Şimdi Ara

İphone 7 videodaki hışırtı sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonumla video kayıt ederken çok hışırtılı bir ses geliyor arkadan boş odada bile bu sesi alıyorum.Bunun için telefonumu servise verdim ve oradada aynı sorunu görüp merkez servise yolladılar.Bugün kontrol ettiğimde ise bütün gün boyunca "Teknisyenlerimiz sorunu tanılamak üzere ürününüzü inceliyor" yazısı vardı.Daha önce böyle bir sorundan telefonunu servise veren arkadaşlar oldu mu oldu ise ne gibi bir tamirat uygulanıyor yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum

• Muhtemelen aynı şekilde ger alacaksınız ya da değişim olacak ve sıfır gelen telefonda da aynı sorun olacak bu kronik bir sorun bililndiği üzere.
  • yalnız ben şöyle bir sorun biliyorum cpuya fazla yük binince bir ses geliyor hatta "hissgate" diyorlar ona galiba.Ama youtube da ne kadar iphone 7 ile çekilmiş vlog izlediysem hiçbirisinde benim video çektikten sonra o arkadan gelen hışırtı sesi yok.https://www.youtube.com/watch?v=wSHIA9Wn-k8 tam olarak bu videodaki gibi oluyor pıt pıt pıt diye ses geliyor ve aşırı yüksek bir hışırtı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert-- -- 7 Aralık 2018; 20:12:28 >
  • Hocam aynı dorun benim 6s de mevcut sesler aynımı bende servise verecem sonucu yazarsanız sevinirim yanlız benim ses sadece sessiz ortamda çıkıyorhttps://youtu.be/zhH_mA-riHo
  • büyük ihtimalle pazartesi belli olacak sonuç.Hala telefon teknisyenler tarafından inceleniyor diye görülüyor.
  • mert-- M kullanıcısına yanıt
    Hocam arka mikrofon sorunu cihaz değişimi ile halledilir eper sorun varsa değişim olacaktır bende pazartesi servise göndereceğim aynı sorundan bakalım ne sonuç alacaz
  • evet bende de servis açıklamasında "arka kamerada kayıt ederken video hışırtılı kayıt ediyor" diye bir ibare yer alıyordu.Umarım değişim olur o kadar para verip video kayıt edememek hoş birşey değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonda hiçbir sorun bulunamadı diyerek tekrardan yolladılar bugün.Apple kıdemli danışman ile görüştüm servise ürünün iyice incelenmesi için tekrardan not düştüklerini belirtti.Verdiğim servise gelince tekrardan kontrol edilecek bakalım ne olacak sonuç
  • mert-- M kullanıcısına yanıt
    Umarım iyi yönde bir sonuç alırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.