Şimdi Ara

iPhone 9 olarak çıkması beklenen iPhone SE 2'nin tasarım görselleri sızdı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İphone 8 kasasıyla gelirse düşünebilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak bir amiral gemisi değil, uygun fiyatlı olucaksa iteleme değil de gayet mantıklı bir hareket. Ayrıca adamlar orta segmente de yarışmak istiyor ve rakiplerinden daha iyi iş çıkaracağı kesin. Tabi dediğim gibi uygun fiyatlı olucak ise.

  • hamzasoph H kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak bir amiral gemisi değil, uygun fiyatlı olucaksa iteleme değil de gayet mantıklı bir hareket. Ayrıca adamlar orta segmente de yarışmak istiyor ve rakiplerinden daha iyi iş çıkaracağı kesin. Tabi dediğim gibi uygun fiyatlı olucak ise...

  • Tabii ki en iyi mobil işlemciler apple'da ama 855 li android telefonlar yavaş veya yetersiz mi? Değil tabii ki, eşşek gibi de hızlılar, fazlasıyla hem de. Son kullanıcı deneyiminde ahım şahım fark yok.

  • Sonuç itibariyle o kıytırık LCD ekrana bakacak olan da bir göz, değil mi ama @tplon arkadaşım? Tonlarca parayı ödeyip LCD panelli bir cihaz alacağıma, gider Xiaomi veya Samsung'un A serisi telefonlarını 1/3 fiyatına alır Android kullanırım, param da cebimde kalır gözlerim de bayram eder, kamerası da fena değil arada uçurumlar yok öyle.

  • Buradan şunu anlıyoruz: Apple ürünlerini kullanmak çok ama çok pahalı, tamamen zengin sınıfa hitab ediyor bu ürünler. Günümüz şartlarına göre tamamen demode olmuş telefonu 400 dolara, ülkemizde ise vergileri de ekleyince 800 dolara satacaklar. Pes diyorum artık! Bu üründen sonra şu anda kullandığım Macintosh son Apple ürünüm olacak, bu saatten sonra Apple ürünlerinden tamamen vazgeçiyorum. Bırakalım, zenginler kullansın artık Apple ürünlerini.

  • Türkiye fiyatı 3500₺ civarında olursa bir f/p telefonu olur. Apple alt segmentte de var olduğunu gösterir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar ben 1 yıl dan fazla iphone telefon kullanıyorum. telefonları gerçkten güzel iphone 6s ten iphone xr geçtim mavisini almıştım sonra borçum oldu telefonu satmak sorunda kaldım sonra dedimki ucuz bir android alayım hem gb yüksek hemde pil yüksek vs internetten baktım baktım baktım 1 gün boyunca android telefon baktım hem ucuzluk olarak hemde iyi gb olarak, arkadaş yok dedim bu böyle olmaz ben varya ben kendimi tanıyorum kendimi esberlemişim ben ne istediğimi biliyorum ben bir şeye alışmışsam ondan vaz geçemem dedim sabah oldu gittim sıfır telefon iphone 7 mat aldım 3.350 tlye, yani demek istediğim iphone farklı bi dünya kardeeeeşşşiiiiim gerisi hikaye yaaaaa ben 1 yıldır iphone se 2 modelini bekliyorum inşlh istediğim tasarımdır zaten olmasada yine üst modedl iphone alacam yine anlacagınız 1 yıl içinde 3 tane iphone değiştirdim. iphone telefonlarını hepsini seviyorum...

  • Hala bekliyorum çıkmasını ama fiyat.. en az 4k

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Performanslı cihaz olacaktır muhtemelen ama herkes cihazın limitlerini zorlayacak şekilde kullanmıyor. Dolayısıyla tasarımsal yeniliklere önem veren müşteriler için iphone 7-8 den farklı olmayacaktır. Çünkü sırf tasarımı için telefon alanlar var. Günlük kullanımlar için eski iphone modellerin bile oldukça hızlı olduğunu düşünürsek İphone 7 veya 8 almayıp belki uzun süredir yeni tasarıma ve uygun fiyata sahip cihaz bekleyenler için bence boşa bir bekleyiş oldu demektir. (Cihaz iphone 8 tasarımıyla gelirse.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.