Şimdi Ara

İphone denize düştü :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iphone oksitlenme yapmıs tamiri mumkun diil olsa bile yenisini almak daha ucuza gelirmis kısacası iphone pert ilginize tesekkurler..
    Dacia Duster 4x4 Prestige-2018// Huawei P40 Pro 128gb// Apple Iphone 11 256GB//Sony PS 4 Pro 1TB// Xbox One S 1TB// Nintendo Switch// Bose soundwear Companion // Bose Quitecomfort Qc25
  • quote:

Orjinalden alıntı: vertigo_tr

quote:

Orjinalden alıntı: semihbaba4125

aga sen onu bi pirinç poşetinin içine koy bi 1 saat fln osuyunu çeksin hallolur

sonrada turşusunu kursun iftarda ne gıder dımı

• KARDEŞ BEN HAVUZA DÜŞRÜDÜM VE DÜŞÜRDÜĞMÜ 10 DAKKA SONRA FARKETMEME RAĞMEN SAKİNCE ÇIKARTTIM HAYLA ÇIKARTIĞIMDA ÇALIŞIYORDU AMA KAFAYI YEMİŞTİ HEMEN SAKİNCE KAPATTIM VE PİRİNCİN İÇİNE KOYDUM TABİ ÖNCE KİMYASALLAR GİTSİN DİYE KAPALIYKEN YIKADIM 1 HAFTA PİRİNCİN İÇİNDE KALDIKTAN SONRA İLK GÜNKÜ GİBİ ÇALIŞMAYA BAŞLDAI HATTA SESİ DAHA FAZLA ÇIKIYORDU YIKAYINCA TOZLARI GİTTİ HERHALDE

ben telefonu ayıptır söylemesi işyerindeyken tuvalete düşürdüm...(delikten içeri yani ) sonra çalışanlardan birisi eline poşet geçirip telefonu aldı...kartı çıkarttık,kuruladık falan...ne yapıcaz derken tanıdık bir telefoncuya götürmeye karar verdik...ve gittiğimizde şunlar konuşulur :

faday: abi bi telefon getirdik de arkadaşın, ya lavaboya suyun içine düşürmüş kurtarabilir miyiz acaba ??
    telefoncu: telefon arkadaşının mı ?
    faday: ewet ağbi
    telefoncu: benden duymuş olmayın ama arkadaşınız sizi kandırmış
    faday : nassı yanee ??
    telefoncu: bu telefon suya falan düşmemiş..resmen b*ka düşmüş kurtaramayız...

• quote:

Orjinalden alıntı: faday

yaşanmış bir olaydır...

ben telefonu ayıptır söylemesi işyerindeyken tuvalete düşürdüm...(delikten içeri yani ) sonra çalışanlardan birisi eline poşet geçirip telefonu aldı...kartı çıkarttık,kuruladık falan...ne yapıcaz derken tanıdık bir telefoncuya götürmeye karar verdik...ve gittiğimizde şunlar konuşulur :

faday: abi bi telefon getirdik de arkadaşın, ya lavaboya suyun içine düşürmüş kurtarabilir miyiz acaba ??
    telefoncu: telefon arkadaşının mı ?
    faday: ewet ağbi
    telefoncu: benden duymuş olmayın ama arkadaşınız sizi kandırmış
    faday : nassı yanee ??
    telefoncu: bu telefon suya falan düşmemiş..resmen b*ka düşmüş kurtaramayız...

• denize düşen telefonu normal suyla yıkamalı mı yani??? bildiğimiz pili çıkarıp yıkicakmıyız? sonrada pirinç dolu kavanoza?

bare bilelim de ona göre dikkat edelim...

ben denize düştükten sonra direk kapatıp pirinç yanına koymayı biliyodum sadece.

bide telefon açıkken zaten kısadevre olmazmı? nası kurtuluyo ki nemi çekilince?
  • en mantıklı şey telefon denize düşerse önce kapak felan dinlemeyip içini açıp pili sökmeniz ilk öncelğiniz olmalı ve bu işlem olana kadarda telefonu deniz suyu dolu bir yerde tutmanızı tavsiye ederim... açıp pili söktükten sonra temiz suyla iyice yıkamalısınız parçaları söküp daha sonra telefonu asla güneşe koymamalısınız ya da kurutma makinası kullanmamalısınız... kendi kendine ortamda kuruduktan sonra pirinç dolu kavanozun içine koymalısınız... Genelde board ları yıkayıp temizlersiniz ve çalışırlar... fakat ekranı kurtarmak için bu şekilde yapmanız mantıklı olacaktır... Eğer sudan cıkarttıktan sonra bu işlemleri yapmıyıp üzrerinden zaman geçirirseniz oksitlenme olur ve kurtarılması zorlaşır...

Saygılar...
  • yani ciddi ciddi yıkamak gerek öylemi?
    Ama gücün yetiyorsa yenisini alman en doğru çözüm. N'apsan denize düşmüş bir kere...
    Turkcell veya Vodafone yalancılarını bekleyebilecek kadar idare eder taksitle, tüksütle yenisini alısın umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatugokhan -- 6 Eylül 2008; 17:46:32 >
  • bi de arkadaşlar şimdi başımıza böle bi olay gelirse (allah korusun!) hemen sudan çıkarıp pirinçe mi koyacağız..
    yaw be pirinç te neymiş böyle..

o zmn sürekli pirince zam yapmaları normal bişi.... :D :=)

Orjinalden alıntı: wolkan33

GEçmişolsun arkadaşım ama keşke telefoncuya vermeden önce bi pirinç olayını deneseydin. { Bu arada telefonunda biraz cahilmiş denize düşen yılana sarılır seninki direk boğulmuş }

ßencede pirinç olayını dene bi..
    Bir Gün Gelecek ve Ben 8 Satır İmza Yazacağım!!!
    To Be Continued....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolmoyann

Arkadaslar iphone oksitlenme yapmıs tamiri mumkun diil olsa bile yenisini almak daha ucuza gelirmis kısacası iphone pert ilginize tesekkurler..

geçmiş olsun canını sıkma

bu sıralar böyle olanlar çok oluyo çamaşır makinesinde yıkayanlar , telefonun üzerine yumurta kıranlar , çorbanın içine düşürenler , suya düşürenleri sayısı belli değil zaten vs... acayip fazla

• slm arkadaşım telefonun eğer olmuyor çalışmıyorsa ben 100 ytl parça kullanmak için alabilirim düşünür müsün.
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.