< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
iPhone eSIM hakkında (19. sayfa)
-
-
İyi günler hücresel plan ekle hiç bir şekilde aktif olmuyor forumda yazan apple destek kısmında belirtilen bütün yönergeleri en az 2 kere uyguladım hiç bir sonuç alamadım. Vodafone gittim hattı iptal ettirmek için kullanamadığım hat için 180TL üçret talep ediyorlar bunun üzerine hattı dondurma kararı aldım en azından bir gelişme olursa aktif ettirebilirim.
-
-
Merhaba bende Vatandan aldım pro max hücresel plan ekle çıkmıyor sıfırladım olmadı hat değiştimmolmadı hattım vadofone. Olmazsa die çok endişeliyim bu teli sırf o yüzden aldım. Size sorum şu eğer yararlanamazsam apple dava açabilirmiyim çünkü teli alırkene sim ülkeye gleince kullanıma açılıcak denmesi sebebile aldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle size katılıyorum ve ben varım 4 kere apple desteği aradım vodafone zaten kimse anlamıyo haberi yokmuş gibi konuşuyor. Apple destek bi sorun yok diyip duruyo gerekirse dava açalım
E-sim e geçince fiziksel sim iptal mi oluyor? Kısaca e-sim i de-aktif ettiğimiz de fiziksel hattımızı aktif edebilecek miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Videogolgol -- 27 Ekim 2020; 16:55:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır ikisinide kullanabiliyoruz telefonlar hazır olursa
Msj atamıyorum anlayamadım.
bence doğrudan firmayı suçlayamayız bu bilgiyle. net bir durum yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: symbuzzerMenüyü cihazınızı silmeden de getirmeniz mümkün: https://www.avalibeyaz.com/kategorisiz/iphone-cihazlarda-e-sim-etkinlestirme//
aynı işlem ipad içinde işe yarar mı? ipad air 2 de eim var dediğiniz yöntemi denedim fakat birsey atmadıysam veya eksik yapmadıysa esim bölümü gelmedi
-
merhabalar. ipadim yok denemedim. ama apple'ın soruna ilişkin resmi açıklamasında, 23 Ekimden itibaren aktileştirenler hücresel ekle menüsünü görebilecek bilgisinden yola çıkarak yeniden aktifleştirme methodunu keşfettim. bence teorik olarak olması gerekiyor.
-
İzledigim yoku yazayim yanlis varsa duzeltin beni
1.3utools kurdum pcye
2.ipadi ocye bagladim
3.programdan toolboxa tikladim
4.deactive tikladim
5.ipad ekranina aktiflestirin geldi
6.apple kimligim ile giris yaptim
7.ipad kapatip actim
Fakat sonuc olumsuz bu sekilde yaparak
maybe this helps. One person in Turkey admits that he could be able to activate eSim on his Turkish version iphone. There is not much details but have photos supporting this claim. Here is how he did:
He installed IOS 14 beta1 and after that he did a complete erase on the phone and then he recovered his phone (ios 13.5.1) using DFU mod and voilla Cellular Plan is addable now.
şeklinde yurtdışı forumdan bir yazı buldum. Deneyelim.
Kısaca beta kurulduğunu, daha sonra ise hiç kullanmadan cihazı dfu moduna alıp sıfır kurulum/kurtarma yapıldığını beyan etmişler.
-
Yabancı forumlara ben de baktım. Almanya’da cihaz değişimi yapmışlar mesela.
beta konusunu ekstra ne katar bilmem ama DFU reset ben denedim olmuyor.
Ben telefonu sıfırladım tekrar kurdum benım aktif oldu hat vodafone
doğru yapmışsınız aslında
-
Ben yeni üye oldum bu yüzden sanırım msj atamıyorum size. Be iki gün önce görüştüm apple destekle. BAna yeni güncelleme ile yazılım geleceğini söledi. Sıfırlayın dedi. Ama bu sim kartla ilgili vodafone ile göeüşün dedi. Sim kart desteklemeyince plan görünmüyo dedi. Vadofone aradım asla haberleri yok bile bi halt yapmadılar. Kaldık böle elimizde patladı tel. Biraz daha bekleyip dava açacağım. Çünkü alırken bunu apple desteği arayıp teyit ettim yazılım güncellemesi yaparlar destekliyor dediler die bu teli aldım. İki tel kullanmakdan kurtarmak için
Bende sizinle aynı nedenlerle cihazı aldım. Esim yürürlüğe girince, bu fonksiyon kullanılbilir hale gelecek denmişti. Bende dün tekrar görüştüm, illa operatörle görüşün diye ısrarcı oluyorlar, sim kart operatör özelliği ile o opsiyon çıkıyor diyor. Peki diyorum başkalarında niye standart olarak karttan bağımsız açık, madem operatör sim kartıyla çıkıyor? Kaldı ki yerli yabancı bütün kartlarla, esim destekli vodafone ve esim destekli yabancı sim kartlarla da aktivasyon yaptım, yinede olmuyor. Çok önceden 2 ay önce felan görüştüğüm mt bana, türkiyede satılan bazı distribitörlerden topluca alınmış ve piyasaya sunulmuş cihazlarda bu kısım btk nın talimatı doğrultusunda kısıtlandı, ne yaparsanız yapın açamazsınız, yazılım güncellemesi ile açılacak ileride esim yürürlüğe girerse denmişti. Kendileride bilmiyorlar. Teknik servise de yanaşmıyorlar. Başından savmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bireysel bir yerlere varamıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffm64 -- 28 Ekim 2020; 10:9:11 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Kendileri apple ile ilgili değildir diyor ki başlarına ekşimesin bunca insan. Bence hergün aramalıyız bu topluluk bu maduriyet toplanıp apple yi rahatsız etmeli hergün aynı soruları sormalıyız. Türkcel apple ile görüşmeler yapıyoruz die bi yazı yayınlamış ya. Acaba o zamanmı açılıcak diyorum yazılımı bekliyorum açıkcası bende. Ya kullanamazsak me yapmalıyız bilmiyorum 15 bin tl lik tel ile bu çileyi çekmemeliydim.
Kesinlikle katılıyorum aynı durumda olan herkes apple a baskı yapmalı, bu durum yazılım güncellemesi olmadan düzelecek gibi gözükmüyor. 50 tane sim kart değiştik, sıfırladık olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffm64 -- 28 Ekim 2020; 14:18:42 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X