Şimdi Ara

IPhone da gmail hesabı ekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
15.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben telefonla dogrulatmayı seçtim normal girdigimde birde telefonuma mesaj geliyor onunla giriyorum fakat gmail hesabımı iPhone eklemek istediğimde hep hata veriyor neden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aga91

ben telefonla dogrulatmayı seçtim normal girdigimde birde telefonuma mesaj geliyor onunla giriyorum fakat gmail hesabımı iPhone eklemek istediğimde hep hata veriyor neden ?

https://accounts.google.com/b/0/IssuedAuthSubTokens

bu adresten iphone uygulamasına spesifik şifre oluşturacaksın
  • O sorunla bende karşılaştım. Cep telefonuna doğrulama kodu istediğiniz için giremezsiniz. Eğer doğrulama kodunu kaldırırsanız iPhone'a rahatlıkla ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

O sorunla bende karşılaştım. Cep telefonuna doğrulama kodu istediğiniz için giremezsiniz. Eğer doğrulama kodunu kaldırırsanız iPhone'a rahatlıkla ekleyebilirsiniz

doğrulama kodunu kaldırmaya kesinlikle gerek yok.

bu adreste türkçe olarak anlatıyor.

http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=tr&hlrm=en&answer=185833&ctx=ch_b%2F0%2FSmsAuthConfig

• quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

O sorunla bende karşılaştım. Cep telefonuna doğrulama kodu istediğiniz için giremezsiniz. Eğer doğrulama kodunu kaldırırsanız iPhone'a rahatlıkla ekleyebilirsiniz

doğrulama kodunu kaldırmaya kesinlikle gerek yok.

bu adreste türkçe olarak anlatıyor.

http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=tr&hlrm=en&answer=185833&ctx=ch_b%2F0%2FSmsAuthConfig

Ben biraz acele yapmıştım o yüzden kaldırdım :€

• arkadaşlar ıp hone 4s kullanıcısıyım avea kullanıyorum telefonumun safari kısmından gmail hesabıma girebiliyorum.fakat ayarlardan gmail hesabı oluşturmaya kalktığımda

IMAP'ı kullanıcı adı yada parola yanlıştır diyor fakat aynı kullanıcı adı ve parola normal internette açılıyor.genpa ve kvk teknisyenleri bu konuya yardım edemediler bana yardım edebilirseniz çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: obekr

arkadaşlar ıp hone 4s kullanıcısıyım avea kullanıyorum telefonumun safari kısmından gmail hesabıma girebiliyorum.fakat ayarlardan gmail hesabı oluşturmaya kalktığımda

IMAP'ı kullanıcı adı yada parola yanlıştır diyor fakat aynı kullanıcı adı ve parola normal internette açılıyor.genpa ve kvk teknisyenleri bu konuya yardım edemediler bana yardım edebilirseniz çok sevinirim..

Gmail degilde yandex bende bu sekilde sorun cikariyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım edebılen kımse yokmu ?
  • Gmail şifremi değiştirdim. daha sonra hesabı kaldırıp tekrar kurmak istedim ama gmail hesabımı iphone a ekleyemiyorum. olmuyor.

bu durumu yaşayan oldumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.