını anlatmışlar:
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5432

Arkadaşların da belirttiği gibi, daha önce iPhone'unu jailbreak'lemiş olan 3.0 ve 3.0.1'ler rahatlıkla kullanabilirler. Dev-team'in 2 ana kuralı da kulağımıza küpe olsun:

1- Bir kez jailbreak, hep jailbreak (once jailbreak, forever jailbreak).

2- Sakın ola ki Apple tarafından çıkartılan sürümleri asla ve asla yüklemeyin. Makinam kilitlendi, yüklemek zorunda kaldım, kazara oldu (nasıl oluyorsa) vs. sizin kendi özrünüzdür, unlock ve/veya jailbreak işlemleri için çıkarılan programlarla oluşturulan ipsw'leri yüklemeniz gereklidir. Yurtdışından alınmış ve unlcok gerektiren cihazlar için olmazsa olmaz kuraldır.

Apple ve dev-team arasında kedi-fare oyunu olduğu için, Apple 3GS ve sonraki modeller için her an farklı bir yön izleyebilir. Bundan önce dev-team hep bir adım öndeydi ama garantisi yok (3.1'e yükseltenler örnek oldu). Bilmediğiniz işlere kalkışmayın, geri dönüşü olmayabilir.

Herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metaone -- 3 Ekim 2009; 8:41:36 >

• Yurtdışından alınmış iphone 3gs ler için custom firmware

iPhone FW 3.1 JB [3GS] Ana Konu

İNDİR

http://www.apple-turk.net/ATWT/iPhone2,1_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw aradaki - yi kaldırmayı unutmayın

NOt: -yurtdışı 3gs telefonlar için geçerlidir.
    -telefonları 3.0 yada 3.01 olup jailbreakli olanlar yükleyebilecek.
    -İtunes 9 ile yüklenmelidir.
    -şebeke ismi yazmama problemi olabilir(yani hat olacak ama turkcell yazmayabilir) bunu cydiadan makeitmine programını yükleyip carrier yerine şebeke adı yazarak aşabilirsiniz.
    -telefonu 3.1 e yükleyenler eğer telefonu 3.0 yada 3.01 deyken cydiadan saurike kayıt yaptırdılarsa 3.0 a düşüp jailbreak yapıp bu firmware ile 3.1 e geçebilirler.
    -3.1 den 3.0 a geçmek için önce C/windows/system32/drivers/etc nin içindeki hosts dosyasını not defteri ile açıp en alt satırına 74.208.105.171 gs.apple.com ip adresini ekleyip kaydetsinler.(cydiadan saurike kayıt yaptıranlar için)
    -eğer saurike kayıt yaptırmadıysanız biraz bekleyeceksiniz bir çözüm bulunana kadar.

not:en basit şekliyle anlattım bilenlerin kafası karışabilir:)

Yurtiçi turkcell ve vodafonedan alınmış iphonelar için custom firmware

part 1

http://rapid-share.com/files/287917564/3gs31.part1.rar aradaki - yi kaldırmayı unutmayın

part 2

http://rapid-share.com/files/287918723/3gs31.part2.rar aradaki - yi kaldırmayı unutmayın

NOT:Eğer telefonunuzu 3.1 e yükselttiyseniz jailbreak programı çıkana kadar beklemek zorundasınız

UYGULANIŞI

telefonumuz itunese bağlı olmalı.iphone işaretine tıklayıp summary sekmesine geleceğiz.klavyeden shift tuşuna basılı tutup restoreye tıklayacağız ve indirdiğimiz custom dosyayı seçeceğiz.sonra restore işemi gerçekleşecek.işlem bitince 3.1 jailbreakli bir 3gs miz olacak.aşağıdaki işlemleri yapıp telefonumuz unlock yapacağız.

aşağıdaki yönergeyi
    sadece yurtdışı iphone 3gs sahipleri uygulasın

Adım 1

Cydia programını SpringBoarddan bulup açın.

Adım 2 Aşağıdaki seçeneklerden Manage yazan sekmeye tıklayın.

Adım 3
    Büyük Sources yazan butona tıklayın.

Adım 4 Sağ üst köşedeki Edit butonuna tıklayın.

Adım 5 Sol üst köşedeki Add butonuna tıklayın.

Adım 6 Karşınıza çıkan pencereye

http://repo666.ultrasn0w.com/ultrasn0w.com adresini yazın ve Add Source butonuna basın.

Adım 7 İşlem bitince büyük Return to Cydia butonuna tıklayın.

Adım 8 Sağ üst köşedeki Done butonuna tıklayın.

Adım 9 Karşınıza çıkan repo666.ultrasn0w.com repo adresine tıklayın. (ultrasn0w buradaki o harfi değil 0 rakamıdır)

Adım 10 ultrasn0w programına tıklayın.

Adım 11 Sağ üst kçşedeki Install butonuna tıklayın.

Adım 12 Tekrar sağ üst köşede çıkan Confirm butonuna tıklayın.

[simage]https://store.donanimhaber.com/6b/ca/17/6bca17cabe10c20199de28b9a6a483e2.png[/simage]

Adım 13 Yükleme ve kurulum tamamlandıktan sonra karşınıza çıkan Return to Cydia butonuna tıklayın.

Adım 14 Şimdi Home butonuna basın ve menüye dönün bunun akabinde ise Power tuşuna parmağınızı basılı tutun. 3 saniye sonra telefonu kapat ekranı gelecektir karşınıza. Oku sağa doğru kaydırıp telefpnu kapatın. Telefon kapanınca tekrar power butonuna basıp telefonunuzu açın.

Adım 15 Şimdi istediğiniz SIM kartı takıp telefonunuzu kullanabilirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 4 Ekim 2009; 15:55:25 >

• Yurtiçi turkcell ve vodafonedan alınmış iphonelar için custom firmware

Bende Turkcell den alınma, kutudan 3.0 çıkan ama sonra bi şekilde 3.1 yaptığım iPhone'u bu dosyayla 3.1 JB yapabilir miyim?

Enchantedd
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.