Şimdi Ara

İphone 4s için 8.2 nasıl diyenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 aylık 4s 8gb kullanıcısıyım..çok tecrübem yok ios üzerine..androidden geçtim..cihazı aldığımda 7.1.2 vardı..ve bütün güncellemeleri cihaz üzerinden sırasıyla yaptım..8.1.3e kadar bi fark olmadı performans olarak ama şarj biraz azalmıştı gibi..belkide kullanımla alakalıdır bilemem..dün gece 8.2 çıktığı gibi güncelledim..stabilite ve performans olarak cihaz gözle görülür fark edilir derecede iyi oldu diyebilirim..arama geldiğinde cevapladıktan sonra çalmaya devam etmeside çözülmüş ona sevindim açıkçası..şarj için konuşmak erken ama şunu söyleyebilirim belki yüzde 5 yada yüzde 10 daha iyi oldu..eskiden yüzde 100den çektiğimde 15 dakika sonra 99a düşerdi..şimdi 21 dakika sonra düştü 99a..tabiki kullanım süresi bekleme değil..3g internet hiç kullanmıyorum ve oyun oynamıyorum,konum servisleri kapalı..cihaz normal telefon işlemleri,mail,sms ve whatsapp amaçlı kullanıyorum tabi safari kullanımı ve arada resimde çekiyorum..son olarak kullanım hissiyatı olarak ilk aldığımdaki 7.1.2 tadını veriyor maşallah..bir daha güncellemem herhalde böyle kalır..bu kullanımı bozmaktan korkarım..inşallah bir fikir vermiş olurum herkese..esselamıaleyküm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 10 Mart 2015; 17:43:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• İlk mesaja resim koyamadım burdan atıyorum resmi..
     İphone 4s için 8.2 nasıl diyenler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.1.2'nin tadını veriyor derken, o sürüme geçme şansınız olsa geçer miydiniz? Ben henüz güncelleme yapmadım ve 8.2'ye geçmeli miyim onu da bilmiyorum.

v.a.s

Orijinalden alıntı: teknik4

7.1.2'nin tadını veriyor derken, o sürüme geçme şansınız olsa geçer miydiniz? Ben henüz güncelleme yapmadım ve 8.2'ye geçmeli miyim onu da bilmiyorum.

v.a.s

Kardeşim şöyle diyim sana 5 aylık güncelleme döngüsü sonunda dönüp dolaşıp yine aynı yere geldik diyebilirim :) eğer ios 8.?.? İsen yükle ama 7.1.2 isen kal bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: teknik4

Eyvallah, bu cevap kararımı vermeme yetti

Daha Fazla Göster
  • Ben hala 7.1.2'den yukarı çıkmaya çekiniyorum.

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Ben hala 7.1.2'den yukarı çıkmaya çekiniyorum.

Saygı duyarım,doğrudur..ilk çıktığı dönemde galaxy grand2 aldım..kitkat verilecek dendi ama sonra sonra trde satılan model tek sim olduğu için güncelleme verilmeyeceğini söyledi..nefret ettim cihazdan..ios denemek için 4s 8gb aldım ve aht ettim hangi güncelleme çıkarsa yükleyecem diye..6s çıkana kadar kullanıcam bu cihazı..güncellemesi bitene kadar sonra anneme vericem kısmetse yeni ios cihaz alıcaz..

• Evet hocam telefonu ios 5.1.1'le aldım. 6'ya hiç geçmedim. İos 7'de jb çıktığı gün de hemen güncelleyip jb'yi yaptım. 7.1.2'de tecrübe ettiğim kadarıyla görüşüm bunun daha fazla güncellemeyi kaldıramayacağıydı.
    Çünkü şu anda bile 2 uygulama açsam üçüncüsünde ya kasmaya başlıyor yada uygulamadan atıyor. Ram yetmezliği had safhada. Ama daha iyi olmasını geçtim, ios 8.2'de de pek fark olmayacaksa geçeyim mi acaba diye düşünüyorum. Jb'ye de çok alıştım. Arada kaldım yani.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Apple iPhone 7 Plus / knnolg
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Evet hocam telefonu ios 5.1.1'le aldım. 6'ya hiç geçmedim. İos 7'de jb çıktığı gün de hemen güncelleyip jb'yi yaptım. 7.1.2'de tecrübe ettiğim kadarıyla görüşüm bunun daha fazla güncellemeyi kaldıramayacağıydı.
    Çünkü şu anda bile 2 uygulama açsam üçüncüsünde ya kasmaya başlıyor yada uygulamadan atıyor. Ram yetmezliği had safhada. Ama daha iyi olmasını geçtim, ios 8.2'de de pek fark olmayacaksa geçeyim mi acaba diye düşünüyorum. Jb'ye de çok alıştım. Arada kaldım yani.

Sen çok tecrübelisin ios üzerine..bişey diyemiyorum tercih senin :)

Orijinalden alıntı: Desider.org

7.1.2 mi 8.2 mi. Türkçe siri çıktıgı anda 8.3 yapcam ama olsun soruyim dedim

Dostum hemen hemen aynı gibi ikiside..ama 8.2de sanki şarj bir tık daha iyi gibi..şuan test ediyorum ama teli ilk aldığımda yüzde 100den çektiğimde 1 saatlik kullanım sonucu yüzde 86-87lere düşerdi..8.1.3e kadarda değişmedi bu..ama 8.2 ile 1 saatlik kullanımı yüzde 89 ile gördüm..ama cihazda 5 aylık..sizin cihaz eskiyse aynı sonucu vermeyebilir..kesin konuşmak istemem..kötü oldu dersin üzülürüm..

8.2 kötü mü? hayır.
    8.2 kasım kasım kasılıyor mu? kesinlikle hayır.
    8.2 çökmeler,donmalar,takılmalar oluyor mu? hayır.(Veya bana hiç denk gelmedi)
    8.2 arama geldiğinde cevapladıktan sonra çalmaya devam ediyor mu? azda olsa evet
    8.2 şarj kötü mü? 7.1.2 daha iyi.

Sonuç olarak eğer 7.1.2 deyseniz, elinizden telefon düşmüyorsa, saniyeler hatta saliseler sizin için çok önemliyse güncellemeyin.

Orijinalden alıntı: canbrk

4S 7.1.2 de olanlar bence biraz daha beklesin.

8.2 kötü mü? hayır.
    8.2 kasım kasım kasılıyor mu? kesinlikle hayır.
    8.2 çökmeler,donmalar,takılmalar oluyor mu? hayır.(Veya bana hiç denk gelmedi)
    8.2 arama geldiğinde cevapladıktan sonra çalmaya devam ediyor mu? azda olsa evet
    8.2 şarj kötü mü? 7.1.2 daha iyi.

Sonuç olarak eğer 7.1.2 deyseniz, elinizden telefon düşmüyorsa, saniyeler hatta saliseler sizin için çok önemliyse güncellemeyin.

Katılıyorum..ama şarj konusunda dediğim gibi..ilk aldığım günden beri hep aynı şekilde kullandım cihazı..ve 1 saatlik kullanımı gördüğümde hep yüzde 86-87lerde gezerdi..ios 8.2 ile aynı kullanım aynı şartlarda yüzde 89la gördüm..

• 8.2 değil ama daha önceden aldığım 8.1.3 ve 7.1.2 nin ss leri koyuyorum.
    Daha tam olarak ölçemedim ama 8.2 şarjı , 8.1.3'e göre biraz daha iyi gibi geldi.

İphone 4s için 8.2 nasıl diyenler.. İphone 4s için 8.2 nasıl diyenler..

• Evet 8.2 daha iyi bencede..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tahaak

Ben de yükledim. Bakalım bir değişiklik olacak mı

Hangi sürümdeydin ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.