Şimdi Ara

İPHONE destek alabileceğim bir yer? Ücretli-Ücretsiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Kore malı İphone aldım.Fakat bunlarda bazı sorunlar var.Şimdi Türkçe karakter telefon fakat arama geldiğinde ismin altında çince karakter yazıyor.Bunun için,tam %100 Türkçe dil seçeneceği yüklemem gerekiyor.Ayrıca bazı twitter için uygulamalar var.Onları yüklemek istiyorum.Son olarak telefonda bolca oyun ve gereksiz uygulamalar var.Onları kaldırmak istiyorum.Bu durumda bana Ücretli veya Ücretsiz yardım edecek arkadaşlar veya şirket arıyorum,internet üzerinden.Bildirirseniz teşekkür ederim...

• Güncel..
    Arkadaşlar acil olarak arıyorum.Telefon'da istemediğim şeylerin bulunmasından nefret ederim.
  • hocam bunlar için ücretli yardım almaya gerek yok. ben kısaca tarif edeyim. bunlar işinizi görür.

şimdi öncelikle türkçe dil desteği yüklemek diye bişey iphone'da yok. tüm diller yüklü gelir zaten. dil ayarlarından telefonu türkçe yaptığınızda herşeyin otomatik türkçe olması gerekir. tam olarak türkçe olmayanın ne olduğunu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

twitter için wireless bağlantısı olan bi yerde appstore'a girin. wireless olmayan bir yerden de girebilirsiniz ama o zaman internet ücreti ödemeniz gerekir eğer paket aboneliğiniz yoksa. appstore zaten menüde yüklü olmalı. uygulama açılınca search (arama) sekmesine twitter yazın, zaten resmi twitter uygulamasını bulursunuz ücretsiz. üstüne tıkladığınızda açılan sayfadan install(yükle) derseniz telefona otomatik olarak kurulacaktır.

kaldırmak istediğiniz programları kaldırmak için de herhangi bir uygulamanın butonuna basılı tutarsanız tüm butonlar hafifçe titreşmeye başlar ve sol üst köşelerinde çarpı işareti çıkar. o çarpı işaretine basarak istediğiniz uygulamaları telefonunuzdan silebilirsiniz.

• arkadaş kore malı iphone demiş. zannedersem bizim bildiğimiz Apple iPhone değil
  • haklısın dikkatimden kaçmış :)
  • Evet arkadaş yukarıda Kore Malı olduğunu söylemiş.Aslında İPHONE 4 kendime alıcam.Kardeşime bunu vericem.Şimdi fazla masraf olmasın diye onu öyle ayarladık.O yüzden şimdi bunu ne yapabiliriz diye sorucam.Appstore falan yok bunda.Onları nereden edinebiliriz ? Ne yapabiliriz ?
  • Valla hocam yardımcı olmak isterdim ama bu apple marka olmayan iphone'ları hiç kullanmadığım gibi hiç görmedim bile. nedir ne değildir bilmiyorum. o yüzden yardımcı olamicam malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deimos

Valla hocam yardımcı olmak isterdim ama bu apple marka olmayan iphone'ları hiç kullanmadığım gibi hiç görmedim bile. nedir ne değildir bilmiyorum. o yüzden yardımcı olamicam malesef.

Dostum marka Apple.Kabı olsun vs. hepsi Apple.Sadece ürün Kore'de üretilmiş.Orjinal ürün Finlandiya'da üretiliyor.Fark yok yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.