Şimdi Ara

Iphone’dan PC’ye video atma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
15.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone’dan 4K çözünürlükte 16-17 dakikalık videolarım var. Iphoneu pcye taktığımda klasör olarak açıyorum. Fakat videoları açamıyorum aygıt çalıştıramıyor tarzı hatalar veriyor. Videoyu masaüstüne sürüklediğmde de hata veriyor. Ben bu videoları pcye nasıl atabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Itunestan pcye yedeklemeyi denedim o zaman da dosyalar gözükmüyor. Bir yardım edebilir misiniz ?

• videoları bilgisayara kopyalayıp açmak en temizi
    Ama siz kopyalayamıoosunuz galiba ne hatası veriyo ?

• 3uTools programı ile telefondan bilgisayara rahatlıkla dosyalarınızı kopyalayabilirsiniz.

Yada iMazing programı ile (ücretlidir).
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

videoları bilgisayara kopyalayıp açmak en temizi
    Ama siz kopyalayamıoosunuz galiba ne hatası veriyo ?
    Hocam hatalar bunlar. Yürütülemiyor dediği videoyu açmaya çalıştığımda aldığım hata. Resim vardı onu da açmayı denedim o da açılmadı. Dosyanın uzantısını değiştireyim ondandır dedim yeniden adlandır çıkmıyor kafayı yiyecem yani.
    Iphone’dan PC’ye video atma. Iphone’dan PC’ye video atma.

• UP !

• quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

UP !
    Üstte yazmış arkadaş 3utools programı ile yap diye daha ne diye upluyorsun ? bu işler için biçilmiş kaftandır o program.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc den Telefona Yazı Gönderme
    14 yıl önce açıldı
    Usb ile Xbox a oyun atmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı dertden muzdirabim ve internetde araştırdığım da jailbreak sonuçları çıkıyor bu programı kullanıpda garantiden olursak ne olacak?
  • Th3mpo kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı dertden muzdaribim, bir daha 4K 3-4dakikalık video çekmek mi? Aman aman kalsın.
    Çözüm şöyle tek tek videoları el ile kopyala yapıştır ile pcye atacaksın veya doğrudan dosyayı kopyalayıp atacaksın buda epey uzun sürüyor
  • Documents uygulaması ile transfer edebilirsiniz.Bu uygulama çok kullanılan bir dosya yönetim uygulaması.Uygulama WebDAV özelliği içeriyor.Yani tarayıcı üzerinden belge,dosya paylaşımı yapabilirsiniz.

İlk önce Documents ayarlarından WebDAV'a girin.Sonra masaüstü tarayıcınıza WebDAV bölümünde bulunan alan adını yazın ve girin.Aynı anda iPhone'daki Documents uygulamasının da açık olması gerekiyor.

Girdikten sonra altta gördüğünüz ekran karşınıza gelecek.Buradan "Upload Files" butonu ile telefona PC'de bulunan belge ve dosyaları gönderebilirsiniz.

Telefondan bilgisayara belge,dosya göndermek için ise ilgili belgeleri Documents uygulaması içine atın.Paylaş - Dosyalar'a Kaydet - Documents adımlarını izleyin.

Sonra yukarıda dediğim işlemleri yapın.İndirmek istediğiniz belgeleri seçin ve indirin.

En önemli özelliği bu uygulamaya bir belge,dosya ve video aktarırken bekletmemesi.Anında aktarıyor.Mesela telefondaki yüksek boyutlu videoları bu uygulama üzerinden hemen bilgisayara indirebiliyorum.

Dezavantajı ise aktarım sırasında Documents uygulamasını kapatmamak gerekiyor.Bağlantı kopuyor.

(Kullanmak için ilk önce iPhone'daki Dosyalar uygulamasına girin ve Documents uygulamasına erişim izni verin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 5 Mayıs 2019; 1:17:14 >

• muslumgurses kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok, hiçbir sıkıntı çıkmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bunun bir anlatımı var mı ben bir şey anlayamadım yav
    İlk olarak documentes'i telefona kurdum sonra da WebDAV'ı pcde açtım peki ya sonra?
  • 192 ile başlayan alan adını tarayıcıya yazarak girin ama aynı anda iPhone'daki Documents uygulamasınında açık olması gerekir.Telefondaki Documents uygulaması ilk önce size 4 haneli bir doğrulama kodu gösterecek.Bu kodu PC'den girin.

Sonra karşınıza alttaki ekran çıkacak.

Documents uygulaması içindeki belge,video ve resimleri buradan PC'ye indirebilir ya da bilgisayarınızdaki belge,resim ve videoları "Upload Files" butonuna tıklayarak Documents içine atıp iPhone'a yükleyebilirsiniz.

@muslumgurses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 5 Mayıs 2019; 4:21:26 >

• ayarlar > resimler > "mac veya pc'ye aktar" ayarını "özgünleri tut" olarak değiştirin ve hem bilgisayarı hem telefonunuzu yeniden başlatın... ayrıca "resim ve videoları içe aktar" diyin bilgisayarınızdan ve karşınıza gelecek sihirbaz üzerinden aktarım yapım; hata almamanız lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortarxl -- 5 Mayıs 2019; 9:29:8 >
  • iPhone'daki videoları doğrudan oynatamazsınız... PC'ye kopyalayıp oradan bakın ne olduğuna...
  • Hocam herşeyi hallettim fakat şöyle bir problem var videoları indirmeye tıkladığımda 404 not found diyor ne yapmam lazım?
  • Hocam şimdi çözdüm gel gelelim uygulama tırt çıktı sadece ufak boyutda ki dosyaları alabiliyorsunuz 4K gibi videolar için hata veriyor indiremiyor
  • Geçen gün çok kolay bir şekilde hallettim. Telefonda dosya yöneticisi tarzı bir program olması gerekiyor öncelikle. Bende easyftp pro diye bir program var. İlla bu programın olması gerekmiyor tahminimce. Foto ve videoları galeriden o programın içine atmak gerekiyor. Daha sonra pc de itunes>dosya paylaşma kısmında o programın içindeki verileri bilgisayara kaydet kısmı var. O kısımdan çok kolaylıkla alabilirsiniz. Programın telde açık kalmasına bile gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Üstte yazmış arkadaş 3utools programı ile yap diye daha ne diye upluyorsun ? bu işler için biçilmiş kaftandır o program.

Alıntıları Göster
    Hocam 1080P videolarımda sorunum çözüldü bu program ile teşekkürler. Adobe Premiere’e de atabiliyorum programları sıkıntısız.

Tek sıkıntım kaldı 4K videolarımı da program ile sıkıntısız atabiliyorum fakat Adobe’a atınca sadece ses olarak atıyor. Görüntü gelmiyor. Fikriniz var mı acaba ne yapmam lazım ?

• Th3mpo kullanıcısına yanıt
    Hocam videoları nasıl çekebildin? Ben programdan çekerken hata alıyorum 404 yazıyor sürekli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.