Şimdi Ara

iPhone 8 bu kez çok net şekilde görüntülendi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
0
Favori
25.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilerek sızdırmışlar insanların fikirlerini öğrenmek için yoksa istemeseler sızmazdı.Bence eski hali daha güzel.
  • Uzuun yıllardır Apple kullanan birisi olarak söylüyorum, S8 bundan bin kat daha iyi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp.

• O.Beverly kullanıcısına yanıt
    S8 çok dar ve uzun ya bi bicimsizlik var telde

• Herzamanki yorumlar cer cöp cikinca almak icin herkes yarisir . iPhone6 dan sonra yeni iPhone almaya zorlayacak tek etken OLED ve cercevesiz ekran olacaktir. Taptic engine 3D Tocuh olmasada olur, birseyler degismeli artik. Iki donanim bir makyaj ile kac yildir ayni kasayi satiyorlar, birsey ekledikleri yok. iPhone8 yada adi herneyse cikmali yoksa Apple 7S ile pek satis yapamaz, iPhone7 satislarindan belli.
  • Kraaz kullanıcısına yanıt
    Yanlış. Nokia 10 sene ekmeğini yiyemedi. 2007'ye kadar en iyisiydi adamlar. Gerileme 2008'de başladı ve 2012'ye kadar ekmeğini yiyebildiler. 4 yıl içinde dibi gördüler. Apple uzun süre bunun ekmeğini yer. Çünkü iOS faktörü var. Diğer üreticiler aynı telefonu yapıyorlar. Al birini vur ötekine hesabı. İşlemci geliştirip telefon satıyorlar. Yenilik namına bir şey yok. Ne Apple ne de diğerleri ama iOS faktörünü atlayamayız. En basitinden Android'de uygulamalar kendileriyle alakası olmayan şeylere erişim izni istiyorlar. Benim rehberime mesajlarıma niye erişim istiyor? Bu bile başlı başına insanı irite etmeye yetiyor. iOS'te kendisiyle alakası olmayan şeylere erişim izni isteyen uygulama pek yok ve çoğu da düzgün yazılmış salla parti olmayan uygulamalar. Bu bence iOS'i seçmek fazlasıyla yeterli bir sebep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olsa olsa çakma iphone olur. iphone asla arka bölüme touch koymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

O kameranın şekli ne öyle ya Değişiklik yapmak için kamerayı dikine koymuşlar çok çirkin gözüküyor.

Değişiklik yapmak için o çift kamera öyle yapılmıyor dostum. 2. kamerayla sağlanan derinlik efekti en iyi 2 kameranın altlı üstlü konumlandırılmasıyla elde ediliyor.
  • SDN editörlerinden biri iOS geliştiricisiyle fotoğraf paylaşmıştı bugün.

Geliştirici 81 yaşında kadın. Şirketin yaş ortalaması 60+ heralde.
  • Touch ıd arkada olmayacak denildi.

• bir sirket, simdiye kadarki en iyi apple mottosu ile piyasaya telefon cikariyorsa ya musterilerini aptal yerine koyuyordur ya da musterileri gercekten aptaldir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Yanlış. Nokia 10 sene ekmeğini yiyemedi. 2007'ye kadar en iyisiydi adamlar. Gerileme 2008'de başladı ve 2012'ye kadar ekmeğini yiyebildiler. 4 yıl içinde dibi gördüler. Apple uzun süre bunun ekmeğini yer. Çünkü iOS faktörü var. Diğer üreticiler aynı telefonu yapıyorlar. Al birini vur ötekine hesabı. İşlemci geliştirip telefon satıyorlar. Yenilik namına bir şey yok. Ne Apple ne de diğerleri ama iOS faktörünü atlayamayız. En basitinden Android'de uygulamalar kendileriyle alakası olmayan şeylere erişim izni istiyorlar. Benim rehberime mesajlarıma niye erişim istiyor? Bu bile başlı başına insanı irite etmeye yetiyor. iOS'te kendisiyle alakası olmayan şeylere erişim izni isteyen uygulama pek yok ve çoğu da düzgün yazılmış salla parti olmayan uygulamalar. Bu bence iOS'i seçmek fazlasıyla yeterli bir sebep.

rehberlere ulaşım nedeni çoğu uygulamanın rehberde aynı uygulamayı kullanan var mı kontrolüyle eş değer

eğer ios dediğin işletim sisteminde böyle bir olay yoksa asıl saçmalık burada başlar

ios kapalı kutu hiç bir avantajı yok şuan android os'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

ya zaten alamayacaksınız neyine tartışıyorsunuz en az 4000 tl ile gelir

o ortadaki tuş iphoneu iphone yapan tuş idi

Niye 4000 lira olunca alınamıyor mu ?

• iphone böyle dandik bir telefon çıkarsın, venüse tasarımda rakip olur :D
  • Olmamış

• O uygulama benim rehberime erişince ne olacak? Rehberimde kullanan olsa ne olmasa ne hiçbir işe yaramayacak bir şey bu. Oradan mı sohbet edeceğim ne yapacağım yani? Kusura bakmayın ben sizin kadar rahat biri değilim. Ottan boktan uygulamanın alakası benim rehberime erişmek istemesi irite edici. İkisinin de birbirine karşı avantajı var. Özgürlük konusunda evet ama güncelleme konusunda sattıkları ürünlerin arkasında durma konusunda maalesef topunu toplasan bir Apple etmiyorlar.

Şu konuya bakın ağlama duvarı resmen. Git 3500 lira para ver iki yıl sonra cihazın güncellemeleri kesilsin.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-turkiye-android-7-0-nougat-guncelleme-takvimini-resmen-acikladi--124200782

• Acin huawei telefonlarin arkasina bakin. Apple birebir huaweiyi kopyalamis

• Güzel...

• Touch ID arkada olursa cidden çöp olur

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

rehberlere ulaşım nedeni çoğu uygulamanın rehberde aynı uygulamayı kullanan var mı kontrolüyle eş değer

eğer ios dediğin işletim sisteminde böyle bir olay yoksa asıl saçmalık burada başlar

ios kapalı kutu hiç bir avantajı yok şuan android os'dan.

Cehalet mutluluktur.

Neye erişip erişmeyeceğini sana sormadan direkt izin verince insanlar daha mutlu hissediyor. Hani derler ya "Öküzün aklına karpuz kabuğunu sokma" diye. O misal. Gözden ırak gönülden ırak.

Ve hep güncelleme diyorlar ya. Allah aşkına güncelleme ile telefonları ne yenilik almış? Android de bir güncelleme geldiğinde gelen özellikler %90 yüklediğin tüm telefonlara gelmiş özellikler oluyor zaten. İPhone da yazılım güncellemesi resmen yeni telefonu eski telefonlara tanıtmak için. Bir de cihazın 2 yıldan eski ise yeni cihaz aldırmak için çıkıyor. Kasten yavaşlatıyorlar telefonu.

Bir de diyorlar ya çatır çatır 4 yıldır kullanıyorum diye. Eh tabi 2.5 yıl önce güncelleme yapmayı bıraktı isen kullanırsın. Youtube da yüzlerce hatta binlercesi var. Adamlar eski ve yenü sürüm yüklü modelleri kıyaslıyorlar eski sürüm daha hızlı çıkıyor.

Habere gelirsek. Doğruluk ihtimali yüksek. Ekran 18:9 formata geçirilmiş gibi duruyor. Kamerayı da dikey yapmışlar sebebi muhtemelen ekranda iki kamera görüntüsü altlı üstlü tutulacak. Orada da gene göz boyamak için bir şey yapacaklar.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.