Şimdi Ara

iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen iki yeni fotoğraf sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen iki yeni fotoğraf sızdırıldı

    Şimdiye kadar iPhone 8 ile ilgili çok sayıda söylenti duyduk ancak akıllı telefon sızıntısı konusunda başarılı bir geçmişi olan @OnLeaks tarafından yayınlanan yeni görüntüler, gerçeğe en yakın olanı gibi görünüyor.

     

    Herşeyden önce sızdırılan iki fotoğrafın net şekilde ortaya koyduğu bir gerçek var. iPhone 8 kesinlikle Home butonu olmadan gelecek. Bu da parmak izi okuyucusunun başka bir yere taşınacağı anlamına geliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft'un Face Swap uygulaması artık iOS platformunda
    Telefonun arka kısmını gösteren fotoğrafta bir parmak izi sensörü yok. Büyük olasılıkla Apple tarayıcıyı ekranın altına gömmüş durumda. Bu da iPhone 8'i -Çinli üretici Vivo tarafından birkaç gün önce duyurulan modelin ardından- bu teknoloji ile gelen ilk akıllı telefon yapacak.

     

    Sonrasında ise dikey çift kamera var. Apple, iPhone 7 Plus'ı çift kamerayla piyasaya çıkardı ancak cihazdaki iki lens yatay olarak konumlandırılmıştı. Şirket iPhone 8'le muhtemelen diğer teknolojiler için telefonun iç kısmında daha fazla alan yaratmak için dikey tasarıma geçiş yapacak.

     

    iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen iki yeni fotoğraf sızdırıldı

    Çerçeveler küçülüyor, kablosuz şarj geliyor


    OLED ekranla gelecek iPhone 8'in çok ince çerçevelere sahip olması bekleniyor. Telefonun üst kısmında ise iPhone 8'le ilk kez sunulacak olan yüz tanıma sistemini barındırabilecek bir sensör çubuğu var.

     

    Cihazın kablosuz şarj gibi, henüz netleşmeyen bazı özellikleri de olacak. Telefonun arka panelinin camdan yapılmış olması, kablosuz şarj özelliğiyle gelebileceğini gösteriyor ancak bu olasılığın hala doğrulanmadığını belirtelim.

     

    iPhone 8'in Eylül ayında tanıtılması planlanıyor ancak birkaç analist, Apple'ın ekrana entegre parmak izi sensörüyle ilgili bazı sorunları çözmeye çalıştığı için muhtemel bir gecikmenin söz konusu olabileceğini söylüyorlar.

     

    Bu durumda iPhone 8, Eylül ayındaki lansman etkinliğinde sadece kamuoyuna tanıtılacak, satışlar ise ancak Ekim yada Kasım ayında başlayabilecek.







  • Kablosuz şarjı yenilik olarak görüyorlar.



    2012'de çıkan Nokia Lumia 920 ile gelmişti yanılmıyorsam bu teknoloji. Android telefonların çoğunda artık standart bir özellik. Kaldı ki 5 yıl olmuş standart olsun bi zahmet.



    Hızlı şarjı şuan en iyi kullanan firma Samsung. Adamlar kablosuz şarjı hızlı şarj gibi yapıyor. Nokia'daki kablosuz şarj çok yavaştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera çıkıntısı çok kötü.

  • lutfen apple yapunca büyük bir devrim oluyor (!)



    bknz:mobil veri kisayolu devrimi

    dosya yoneticisi devrimi 😂😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iPhone haberinin altina hic uslup degistirmeden ayni kelimelerle elestiri yapmak demode olmali artik. Evet her sey gec geliyor. Ancak yinede buyuk satis basarisi yakalayacak. Cunku kullanici kitlesi mobil veriye ulasamiyorum oyleyse almamaliyim diye dusunmuyor. Artik urunler degil markalar para ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensörler hariç ön panel tamamen çerçevesiz gelirse(sızdırılan fotoğraflar gibi) sıradışı bir cihaz olur. Fakat dikey kamera ve çıkıntısı rezalet.

  • Güzel görünüyor fakat artık yeni iphone'lar insanı heyecanlandırmıyor eskide kaldı o günler. s8 için atmadığınız çamur kalmamıştı şimdi ne diyeceksiniz acaba cihazlar arasında tasarım farkı pek göremedim yalan mı ?

    NOT: 5 yıldır iphone kullanıcısıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EED0B5B75 -- 23 Haziran 2017; 15:59:58 >
  • Bu sene telefonumu yenileyeceğim ve alacağım cihaz bu olacak... Şimdiki 7 Plus'a ek fotoğraftaki gibi tam ekran ve ekrana entegre parmak izi olursa yeterli...
  • merak ettiğim 7s çıkmayacak mı ? neden 8 e odaklandı herkes?
  • Kamera biraz daha çıkıntılı olsaymış telefon standsız ayakta durabilirmiş dizi mizi izlerken iyi olur ??

  • Kamera çıkıntısı her şeyi mahvediyor.

  • ön mükemmel arka çöp.



    entegre touch id + arka tasarım 7 plus ta ki gibi kalırsa 10 numara olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum, yeni iphone olur da uzak mesafeden kablosuz şarj ile gelirse yine aynı şeyi söyler miydiniz?
    Adamların 'icat ediyoruz' diye bir iddiası yok zaten. Fakat, bu nedense insanları geriyor.


    Adettendir; Android, iOS ve WP kullanıcısı.
  • Touch id'yi arkaya koymak gibi bir aptallık umarım yapmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarahaten

    Touch id'yi arkaya koymak gibi bir aptallık umarım yapmaz.

    Önceki sızdırılan haberlere bakınca Touch ID'yi ben de arkada sanıyordum ama son çıkan sızdırma haberlerine bakınca arkada olmayacağı belli oldu gibi.
  • Uçtan uca ekran, güzel duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Büyük olasılıkla Apple tarayıcıyı ekranın altına gömmüş durumda. Bu da iPhone 8'i -Çinli üretici Vivo tarafından birkaç gün önce duyurulan modelin ardından- bu teknoloji ile gelen ilk akıllı telefon yapacak.


    Apple'ı sürekli bir "ilk" yapma gayreti hiç bitmeyecek.. Tamam bir çok ilki olduğunu inkar edemem. ama şu cümlede ki gayrete ve sarf edilen çabaya bakın. kelime oyunları ile kelimeleri eğip bükerek bıyık altından sanki "daha önce yapan olduda onu saymıyoruz" der gibi yapılan bir ilki görmezden gelme çabasının sonrasında bu bayrağı apple'a verme çabasının amacı nedir? adamlar ilk değil işte neden kabul edemiyorsunuz? Hadi sıradan bir kullanıcıyı hele hele apple kullanıcısının fanatiklik yapmasını anlarım da bir teknoloji stesinde ki yazarın fanatiklik yapması, bir algı yönetme çabasına girmesi kesinlikle doğru bir davranış değildir. obu saymazsak bunu saymazsak ondan sonra bundan sonra deyip kelimelerle oynayıp sonrasında "ilk apple" üretti demek... ya bırakın Allah aşına.. ikinci üretici demek zoruna gitmiş adamın. Tamam apple'ı bende severim de babamın şirketi mi bu gerçekleri görmek için kör olmam gerekmiyor yada apple fanatiği.. düzgün yazın şu yazıları





  • yeni iphone hayırlı olsun diyebiliriz artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuist B kullanıcısına yanıt
    Adamlar zaten su ana kadar telefona getirdikleri hicbir seyde ilk degiller. Mesela ilk dokunmatik ekrani onlar getirmedi, keza wireless sarji da onlar getirmedi, yine ekrana gomulu parmak izi sensorunu de apple getirmeyecek. Cunku daha once bircok firma bunu denedi basarili olamadi.



    Applein asil basarisi, getirdigi yeniligin sorunsuz ve kullanici dostu calismasi. Eger ekrana entegre parmak izi sensorunu getireceklerse, eminim sorunsuz calisan bir yol bulmustur.



    Yani onemli olan ilk yapmak degil, onus sorunsuz ve kullanici dostu olarak hizmete sunabilmek. Applein basarisinin altinda yatan asil neden bu. Ha, bir seyler ters gidip sorun cikarsa da komple toplatip aninda yeni cihaz verebilecek kadar da lojistik agi guclu bir firma. 6 serisinde cikan pil sorunu gibi mesela. Daha oncesinde boyasi atan 5leri aninda degistirmesi gibi mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • technical death metal kullanıcısına yanıt
    guldurme beni dostum 😁😁😁



    apple dedigin firma diger firmalarin yaptigi seyleri kendi yapjnca sanki ilk kendisi yapmis en iyisini kendi yapmis gibi anlatiyor yapma gozunu seveyim hodri meydan yapsin uzaktan sarj yapsin olmayacak duaya amin demem ben

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.