Şimdi Ara

iPhone Air 2 iptal mi edildi? Apple üretimi durdurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone Air 2 iptal mi edildi? Apple üretimi durdurdu
    iPhone Air 2'nin tanıtım planı değişti. Apple'ın iPhone Fold, iPhone 18 Pro ve 18 Pro Max ile birlikte 2026'da duyurmayı planladığı model, tedarik zinciri kaynaklarına göre ertelendi. The Information tarafından paylaşılan bilgilere göre, ikinci nesil model bir yıl kadar gecikecek.

iPhone Air'a ait üretim hattı durdu

Kaynaklara göre iPhone Air 2, 2027 baharına ertelendi. Bu kararın arkasında ise, ilk nesil iPhone Air’ın beklentileri karşılamayan satış performansı bulunuyor. Apple, zayıf talep nedeniyle tedarikçilerine verdiği üretim siparişlerini azalttı. Luxshare'in Ekim ayında üretimi durdurmasının ardından Foxconn da bu ay sonunda Air serisi için montaj hatlarını kapatacak.

Şu an için Apple'ın iPhone 18 serisinde sunulacak dördüncü model'i yeniden tanımlamak istediği belirtiliyor. Apple, bugüne kadar standart, Pro ve Pro Max modellerinin yanına eklenecek uygun fiyatlı veya farklı tasarımlı bir seçenek yaratmakta zorlandı. Mini ve Plus serilerinin düşük satış grafiği sonrasında, iPhone Air'ın da aynı kaderi paylaştığını söyleyelim.

Eğer proje tamamen iptal edilmezse, iPhone Air 2'nin iPhone 18 ve iPhone 18e ile birlikte 2027 baharında tanıtılması bekleniyor. Sızıntılara göre yeni model, ilk Air'da yer almayan ikinci bir arka kamera sensörüne sahip olacak. Bu yükseltme, Apple’ın seriye getireceği en belirgin farklardan biri olacak.

Ayrıca Bkz.iPhone Air 2 en net haliyle görüntülendi: İşte beklenen tasarımı

Şimdilik Apple cephesinden resmi bir açıklama yapılmadı ancak üretim hattının durdurulması, şirketin Air serisinin geleceğini yeniden değerlendirdiğini gösteriyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/iphone_air_2_is_reportedly_delayed-news-70230.php

• Zayıf satışlar = pahalı fiyat.

Cihaz tasarım olarak güzel, özellik olarak düşük, fiyat olarak pro seviyesinde. Ne bekliyorlardıki başka.

• 1 kişi bile aldıysa aklına şaşarım. Standart model bundan çok iyi. Niye alsınlar ki bunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Morgan Freeman
  • Baya da reklamı döndü neredeyse başka iPhone görmüyordum

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    E simdi 80e almayanlar 6 ay sonra niye alsin :)))

Şayomi bakis acisi mi bu ? Ben cihazin seklini sevdim kilifsiz kullanicam biraz daha ucuzlasin

Sadece ince hafif telefon arayan kamera hoparlör umrunda olmayıp alanlar var hatta çıkar çıkmaz aradığım telefon diye alanlar var, bu telefonun üretimi azaltılıyor hatta yıl sonu üretim bandı kapatılacak stok bulunmayacak bu telefonu çıkar çıkmaz alıp atıyorum kırıp yenisini alacak veya indirim bekleyip bir türlü alamayan yada maddi durumu aylarca sonra uygun olup almak isteyen insanlar olacaktır bu insanlar artık mecburen karaborsa falan fazla verip alabilir bu telefonu, kapış kapış satamaz ama elbet satar apple cihazı sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 11 Kasım 2025; 23:54:37 >
  • Samsung kardeşi baktı iptal ediyor direk onu takip etti. 18 serisinde tekrar Plus'a geçerlerse en çok o satacak büyük ekran + 120 hz olduğu için. Mağazalarda Air'i görenler bilir resimdekinden daha kötü duruyor

• 17 ile denk özellikte benzer fiyatta (799$-830$gibi) olsa air tercihim olurdu. Tuğla gibi telefon kullanmak istemiyorum. En azından bu modelde silikon karbon pil teknolojisine geçmeliydi apple.

• Fiyatlar düştü çeşitli yerlerde evet ama apple’ın kendi sitesinde hala aynı fiyat. Kendi sitesinde de düşer mi fiyat?

Dolar kuru 10 lira birden düşmediği müddetçe düşmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: LBJ_23

Nasıl daha 15-20bin ₺ ucuza satıyorlar o zaman apple garantili olarak?

Partnerlerin toplu alış fiyatları farklı, özel uygulamalar, indirimler bir çok şey sağlanıyor. Ürüne olan talep ve satış miktarına göre elde biriken stok olursa diğer satıcıların ürünü çok daha düşük fiyatlarla satma imkanı oluyor. Apple store ise resmi satıcı lansman fiyatından oynama olmaz fiyatımız bu işinize gelirse diyorlar.

• kameradan ses sisteminden bataryadan bu kadar kısılmış bir cihazı sırf daha ince diye kim alırdı ki? kaldı ki diğerlerinde abartılı kalınlıklar da yok. boş bir denemeydi keşke plus'ı devam ettirselerdi

• "kalın" kafalılık buna sevinmek. kim alır diye sorarak algı kastırıyor kamera ve batarya lobisi ve buna çanak tutuyorlar kendince çok kamera ve ağır telefonuyla hava atacak beyaz yakalı. kamera ve batarya ham madde/parça tedarikçileri hakikaten çok güzel manipüle ettiler. ne büyük pastaymış meğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi User Friendly -- 13 Kasım 2025; 15:21:36 >

Orijinalden alıntı: samuray_x

Kamera’nın çirkinlik seviyesi bitirdi beni.
    iPhone Air 2 iptal mi edildi? Apple üretimi durdurdu

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.