Şimdi Ara

İphone çabuk biten batarya sıkıntısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda dahil olmak üzere görüyorum, pili 1 hafta gidenmi, 3 gün gidenmi dersiniz daha neler neler. Şu an elimdeki cihaz sıfır gibi ve daha önce kullandığım en az 80 tanesi gibi (buna sıfırlarda dahil) ben pili 24 saat dayanan bir cihaza rastlamadım. Pil resmen gözümün önünde eriyip bitiyor. Allah aşkına, ben bi hafta istemiyorum, şu pili 2 gün nasıl bitirmeden kullanıyorsunuz, şunun formülünü banada öğretin

• Hiç bir şey kullananmamak çözümü...Ben diğer çözümlere pek inanmıyorum...
  • Ben sadece Mail'in arka planda çalışmasına izin vermiyorum. Onun dışında başka ekstra bi çaba sarfetmiyorum. 2-3 gün bekleme süresi 5-6 saat kullanım süresi elde ediyorum. Ekran parlaklığının da en yüksekte olduğunu belirteyim.

Ekran parlaklığını yarının biraz altına getirip 3 saat video izledim kesintisiz. Kalan şarjım %40 civarındaydı.

Birde önceki sürümlerde aldığınız Backup'ı son sürümlere yüklememeye dikkat edin. Bu da problem çıkarıyor.
    SbSettings, WinterBoard gibi sürekli arka planda çalışan programlarda olumsuz etkileyebilir. Daha önce kullanıyordum birazda olsa olumsuz etkiliyordu bu iki program. Şu an kullanmıyorum.
    Bu arada belirteyim 1.5 yıllık iPhone3G cihazdan bahsediyorum...

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 1 Mayıs 2010; 2:06:07 >
  • benimki o kadar 3g üzerinden internete girmeme ve oyun oynamama rağmen 1 buçuk gün dayanıyor
  • Telefonumda facebook dışında bir tek program yok, mail hayatda kullanmam. Müzik asla dinlemem. Video ile işim olmaz. Yaptığım tek şey, sms yazmak, konuşmak ve DH foruma girmek. Pil gözümün önünde eriyip gidiyor.

Örnek. Cihazı akşam şarj ettim full. Biraz dh ye girdim, biraz facebook karıştırdım, bi kaç sms attım, 10 dakikada konuştum, pil oldu %70.

• Böyle bir tablo olabilirmi ya...

• Ben bu konuda insan vucudundaki statik elektrikten supheleniyorum komik gelebilir ama telefon cebimdeyken daha cabuk sarji bitiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bidefa oyun oynamak enbüyük şarj sorunu, ben ekran ışını kısıyorum, gerekmedigi sürece 3 g yi kapatıyorum, maillerin alınması kapatıyorum, daha faydalı oluyor
  • bu arada oyun oynadıgımda genelde şarj a takılıyken ( bilgisayarda daha emniyetli olur ) oynuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco
    Böyle bir tablo olabilirmi ya...

telefonum 0 gibi demişsin o yüzden tam anlamadım ama orjinal almadıysan belki bataryada problem olabilir.
  • Wifi ile internete girmek şarjı çok yiyo bence abi bir günlük wifi kullanma bakalım fark edicek mi ? Normalde tam şarj ile 3-4 saat sürekli wifi kullanılabiliyo.Wifinin 1 saat kullanımı %25-%30 gibi bir şarj kaybı demek. Bence şarjının az gitmesinde en büyük etken internete girmen.
  • internete girmekte çok şarj yiyor.wifiden ayrı eğer edge yada 3g(bu dahada çok şarj yiyor) ile internete girersem çok çok daha fazla şarjım azalıyor.yani eğer internete girme işini abartırsam benimde akşamı bulmadan %10lara kadar şarjım iniyor.hele pushtan mail alma açıksa telefonun hiç şansı olmuyor.

3g push(maillerinizi anında görmenize illa gerek yoksa) location servislerini sadece gerektiğinde açtığınız sürece telefonunuzuda abartılı kullanmadıktan sonra 3 günü görmeme şansı çok az
  • Cihazım orjinal 3g s modeli, ayrıca ben sıfır alıpda kullandım yine aynı şekilde bitiyordu pil. Şu an wifi kullanmıyorum. Yani 3g hariç açk hiçbirşey yok, onu kapatayım bari, belki farkeder.
  • Zaten kullanmadığınız zamanlarda 3g'yi kapatmıyorsanız, şarjınızın az gitmesinin sebebi odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Zaten kullanmadığınız zamanlarda 3g'yi kapatmıyorsanız, şarjınızın az gitmesinin sebebi odur.

Başka bi yerdede 3g nin pil sarfiyatını dahada azalttığını okumuştum. Neyse bide kapatıp deniyeyim bari, inşaallah işe yarar.
  • quote:

Zaten kullanmadığınız zamanlarda 3g'yi kapatmıyorsanız, şarjınızın az gitmesinin sebebi odur.

Evet 3G bende de kapalı. Kullanmadığım için hiç açmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Başka bi yerdede 3g nin pil sarfiyatını dahada azalttığını okumuştum. Neyse bide kapatıp deniyeyim bari, inşaallah işe yarar.

Benim bildiğim en az wi-fi, sonra edge ve en fazla da 3G pili tüketir....
  • yazan oldumu bilmiyorum ama jailbreak'li ise oda sarjı çabuk bitiren bi etkendir...
  • jb yok cihazımda, hatta hiç bir program bile yok. 3g yi kapattım, bakalım ne olacak. 1 gün dayansa razıyım valla. 12 saatde pil bitiyor.
  • 3gs 1 aylık sıfır aldım, ilk zamanlar 3 günü buluyordu her gün 1-2 saat oyun ve wifi dan internet vs ile nedense son 2-3 şarjı 1.5 günde yapmaya başladım. Tamamen bitirmeden % 20 lerde falan şarja takıyorum, JB yok, 3.1.3 versiyon ile geldi zaten, içinde bir sürü oyun ve pro var.

3 g kapalı wifi evdeyken açık onun dışında kapalı, push email açıkmış onu kapattım bakalım ne yapacak.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.