Şimdi Ara

iPhone FW 3.1 JB [3GS] Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
297
Cevap
1
Favori
18.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kafam karıştı; telefonunu JB + Unlock yaptım diyen arkadaşlar var ama telefonlarının modelini ve versiyonunu söylememiş;
    mesela bende 3GS var ( Yurtdışı - 3.0 dan 3.1 yükseltme yaptım sazan gibi ) .
    Ben şu an telefonumu JB yapabiliyormuyum ? arkadşlar sizden ricamdır bileniniz varsa kafada soru işareti bırakmicak şekilde bir cevap verirseniz sevinirim;
    millet dalga geçmeye başladı ipod alsaydınya diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CgArts -- 3 Ekim 2009; 20:09:52 >
  • 3.1 e yukselttigin icin jailbreak programi cikana kadar bekleyeceksin. su an bu dosyalarla yapabilecegin bisey yok. ayrica jailbreak programi ciktiginda unlock cikmayabilir. yani herseyi yuklersin ama telefon ozelligini kullanamazsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CgArts

Benim kafam karıştı; telefonunu JB + Unlock yaptım diyen arkadaşlar var ama telefonlarının modelini ve versiyonunu söylememiş;
    mesela bende 3GS var ( Yurtdışı - 3.0 dan 3.1 yükseltme yaptım sazan gibi ) .
    Ben şu an telefonumu JB yapabiliyormuyum ? arkadşlar sizden ricamdır bileniniz varsa kafada soru işareti bırakmicak şekilde bir cevap verirseniz sevinirim;
    millet dalga geçmeye başladı ipod alsaydınya diye

dostum benim versiyonum 3.0.1 di ve jb liydi ilkker in paylaştığı dosya ile restore ettim ve 3.0.1 i unlock yapar gibi unlock yaptım telefon hem 3.1 versiyonda hem jb li hemde unlock oldu

ama itunes dan orjinal dosya ile (yani normal şekilde) 3.1 e update yaptıysan baseband surumun de guncellendiği için su an bu dosyayı kullanarak unlock yapamazsın.. yani bi sure daha beklersen kısa zamanda 3.1 ın unlock ı cıkacaktır

• bilgi için sağolun arkadaşlar
  • Ben de jailbreak'li 3.0.1'i PwnageTool ile 3.1'e çıkardım, logo kaybolması harici bir şikayetim yok. Onu da Cydia'daki MakeItMine ile çözdüm. Darısı tüm arkadaşların başına.
  • Beyler benim iPhone yok, ama baya araştırıyorum. Yakında 3Gs'yi 3.1'e güncelleyenler bile JB yapabilecek. Üstelik devrim niteliğinde bir program çıkacakmış. 1dk içinde, tek tuşla cihaz JB olacak. Yani 3.1, 3.0 hiç bir şey farketmiyor.

quote:

The first revision will support OTB iPhone 3G(s) devices, or ones that have been upgraded without an ECID backup. on firmware 3.1 (build 7C144)

Yani, ECID yedeğini almamış olanlar, 3.1'e terfi edenler için çıkacakmış. Yakında diyor, ama bu yakında ne zaman bilinmiyor.

Haber için :

http://chronic-dev.org/blog/2009/10/another-progress-update/

Yozi

• baseband sorununu ne zaman çözeceksin dev-team iphoneumu kullanmak istiyorum artık
  • 3gs 32gb iphone'umu at&t'den kontratli aldim.. ilk geldiginde 3.0'di.. developer kayitli oldugum icin daha cikmadan 3.0.1 kullandim, ardindan da 3.1 e developer olarak yukseltmistim.. daha once BU telefona herhangi bir kirma islemi uygulamadim (daha onceki tum iphone'larima yapmistim)

telefonu zaten at&t ile kullanacagim, tek istedigim cydia'nin nimetlerinden faydalanmak..
    kafam cok karisti, sizce su andaki cozumle bu istedigimi gerceklestirebilir miyim?
  • 3.1 e yukseltenler kullanamazlar. orada notta yazdim biraz dikkatli okursak niye boyle sordumki acaba diyeceksiniz.
  • Hala 3.1'e direk yükseltenler için bir gelişme yok değil mi?
  • deneyen 3 G s sahibi yokmu hala ?;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

deneyen 3 G s sahibi yokmu hala ?;)

valla kimsenin yemiyo heralde :D

bikaç deneyen başarılı olan çıksa bende yapıcam. bu 3. mesaja geçtimi göndermeme ve türkçe karakterleri mesela yoğurt yazınca yog hurt olarak yollaması canımı sıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

Hala 3.1'e direk yükseltenler için bir gelişme yok değil mi?

GreenpoisOn isimli yeni bir programın çıkacağı söyleniyor yakın zamanda onunla olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

deneyen 3 G s sahibi yokmu hala ?;)

valla kimsenin yemiyo heralde :D

bikaç deneyen başarılı olan çıksa bende yapıcam. bu 3. mesaja geçtimi göndermeme ve türkçe karakterleri mesela yoğurt yazınca yog hurt olarak yollaması canımı sıkıyor

neyi deneyen yok mu? ne yemiyo?ben kendim yaptim su an calisiyor. 3.1 jailbreakli yurtdisi 3 gs kullaniyorum.
  • Kimse konuyu anlamadığına göre yeterli bir anlatım olmamış

Benim anladığım arkadaşlar ;
    3GS 3.0 yada 3.0.1 olanlar jeilbreak ile 3.1 e geçiş yaparlarsa oluyor

dier bir deyişle 3GS i 3.1 olanlar jeilbreak yapamıyor.

Yanlış anladıysam düzeltin
  • tam olarak dogru anlamissin, bu anlatimlarin hepsi iphonesi 3.0 yada 3.01 olup jailbreakli sekilde 3.1 yapmak isteyenler icin. yani benim gibi kutudan 3.1 cikan yada yanlislikla 3.1 yapanlar icin degil, bizim birazdaha beklememiz gerekiyor.
  • telefonu itunese baglayip aktive edince hangi versiyon oldugunu ayarlar /genel/hakkinda kisminda gorebilirsin
  • açıklamaları kocaman yazdım.anlaşılmayacak bişey yok.eğer daha net nasıl anlatılabiliyorsa birisi anlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

Yurtiçi turkcell ve vodafonedan alınmış iphonelar için custom firmware

Bende Turkcell den alınma, kutudan 3.0 çıkan ama sonra bi şekilde 3.1 yaptığım iPhone'u bu dosyayla 3.1 JB yapabilir miyim?

bende aynen bu şekilde 3.0 olan iphone 3GS 32GB (TURKCELLDEN ALINMA) telefonumu jb yapmak isterken kilitledim restore etmem gerekıyodu, bunuda yapınca malesef telefonum 3.1 oldu...hiçbirşey yukleyemedım direk bunlar geldi basıma malesef para wermiyim dedim telefonculara ama beceremedık şimdi heralde direk 3.1 versiyona çıkacak olan jb yi beklemek zorundayız
  • arkadaslar bende de 3gs 16 var ilk yazılımı 3.0 dı fakat bende sazanlık edip apple nin sitesinden 3.01 indirerek update ettim yarıda kaldı galiba analayamadım ekranda usb kablosuyla-itunes sembolü kaldı tekrar update ettim fakat bu seferde sadece acil aramalara kullanabiliyorum artık kafam hem karıştı hem ağrıyor bu cihaz yüzünden bana yardımcı olacak bir saygı değer arkadas varmı mail adresim mehmet_c0300@hotmail.com allah rızası için yardımcı olun artık delirecem
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.