Şimdi Ara

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus inceleme ilk izlenim videosu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İYF

    Şuan iphone 6s kullanıyorum. Ve iphone 7 plus almayı düşünüyorum. Neden mi? Benim için kamera önemli çünkü ve 7 serilerinde kamera konusunda çığır açmış adeta apple. S7 edgede kullandım ama 1 hafta zor dayandım. Övdükleri kamerası, hep gerçek dışı görüntüler veriyordu ve androidin çilesi bitmiyordu ( s7 edgeden tekrar 6s e geçiş konum var okuyabilirsiniz ). Ayrıca aldığım zaman , gösteriş için almıyorum, kaldıki uag, spigen gibi markaların kılıflarını kullanıyorum. İphone oldukları belli bile olmuyor. Benim için kamera, rahatlık, güvenlik ön planda. Ve bunları bana en iyi sunan iphone. 3600 e patlayan note 7 alsaydım, şans işi belki elimde patlardı.

    Piyasaya sorunlu cihaz süren samsungun mu gölgesinde kalmış apple? Bunu söyleyen arkadaş teknolojiyi takip etmiyor demektir. Bu yılın 3. Çeyreğinde apple en çok satan firma oldu. Samsung un milyonlarca telefon modeli olmasına rağmen, apple bu satışları 3-4 tane cihazla başarıyor.

    Bu cihazları kaç milyon insan almış. Bu kadar insan gösteriş meraklısı, ama sen akıllısın öylemi?

    Marka fanatikliğine gerek yok, iphone kamera konusunda iyi işler yaptı bu yeni seride, ip7 alınacaksa bike sadece tek kamera nedeniyle alınır. Note setisine geçecek okursak note3, 5 kullandım şimdi de 7 kullanıyorum. Tekefonumun her şeyinden memnunum. Samsung değişim ilini de mülterikerini üzmeden yapıyor. Samsung hata yapmış mıdır, evet hatta samsung bunu gevelemeden hata yaptım diye kabul etmiştir. Mülterilerini mağdur etmemek için de elinden geleni yapmaktadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Air pods tanıtılırken aha tam istediğim şey dedim alırım ben bunu diyordum ki fiyat bir geldi dedim kaç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WinqSaber

    Ekran yine sapsarı yine sapsarı. Yani neden beyaz olamıyor bu ekran?

    Bugüne kadar bu durum beni hiç rahatsız etmedi. Apple da benim gibi sıcak tonların daha gerçekçi görüntü sunduğu fikrinde olabilir panelleri özellikle bu şekilde seçiyor olabilir. Ayrıca siyah ön panelli ekranlar beyaz ön panelle karşılaştırıldığında her zaman daha sarı duruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 12 Eylül 2016; 18:22:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederiz Mesut, yalnız dikkatimi çekti yaşlanıyorsun elin titriyor (sigara içenler de bu titreme durumu yüksek oran da görülüyor).. Kendine dikkat et bize lazımsın..

  • Asiri gosteris meraklisi bir millet olarak biz bu kurtlu elmayi bankadan kredi ceker yine aliriz.Tipik 2.Dunya ulkesi karakteri.Yazik biride demiyor ki acimizdan nefesimiz kokuyor tahtiravalliyle gidiyok...

    Iste su ozellik eklenmiste pipisi boyle artirilmis mista zartta zurtta whatsapsan mesaj atmaktan facebooktan sacma sapan haberleri okumaktan baska ne is yapiyoruz hic bi is.O yuzden cok fazla tipayi zorlamamak lazim sonra contayi yakiyoruz.Yil 2016 nin son cegregi ekran hala 4.7 inc altta bir parmak ustte bir parmak kalinlik degisen tek sey Sam amcanin buyuyen kazigi buyrun hayirli olsun.

  • Türkmenistan dan 6s 64 gb 2100 tl gibi bir fiyata aldık bide girin burada bakın fiyatına alan bu şekilde alıyor işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 15 Eylül 2016; 21:47:13 >
  • Kisisel tavsiyemdir ki yapmayin su amerikayi zengin etmeyin almayin aldirmayin. Bilincli olsun artik halkimiz lutfen. gunumuz sartlarinda 1500 tl maksimum bi telefonun ederi. Bi telefon almak icin 5 gun önceden cadir kurup siraya giren zavallilarin hizmet ettiği kapital sisteme hizmet etmeyin. Uyan Türkiyem..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalamışsınız gene altı üstü bir telefon. Napalım gidip vestelin kıytırık telefonunumu kullanalım sırf siz iphone 7 alanlara enayi , ayranı yok içmeye iphone 7 ile gidiyo bilmem nereye demeyin diye ! Herkesi kendinizle karıştırmayın benim çevremde yok öyle krediyle , evde yicek ekmeyi olmayıpda iphone alan. Herkes işgüç sahibi gücü yetiyo alıyo , alamayanlarda 1000 liralık androidlere yöneliyo. Zaten iphone almak içinde milyoner olmaya gerek yok telefon altı üstü 2-3 bin bişey bu kadarda aşağılık komkleksli olmayın alan alır sizene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asiri gosteris meraklisi bir millet olarak biz bu kurtlu elmayi bankadan kredi ceker yine aliriz.Tipik 2.Dunya ulkesi karakteri.Yazik biride demiyor ki acimizdan nefesimiz kokuyor tahtiravalliyle gidiyok...

    Iste su ozellik eklenmiste pipisi boyle artirilmis mista zartta zurtta whatsapsan mesaj atmaktan facebooktan sacma sapan haberleri okumaktan baska ne is yapiyoruz hic bi is.O yuzden cok fazla tipayi zorlamamak lazim sonra contayi yakiyoruz.Yil 2016 nin son cegregi ekran hala 4.7 inc altta bir parmak ustte bir parmak kalinlik degisen tek sey Sam amcanin kazigi buyrun hayirli olsun.

  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Pekala o zaman samsung s6 dahil aldıktan 1-2 ay sonra kameraya dokunulduğunda ilk önce 1 saniye kadar siyah ekranla karşılaşmayı örnek vereyim. Böyle bir şey yok derseniz cevabınızı kaale bile almıycam.
  • Yenilikçi bir sey yok ya hatta radikal değişiklilerde olumsuz olarak telefonu algılatıyor

  • minivipers kullanıcısına yanıt
    atabey444 kullanıcısına yanıt
    evet her zaman yorumu anlamadan eleştiren bir herbokolog çıkar...
  • iPhone 7 Plus kullanıcısıyım. Suya dayanıklılığın yanında orjinal kılıfları kılıfmarketim sitesinden inceleyebilirsiniz. Orjinal kılıfları uygun fiyata sunmuşlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    Bir insan son çıkan iphone' den alıyorsa profili nasıldır?
    Teknolojiden anladığını zanneden, hava atmayı seven, parası çok olan bir karakterdir. Yüzde 500 oranı civarında kazık yediğinin farkında değildir. Telefonu aldıktan 2 sene sonra yine son çıkan yeni versiyonunu alırlar. Bu kısır döngü içinde devam eder. Aslına bakarsınız teknoloji fakirleridir. Eğer biri iphone son çıkanından aldıysa kendisine içimden kıs kıs gülerim.
    Kimse hiddetli cevaplar yazmasın. Adamlar işletim sistemini satıyorlar resmen. İşçilik fiyatı yüksek yani. Apple neden Microsoft' un gölgesinde kaldı yıllarca? Bu ideolojisi yüzünden! Şimdi de Samsung gibi firmaların gölgesinde kalmaya mahkum. Akıllı telefon teknolojisinde öncü bir firma olduğu için meyvesini yedi yıllarca. Artık insanların bu tuzaklara düşmemesi lazım. 3700 liraya telefon mu olur ? Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz?

    3.700 telefon mu olur yazmışsınız. S8+ 4999 TL 😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • memlekette istikrar var.ekonomi de çoğğğ iyi maşallah.dolar artıyorsa bize ne,bizim paranın değeri hep aynı nasıl olsa
  • İPhone7 ana konuya erişemiyorum sadece bende mi bu sorun var yoksa genel bi kapanma mı söz konusu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.3.1 yayilandi...!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.