Arkadaşlar bu Iphone 'da örneğin bir oyuna girip ardından direk home tuşuyla çıktığımızda bu oyun Android'te olduğu gibi arkaplanda çalışmaya devam ediyor mu?
Ediyorsa bunu kapatmanın yolu nedir?Bildiğim kadarıyla jailbreak harici direk olarak App Store "Task Killer" benzeri bir uygulama yok. Bu durumu nasıl aşıyorsunuz?Arkadan önceden açık kalan birçok uygulama varsa bunları kaldırmanın pratik yolu yok mu?
Home tuşuna iki kere basınca arkadaki fonksiyonları gösterebiliyoruz ama bunların nasıl kapatıldığını bilmiyorum.Bazen yavaşlıyor telefon özellikle uygulamadan uygulamaya geçince.Yardımcı olursanız sevinirim
İki kere home tusuna bas basili tut kapatabilirsin
25 adet uygulama açıp denedim, herhangi bir yavaşlama olmadı bende
kapama işlemini de, home tuşuna çift tık > ikonlardan birine uzun süreli tap > çıkacak çarpı işaretlerine birer tap .
Cevaplarınız için çok teşekkürler şimdi oldu. Ayrıca bir sorum daha var.Acaba multitasking da ne kadar çok program varsa şarj o kadarçabuk mu biter acaba?
Bu telefonda gördüğüm kadarıyla Andoidden biraz farklı bir "multitasking" var.Yani Androidde arkada bir Angry Birds'ü açık bırakırsanız daha sonra telefon önemli ölçüde
yavaşlıyor.Ancak bu telefonda bariz bir yavaşlama olmuyor.Tabi o kadar çok App'im olmadığı için henüz telefonu zorlamadım.Birde başta belirttiğim şarj konusunu tam
anlayamadım.Bu özelliğin(multitasking) şarja etkisini anlatabilirseniz çok sevinirim.
ios da arkada calısmaz arkada donar bekler uygulama! şarja da bir etkisi olmaz.
IOS'un ne kadar RAM kullandığını öğrenemeyiz değil mi?
Yani örneğin Iphone 4 kendi işlemleri haricinde (Mail,Phone,Safari) harici bir uygulama yokken(Yani telefon ilk açıldığında olduğu gibi) kaç megabyte RAM kullanıyordur?
Bu rakam mesela Android kullanan Samsung Galaxy ACE için 200megabyte'ın üzerindeydi.Merak ettim acaba bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Sanırım 200 megabyte civarı da Iphone 4 kullanıyor diyebiliriz.
ios da arkada calısmaz arkada donar bekler uygulama! şarja da bir etkisi olmaz.
Peki birçok yerde "Iphone 4S teki şarj problemi" olarak belirtilen bir sorun vardı o multitasking ile alakalı değil miydi?
Yani belki Android kadar verimsiz kullanmıyordur ama yine de RAM'i belli ölçüde meşgül ettiğini düşünüyorum. Yoksa önceden açılan uygulamada kaldığı yerden devam etmesi zor gibi gözüküyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme