|
iPhone Air 2 planları değişti: Apple'dan kamera ve fiyat sürprizi
-
-
-
Şu tasarımları kim yapıyorsa kovsunlar direk. Yazık versikleri paraya. İlk okul çocuğu daha iyisini tasarlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ölmek mi istiyorsun? Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun.
Morgan Freeman -
fiyatı göz önüne alındığında 2. kamerası ultra geniş açı değil telefoto olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uyduruk haber
-
iphone air'i tasarlayan Abidur Chowdury'i kovmadılar da yeni bir ai startup(scam) projesi için kendi ayrılmış. sağdan soldan yatırım alır daha ürünü çıkarmadan kitler gider o havayı aldım kendisinden
redditFrom the apple community on Reddit: Apple Loses iPhone Air Designer to Unamed AI Startup.https://www.reddit.com/r/apple/comments/1ozxk0s/apple_loses_iphone_air_designer_to_unamed_aiayrıca liquid glass ekibinin başı Alan Dye da taze kovuldu zaten. kovulmadı da meta'ya transfer olacakmış
the verge
Apple’s head of UI design is leaving for Metahttps://www.theverge.com/news/837654/apple-meta-alan-dye-designer_____________________________ AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
-
Fiyatından bağımsız konuşacak olsak tek kamera ve mono hoparlör dışında bence eksiği olmayan çok kaliteli hissettiren ve boyut ve olarak ideal olan çok zarif bir telefon. En azından 17 ile aynı fiyatta olsa çok daha fazla satardı.
-
Ya bu kamera cikintisi nedir arkadas razalet bir tasarim
-
Düz 17 gibi aşağı doğru olsa daha hoş durur ama işe incelik mevzusu yüzünden anakartın bir kısmını o kamera adası içine koyuyorlar alt tarafın büyük kısmı batarya oluyor yan koyulursa tasarımın baştan değişmesi lazım onla da uğraşmaz apple.
_____________________________ -
Fiyatı 500$ olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ YURT DISI -
Kamera çıkıntısı çoğu cihazda olduğu gibi bu cihazın tasarımını da baltalıyor.
Ultrageniş kamera yerine stereo hoparlörü tercih ederdim. Sonuçta birini nadiren kullanıyorsun diğerini ise çoğu zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Mono hopalörle mi gelecek yine? 🤣
-
Air ilk versioynu ciktiginda bastan cift lensli cikmaliydi yazmistim. Satislar beklenenin cok altinda oldu, benle yok yer yokmus diye tartismaya girenler olmustuda onlarin bunun dogru olmadigini söylemistim. Simdi cift Kamera ile cikiyor, Apple isterse buna 3 kamera bile yerlestirir.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler