Bildirim
İphone de gülücük simgeleri var ama... ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hangi uygulama için simgeler bu şekilde geliyor diyorsunuz? misal whatsapp'ta böyle bir sorun yok ancak viber'da var. -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
hangi uygulama için simgeler bu şekilde geliyor diyorsunuz? misal whatsapp'ta böyle bir sorun yok ancak viber'da var.
Hocam whatsapp da bakmadım hiç, normal sms için diyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ımmortals35
quote:
hangi uygulama için simgeler bu şekilde geliyor diyorsunuz? misal whatsapp'ta böyle bir sorun yok ancak viber'da var.
Hocam whatsapp da bakmadım hiç, normal sms için diyorum
Karsidaki kisi iphone kullanmiyorsa simgeler cikmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar-Genel-Klavye. Burada klavyeler yazıyor yanında rakam var klavye yazısına tıkla oradan Yeni Klavye Ekleye tıkla ve Emojiyi Seç ondan sonra klavyede gelen İnternet simgesine tıkla ve Simgeler Karşında
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xxCaptianxx
Ayarlar-Genel-Klavye. Burada klavyeler yazıyor yanında rakam var klavye yazısına tıkla oradan Yeni Klavye Ekleye tıkla ve Emojiyi Seç ondan sonra klavyede gelen İnternet simgesine tıkla ve Simgeler Karşında
Ilk mesaji bi daha okuyun isterseniz. Arkadas zaten simgeleri kullaniyor. Simgeleri nerden eklerim diye sormamis yani.
Adamın demek istediği mesajı simge olarak gönderdiğinde gülme simgesi olarak gitmiyormus. : D olarak gidiyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xxCaptianxx
Ilk mesaji bi daha okuyun isterseniz. Arkadas zaten simgeleri kullaniyor. Simgeleri nerden eklerim diye sormamis yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: UqUR48
Adamın demek istediği mesajı simge olarak gönderdiğinde gülme simgesi olarak gitmiyormus. : D olarak gidiyor
Herkes başka anlamış yok hocam dünya gibi olan simgeye tıklayıp gönderdiğimizde sorun yok, gelen mesajlar da ':D' bu şekil geliyor
Karşıdaki kişide de emoji klavyesi bulunması lazım. Yani iphone dan iphone a onlar görünebilir. Fakat diyelim nokia nın sıradan bir wp8 li bir telefonunda görünmez onlar veya androidde. -
Yardımcı oldunuz sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X