Şimdi Ara

iPhone Fold sızdırıldı: 7.8 inç ekran, A20 Pro işlemci ve daha fazlası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet daha yolun başındalar. Samsung henüz sadece 5-6 yıldır katlanır telefon yapıyor ki bak kat izini bile daha yeni yeni (neredeyse) kaybetmeyi başarabilmiş. Bi 5-10 yıl sonra sen de dersin o modeller daha yolun başıymış diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bakarsak normal akıllı telefonlar da yolun başında diyelim mesela hala 1 hafta şarjı gidebilen bir telefon yok. Ya da 3 boyutlu ekran gelmedi hani maksat çıtayı arşta tutalımsa memnuniyeti hep dipte tutabiliriz. Ha tabi ki tüketiciler olarak böyle yapmalıyız ki üreticiler de bizim lehimize çalışmaya devam etsin ama katlanır telefonlar için yolun başı demek artık bu yıl için pek gerçekçi olmadı çünkü gerçekten yapılabilecek sadece 2 şey kaldı onlar da kat izini tamamen yok etmek ve bataryasını 7bin mah yapacak pil teknolojisine geçmek onun haricinde başka ne eksik diyebiliriz ki şuan için

• MrKonyar M kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz sadece 2'ye katlanabiliyorlar ki bu asla yeterli değil... Mutlaka 3-4 diye gidecektir, hatta kağıdın katlama rekoru olan 7'yi geçebileceklerine bile inanıyorum ben. Katlamanın da üstü zurna dürüm gibi sarılan elastik modellerin geleceğine inanıyorum.

Yüzey alanı arttıkça 1 ay giden pil falan koyarlar, ki bence de en yavaş gelişen şey pil teknolojisi. Onu da güneş ışık ısı enerjili yapabilirler. Sonuçta önü açık. Bekleyip göreceğiz.

Böyle bir cevap daha güzel oldu sanki.

• Her zamanki gibi yüce Ebıl sektöre liderlik ediyor, inovasyona bak.

5 sene geriden gelerek liderlik eder, Ebıl da böyle bir delikanlı işte. Ebıl sıtayla

• Gelsin bakalım alamam şahsen, ama bir inceleriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Acaba iphone fanboyları ne diyecek şimdi önceden şöyle diyorlardı:

-Katlanabilir telefon saçmalık apple çocuk oyuncağı gibi şeyler istemediği için çıkartmıyor kral ya .d

Şimdi:

-Zaten katlanabilir telefonlar süper bir teknolojiydi atılım yaptı helal sana Apple!

• Türkiye ye gelirmi bilmem sonuçta 3199 dolara çıkar vergileri kar derken
    219.999tl 256gb başlıyan fiyatlarla

• Yeni samsung fold yurtdışında $3k, bu Türkiye’de en az $5k olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Senelik iphone fold dozumuzu aldıysak biz devam.

• üretim maliyeti 700 dolar mı ???????? güldürme

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.