Şimdi Ara

iPhone 8’lerde Yüz ve Hareket Tanımlama Özelliği Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu Eylül ayında piyasaya çıkacak olan yeni nesil iPhone 8, yüz ve hareket tanıma teknolojisini içermesi planlanıyor. Yüz tanıma kabiliyeti için bir lazer sensörü ve ön kameranın yanında yer verilecek bir kızılötesi sensörü kullanılması planlanıyor.

    iOS cihazlarda güvenliği arttırabilmek için yüz tanıma özelliği getirilebilir. iPhone’daki Touch ID parmak izi algılayıcının yerini veya daha işlevsel hale getirmek için çift taraflı hassas sensörler ile yüz tanıma aynı anda devreye girecek. Bu sayede daha iyi bir güvenlik sağlayabilecek.

     iPhone 8’lerde Yüz ve Hareket Tanımlama Özelliği Geliyor


    Yüz tanıma özelliği, artırılmış gerçeklik kamerası gibi işlevsellikler, telefondaki diğer özellikleri de güçlendirecektir. Bu noktada hareket tanıma özellikleri devreye giriyor. Hareket tanıma özelliğini kullanıcıların dokunmadan hareket ederek müzik açabileceği, ses seviyesini ayarlayabileceği ve daha birçok basit hareketlerle cihazınızı kontrol etmesine izin verebilirsiniz.

    Hareket tanıma ve yüz tanıma gibi özellikler artırılmış gerçekliğin mobil cihazlardaki deneyimlerine ilk ulaşabilecek olan Apple, bununla ilgili herhangi bir patent olayına girmedi.

    Kaynak : GuncellemeOrg







  • kaynak çok sağlammış
  • Xbox gibi ninja fruit oynayabileceksek güzel..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.