Şimdi Ara

İpad pro ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ben birkac gun once cizim yapabilmek icin ipad pro aldim. Fakat ekrana sag elimi koyup biseyler cizmeye basladigimda ekran arkasindan cok ufak ses geliyo. Her elimi koyup kaldirdigimda oluyo neredeyse ve bazen kullanirken genlesmesinden dolayi herhalde ses fazlalasiyo. İlk aldigimda ipadin arkasida ses cikarttigindan onu iade edip yeni urun istedim ama buda ekrnda ses cikariyo ve bir kere pil sorunu verdi ekran donmasida yasadim. Bu ekrandaki ses normal mi degil mi hic kimseden ogrenemedim. Kullanan varsa goruslerini soylerse cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İpadi biraz daha kullanmaya devam ettim. Sarji 43 iken %5 gostergesi yapip calismaya devam etti 6 saat dayandi sarji ve sag koluma elektrik akimi geldi birkac kez... Kullanan hic yok mu bana bilgilendirme yapabilicek? Urunun vakti gecmeden ona gore islem yapmak istiyorum

• farklı ipad modeller kullanmama rağmen benzer sorun ysşamadım sizinle bazen elektrik çarpma olayı oluyordu proda oda ben yanılıyorum heralde diyordum nadirdi yani sorunlarınız ciddi bence en yakın teknik servise cihazı bizzat verin ve göstererek sorunlarınızı anlatın servislerin bir testi var ona sokuyorlar orada sorun yoksa sorun çıkmazsa testte sorun yok diyorlar çünkü sorun olsada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Beni en cok rahatsiz eden ekrandaki ses ve magaza kalabalik oldugundan orda dugulmuyo bu ses malesef. 2. Cihaz elimdeki oda ayni sekilde cikinca normal mi diye dusunmeye basladim her cizim yapan insan bunu farkederdi normal olsaydi diye dusunuyorum suanda. Yenisini alicam ve oda ayni cikicak..korkum bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Videoya cektim sorunlari aciklayabilmek icin zaten bu gunde kocaman leke olustugunu gordum ekranda. Sadece tik sesi olsa raziyim artik.. Yarin goturucem
  • Zynps04 Z kullanıcısına yanıt
    14 gün geçmediyse iade edip yeni cihaz alabilirsiniz kesin çözüm olarak

• İpadi iade edip degistirdim. Ama pismanlik hissediyo gibiyim. Elektrik kacagi sorunu olmasa bana eskisini geri verin derdim suanda. Ekranda biraz daha fazla ses var suanda her elimi koydugumda ve kaldirdigimda ekran arkaya temas ediyo gibi ses geliyo. Oncekinde en azindan daha azdi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ekstradan arastirma yaptim surface Pro 4 ve wacom mobile studio pro yu kesfettim. Sanirim ikiside baglantisiz kullanilabilen tablet pc modundalar. Şimdilik hangisi iyi bilmiyorum ama bunlardan birini denemeyi dusunuyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.