Şimdi Ara

iPhone alımı için Apple Store TR mi yoksa Turkcell mi? Unlocked/sim-locked durumu devam ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir iPhone almayı planlıyorum. Apple Store Türkiye veya Türkcell'den mi alsam karar veremedim. Tek isteğim cihazın unlocked olması. İleride yurt dışına çıkacağım ve istediğim gibi Orange, Vodafone gibi yabancı mobil operatörlerin sim kartlarını takmak istiyorum. Eskiden ülkemizde alınan telefonlar hatırladığım kadarıyla sim-locked olarak geliyordu. Bu durum devam ediyor mu? Eğer evet ise Apple'dan almayı düşünüyorum. Apple sitesinde SSS kısmında bu yazıyor:


    Alıntı

    metni:
    Apple.com’dan neden SIM kartsız bir iPhone almalıyım?Apple.com’dan satın alınmış bağlı olmayan bir iPhone’un kilidi açıktır. Bu da tek bir ağ sağlayıcısına veya birden fazla yılı kapsayan bir hizmet sözleşmesine bağlı olmadığınız anlamına gelir. Böylece size en uygun ağı ve tarifeyi seçebilirsiniz. Yeni iPhone’unuz etkinleştirildiğinde kilidi açık kalır. Yani iPhone için servis sağlayan tüm ağlarda kullanabilirsiniz.
    Yeni iPhone’umun kilidi açık olur mu?Evet. Apple.com’dan taahhütsüz satın alınmış bir iPhone’un kilidi açıktır. Bu da tek bir ağ sağlayıcısına veya uzun dönemli bir hizmet sözleşmesine bağlı olmadığınız anlamına gelir. Size en uygun olanı seçebilirsiniz. Yeni iPhone’unuz etkinleştirildiğinde kilidi açık kalır. Yani onu iPhone için servis sağlayan tüm ağlarda kullanabilirsiniz.


    Kısaca Turkcell'den alınan bir iPhone unlocked mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphonsus -- 20 Ağustos 2022; 17:24:41 >







  • Zaten turkiyede sim kilitli satis diye bi olay yok ki. Amerikadaki gibi operator sim kilitli satis yapmıyor. Ama aklinizda soru isareti kalmamasini istiyorsanız apple web sitesi veya apple storedan alin derim. Yurt disi kullanimda herhangi bir kisitlama diye bir durum yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 20 Ağustos 2022; 18:38:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.