Bildirim
iPhone dan iPhone Bluetooth
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
jailbreak -> cydia -> celeste adımlarını izlemeniz gerekiyor. -
jb yapmadan atamazsın. ancak resim paylaşabilirsin onuda bump diye bir program ile yapabilirsin. -
İki telefonda da jailbreak varsa ve ifile programi yukluyse ondan da bu isi yapabilirsiniz. -
Şarkı atamazmiyiz jailbreak siz -
HOCCER programı ile şarkı da gönderebilirsiniz fotoğrafta kişi de.
gönderirken gönderen telefonu ileri doğru sallayacak alacak kişide aşağı doğru kaydıracak
youtube dan yardım alabilirsiniz. -
Merhaba,
2 tane jb'li 4s arasinda bluetooth'la fotograf ve video aktarimi yapmak istiyorum.
Airblue uygulamasinin ayni surumunu iki telefona da kurdum fakat birinde uygulama calisiyor ve bluetoothlu telefonlari buluyor ama diger iphone'u gormuyor.
Bu konuda ne yapalirim bilen var mi acaba?
Veya bu is icin baska bir uygulama var mi? (celeste kaldirilmis cydiadan)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
whatsapp ile atılır :D çok uğraştım en kolay yol bu :D -
quote:
Orijinalden alıntı: hasimgurel
whatsapp ile atılır :D çok uğraştım en kolay yol bu :D
Eger bahsi gecen 2 iphone ise artik daha kolayi var
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71431477
quote:
Orijinalden alıntı: ato15
Nasıl dosya atılır bluetooth ile iPhone dan iPhone
iphondan iphona apsstorda blutut share diye ara bir sürü program var illa JB ye gerek yok. Hoccer var örnek olarak. -
arkadaşlar bende İphone5 var ve ios6 yükledim. ancak Bluetooth bağlantı sorunum var. Bluetooth'ı aktive etmek için ayarlardan menüye giriyorum. ON konumuna geittiriyorum sağ üst köşede bluetooth işareti çıkıyor. ancak ayarlrdan çıktım anda bluetooth işareti gidiyor. Bluetooth ile ilgili aynı sorunu yaşayan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: mmademoiselle
arkadaşlar bende İphone5 var ve ios6 yükledim. ancak Bluetooth bağlantı sorunum var. Bluetooth'ı aktive etmek için ayarlardan menüye giriyorum. ON konumuna geittiriyorum sağ üst köşede bluetooth işareti çıkıyor. ancak ayarlrdan çıktım anda bluetooth işareti gidiyor. Bluetooth ile ilgili aynı sorunu yaşayan var mı?
Cihazım 3gs bende de aynı sorun var
Yardım lazım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GuKaMa
quote:
Orijinalden alıntı: mmademoiselle
arkadaşlar bende İphone5 var ve ios6 yükledim. ancak Bluetooth bağlantı sorunum var. Bluetooth'ı aktive etmek için ayarlardan menüye giriyorum. ON konumuna geittiriyorum sağ üst köşede bluetooth işareti çıkıyor. ancak ayarlrdan çıktım anda bluetooth işareti gidiyor. Bluetooth ile ilgili aynı sorunu yaşayan var mı?
Cihazım 3gs bende de aynı sorun var
Yardım lazım
Upp!
https://itunes.apple.com/tr/app/wifi-photo-share/id416411562?mt=8
Bu programdan daha iyisini yapan görmedim. Tam sürümü 1$ ve çoklu seçime izin veriyor. Çok başarılı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- imap.gmail.com hatası
- icloud fotoğraf eşzamanlama çok yavaş
- uluslararası dolaşım nedir
- arka planda uygulama yenileme kapatılırsa ne olur
- uçak modunda alarm çalar mı
- jailbreak nedir
- iphone"a app store harici uygulama yükleme
- telefon yönlendirme
- iphone en pahalı telefonu
- iphone 15 kaç watt destekliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X