Şimdi Ara

iPhone fotoğraf bilgisi öğrenme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
36.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir resmin ne zaman cekildigini ogrenmek istiyorum. Nasil ogrenecegim? Yani fotograf hakkinda bilgiye nasil ulasacagim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok saçma ama telefon üzerinden görülemiyor.. bende çokaraştırdım ama yok.. pc ye atmak gerekiyormuş
  • Çüş yani, baska bir sey diyemiyorum. Bir uygulama buldum fotograf hakkinda bilgileri veren, ama o bile sadece boyutu dogru veriyor, yaratilma tarihi olarak fotografi uygulamaya aktardigim gunu veriyor.

Ayip yani, cus yani, oha yani, 1590 tl verdigim telefonda fotografin kapasitesini, ve ne zaman cekildigini goremeyecek miyim yani? Bunun mantigi nedir?

Her halde 2 sene sonra iphone 7 de de bunu ozellik olarak verirler, fanboylar aaaaa fotograf bilgisi diye alkislarlar, ayni ios 6 tanitiminda facetimeyi 3G den kullanacaksiniz dedikleri gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Çüş yani, baska bir sey diyemiyorum. Bir uygulama buldum fotograf hakkinda bilgileri veren, ama o bile sadece boyutu dogru veriyor, yaratilma tarihi olarak fotografi uygulamaya aktardigim gunu veriyor.

Ayip yani, cus yani, oha yani, 1590 tl verdigim telefonda fotografin kapasitesini, ve ne zaman cekildigini goremeyecek miyim yani? Bunun mantigi nedir?

Her halde 2 sene sonra iphone 7 de de bunu ozellik olarak verirler, fanboylar aaaaa fotograf bilgisi diye alkislarlar, ayni ios 6 tanitiminda facetimeyi 3G den kullanacaksiniz dedikleri gibi.

hocam sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

Çüş yani, baska bir sey diyemiyorum. Bir uygulama buldum fotograf hakkinda bilgileri veren, ama o bile sadece boyutu dogru veriyor, yaratilma tarihi olarak fotografi uygulamaya aktardigim gunu veriyor.

hocam sakin

Nasil sakin olayim yani, misafir geldi, birisinin cocugu hakkinda konusuyoruz, resimlerini gostereyim dedim, baktik iste falan, cok buyumus falan dediler, ne zaman cektin dediler bakayim dedim bir yerde yazmiyor, dedim yazmiyor diye nasil yazmaz falan demeye basladilar hakli olarak, sonra dedem de laf etti bir dunya para verdi buna diye, neyse ben bu bayram ona biraz para veririm de bunu satar adam gibi bir sey alir dedi.

İsin kotusu hakli da, 2005 yilinda kullandigim 12 mb hafizaya sahip siemens cx65 de bile bu ozellik vardi (aslinda buna ozellik mi demeliyim?)

Bu telefonumu su an ciddi ciddi satmayi dusunuyorum. Androide bayilmam, ama gercekten cok sinirim bozuldu.

Keriziz ki aldik bu telefonu.

Satip ustune 200 ekleyip iyi bir android telefon alacagim. Su ana dek apple surekli guncellemeler ile destekliyor, 3 sene once cikmis 3gs ye destek devam diyordum.

Dusundum de ne destegi? Adamlar ses arttirma tusu ile resim cekmeyi buyuk ozellik olarak sundu. Ozellik dedigin nedir yani burada?

Android 1 yilda yazilim destegini kaybediyor diyordum. Varsin kaybetsin, hala ozellik olarak iosdan onde olur, ne de olda fotograf bilgisini gosterme dahi var.

Artik ios 7 de apple fanboylarinin alkislari ile photo information system, wow amazing diye sunarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 19 Ağustos 2012; 14:34:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

hocam sakin

Alıntıları Göster
    valla benim içinde çok önemli çekilen fotoğrafın tarihi ve saati.. ama yok işte.. çok ama çok saçma

bazen şu tarihte neredeydim falan gibi hatırlamam gerekiyor açıp bakıyordum resimlere ona göre hatırlıyodum.. eski telefonlarımın hepsinde vardı ve baya alışmıştım o özelliğe ( özellik mi ) en kıytırık telefonda bile olan standart bişeye bi an özellik dedim.. ulan çok mu zordu bunu görebilmemiz.. umarım ios6 ile birlikte bunu koymayıda akıl edeceklerdir..

kalkıpta o zaman 3310 al demesin kimse, telefonumu çok seviyorum ve "iphone ve diğerleri diye düşünüyorum" ama bunuda yapsaydın be arkadaş eline mi yapışacaktı..

bak bende sinirlendim

Edit:
    @Gamlı Baykuş ikimizde "özellik" konusunda aynı şeyi yazmışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 19 Ağustos 2012; 14:37:54 >

• 2010 yazinda telefon bakarken ilk basta iphone almak gibi bir planim yoktu, ama almisken sorunsuz bir sey istiyordum, uzun sure kullanabilecegim bir sey istiyordum.

Gunlerce arastirmadan sonra bana o zamanki android isletim sistemi belirsiz gibi gelmisti, yeni yeni oturan bir sey gibi gelmisti gelecegi hala belirsizdi. Ama iPhone ise o aralar gercekten iPhone ve digerleri olarak ayriliyordu.

Sonuc olarak 2 tane telefon arasinda kalmistim: iPhone 4 ve galaxy s. Hatirlayan hatirlar 2010 da basbayagi kriz oldu stok konusunda ve de 2. El saticilarimiz da telefon turkiyeye gelmeden fiyatlari sisirdikce sisirdiler ve en dusuk 2000 civarina bindirdiler fiyati. Bu yuzden iphoneden vaz gecip galaxy s almaya dogru giderken bagdat caddesindeki tim de iphone 4 gordum fiyat sordum 1590 tl dediler, galaxy a almaya gittigim yerden iphone 4 ile dondum.

Arastirmami yaptigimda bazi seylerin birincine de varmistim, ornegin mutlu olmak icin jb yapmam gerekiyordu, ve yaptim da. Ve 2012 ye geldigimizde galaxy s uretici tarafindan coktan unutulmustu. Pisman olmadim.

Ama su an ise android tam bir canavar. Su an durum iphone ve digerleri seklinde degil bence. Android kimligine kavusma noktasinda hizla ilerliyor. Telefon olarak android oturdu. Su an tablet olarak daha emekleme doneminde, google playde tablet icin uygulama yok gibi ama bu hizla giderse o da cozulecek.

Gunumuzde ios u tercih etmek icin bahaneler gittikce azaliyor. İos sorunsuz geliyor cunku hic bir sey yok telefonda genel olarak. Sadece appstore inanilmaz guzel, uygulamalari guzel bir zemine oturtmuslar bunun meyvesini de topluyorlar.

Ve apple toplamaya da devam ediyor. 2010 dan beri apple cephesine bakiyorum da aynen devam ediyorlar. Apple ayagini denk almaz ise, ozellik adi altinda temel ozellik eklemeye devam ederse ayagi cok fena kayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jb tweak i var hocam. İsinizi gorurse arastirin. Tweak in ismini hatirlamiyorum su an.

• esip gürlemişsinizde ufak bir tweakla halledelir bu. araştırmak lasım

• quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

Jb tweak i var hocam. İsinizi gorurse arastirin. Tweak in ismini hatirlamiyorum su an.
    aynen hocam katılıyorum apple yerinde sayıyor iphone 4ste tek siri geldi ios 6da hiçbir şey gelmedi maps dışında ben yeni iphone ile atılım bekliyorum yoksa apple çok kötü günler geçirebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

esip gürlemişsinizde ufak bir tweakla halledelir bu. araştırmak lasım

Dogru, 1600 tl ye yakin verdigim telefonumda resmin ne zaman cekildigini anlamam icin once jb, sonra da Arastirma yapip, repolarda gezinip tweaklari yuklemem lazimdi, benim kabahatim haklisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 19 Ağustos 2012; 16:02:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

esip gürlemişsinizde ufak bir tweakla halledelir bu. araştırmak lasım

Dogru, 1600 tl ye yakin verdigim telefonumda resmin ne zaman cekildigini anlamam icin once jb, sonra da Arastirma yapip, repolarda gezinip tweaklari yuklemem lazimdi, benim kabahatim haklisiniz.

Alıntıları Göster
    burda artistik yapacağına telefona pc ye bağla 2 dakka.

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

Burada artislik yapacagina diyene bak sen.

Evet telefonun yaninda bilgisayarla da gezinmem gerekliydi bu durumlara karsi. Bilmem goruyor musun ama mobilim.

• iOSa hosgeldin. Diyorum ben bu tür konuyu açanlara

• quote:

quote:

Evet telefonun yaninda bilgisayarla da gezinmem gerekliydi bu durumlara karsi. Bilmem goruyor musun ama mobilim.

k.bakma hocam sinirim sana değildi haklısın özür dilerim

• quote:

quote:

quote:

k.bakma hocam sinirim sana değildi haklısın özür dilerim

Alıntıları Göster
    Yaw neden kasıyorsun yap JB çak "Dater" Tweak oldu bitti

Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyor olabilirim ama JailBreak olmadan telefon çok sade ve boş, aslında herşeyi yapabilcek kapasitede fakat Apple ya her güncellemede ufak ufak eklemeyi seviyor yada Android gibi her detayı ekleyip çorbaya çevirmek istemiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Yaw neden kasıyorsun yap JB çak "Dater" Tweak oldu bitti

Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyor olabilirim ama JailBreak olmadan telefon çok sade ve boş, aslında herşeyi yapabilcek kapasitede fakat Apple ya her güncellemede ufak ufak eklemeyi seviyor yada Android gibi her detayı ekleyip çorbaya çevirmek istemiyor...

arkadaş bulmuş işte

• Esip gurlemenize gerek yoktu tweak ile hallediliyor boyle seyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Esip gurlemenize gerek yoktu tweak ile hallediliyor boyle seyler.

Jbsizler napsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Esip gurlemenize gerek yoktu tweak ile hallediliyor boyle seyler.

Jbsizler napsin

Onunda vardir bi cozumu.App vardir muhtemelen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.