Bildirim
iPhone 8 yerine S8 almak?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
S8 tasarım ve boyutunu en çok sevdiğim telefonlardan biri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende S8 öneriyorum.
Apple artık alınacak bir marka değil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
Bende S8 öneriyorum.
Dedi üstad.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atakansah
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
Bende S8 öneriyorum.
Dedi üstad.
Siz alınılabilecek bir cihaz olduğunu mu düşünüyorsunuz?
S7 ve iPhone 7 kullanıcısı olarak, S8 tavsiyemdir.
Bu arada S7 edge de pembe çizgi sorunu vardi. S8 de de bu mevzu varmi bilmiyorum varsa işler değişir
Çevremde ve arkadaşlarımda 1 kişinin bile note8 aldığını duymadım.
İphone6s-7-8 aldı hepsi.
Bu kadar para verince ben samsung almam dediler yani hayat buradaki forumla tezat yürüyor.
Bak burada herkes wolsvagen kötüler ben dahil ama gerçek hayatta rekor kırıyor adamlar alman ve sağlam diyorlar ayrıca 2. Eli süper hemen satıyoruz diyorlar kabul et veya etme bu iphone içindd böyle.
Bakın iphone alan gerçek hayattaki insanlar öyle kavisli ekran falan bana uymaz ben anında programa giren ve donmayan kasmayan cihaz istiyorum diyor bunuda iphone yapıyor diyip alıyor.
Android kullanan kişiler lanet olsun bıktım virüs kasma şişme falan diyorlar en üst modeli aldığı halde satıp iphone alıp dünya varmış diyorlar.
İnanıp inanmanak size kalmış.
Son zamanlarda cihazlarda ki kitlenme problemi, cihazları yavaşlattıklarını itiraf etmeleri, iPhone X de ki frekans problemi gibi bir sürü şey sayarım sana ve sen halen alınabilecek cihaz diyorsun ya, gülüyorum
5GBlik şaka gibi verdiği icloud depolama alanı da bunun bir örneği. Apple logosuna para vermeye devam edin. Kendim de bir zamanlar Apple kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki Apple şimdi bu paraları haketmiyor. Günümüzde 2500 liraya ateş gibi telefonlar alınabilecek iken halen 2 sene 3 sene önce ki 6S e 2500 verin.
Kötü android kalmadi artik hocam 2000 ve üstü seviyelerinde. Eskidendi o kasti dondu vs. İos ta tıkılıp kalmaya gerek yok.
İos ve Android kullanıcısı yani her ikisinide kullanan biri olarak söylüyorum.
S8 in son 1 senesi kaldı sonra güncelleme almaz herhalde. Apple iphone 6 ya bak hala güncelleme alıyor. Tabi apple son güncellemelerle eski stabil yazılımını bozdu orası ayrı mesele.
İkisi arasında s8 derim..
Arada fiyat farki var hocam s8 i ithalat garantili 2700 liralara alabiliyorsun
Iphone x in ekranini begeniyorum ben bir iphone 6 kullanicisi olarak ama x pahali
Eger x alabiliyorsan al derim ama s8 daha mantikli duruyor iphone 8 karsisinda
Ios un stabilitesi ve guvenilirligi efsane fakat tasarim olarak gelistirmedi bir turku iphone 6 dan beri
Konuya çok hakim değilim fakat dışardan bakan ve haber takip eden birisi olarak her sene 1-2 defa icloud'dan piyasaya milletin resimleri sızıyor.Nasıl güvenilirliği sorgulanmaz bu firmanın.Tamam güzel cihaz ama herşey para.Androidde beğendiğin uygulamanın apk'sını ücretsiz bulabilirken bana iphone pahalı geliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim arkadaş 8den s8e geçti. Bunu yapanlar olduğunu gördükten sonra ben s8 derim. Zaten ekranı tasarımı çok daha modern. 2014ten beri aynı tasarım apple artık baydı vesselam. Çağ dışı.
S8 Derim İphone 8 in 7 ile bir farkı yok para tuzağı s8 al
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X