Şimdi Ara

iPhone 7 Plus la Samsung S8’i takaslamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Samsung a geçmek istiyorum iPhone 7 Plus’la S8 i takaslıcam. S8’in beni cezbeden özellikleri ekranı kamerasi ve hafızasının yükseltilebilir olması. Sizce fark vermeden geçilebilir mi ? Geçilirse yanlış mu olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S8 çok güzel Cihaz da olsa samsungun politikaları yüzünden önümüzdeki yıl fiyatı yarı yarıya gibi düşüş yaşar. Ama siz bilirsiniz tabii ki, ben olsam almam.

• Fiyattaki düşüşü göze alabiliyorsanız s8 plus alın derim... geçen yıl 7 plus 32gb ın fiyatı 3750 tl iken bu yıl 4400 tl siz düşünün...

• up

• Kamerası seni nasıl cezbetmiş olabilir. Bütün testlerine baktım, bizzat kendi elimde inceledim. Kamerası her açıdan istisnasız daha iyi iPhone 7 Plus’ın.

Şuanki değerine bile bakacak olursak 7 Plus’ı eğer vereceksen üzerine para almalısın. S8’in satış fiyatı 4000₺. Bunun yanında kasko ve kablosuz şarj standı falan hediye veriliyor. Hediyelerin değeri 600₺ ediyor neredeyse. Bu durumda telefonun çıplak fiyatı 3400₺’ye geliyor. Üstelik bu indirimsiz hali. Vatan Bilgisayar’ın bile S8 için pazarlık payı var 200-300₺ kadar.

Sonuç olarak eğer üzerine 1000₺’den fazla verecekse S8 sahibi git al.

• Üstüne para vermesi lazim 500 tl üzerine para alman gerek:))7 plus 3000 tl yakin ikinci eli yani note 8 cikti s8 fiyat düşüşe gecicek 3500 s8 ikinci el fiyati 2500 hesap senden:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Kamerası seni nasıl cezbetmiş olabilir. Bütün testlerine baktım, bizzat kendi elimde inceledim. Kamerası her açıdan istisnasız daha iyi iPhone 7 Plus’ın.

Şuanki değerine bile bakacak olursak 7 Plus’ı eğer vereceksen üzerine para almalısın. S8’in satış fiyatı 4000₺. Bunun yanında kasko ve kablosuz şarj standı falan hediye veriliyor. Hediyelerin değeri 600₺ ediyor neredeyse. Bu durumda telefonun çıplak fiyatı 3400₺’ye geliyor. Üstelik bu indirimsiz hali. Vatan Bilgisayar’ın bile S8 için pazarlık payı var 200-300₺ kadar.

Sonuç olarak eğer üzerine 1000₺’den fazla verecekse S8 sahibi git al.

bir telefoncuya gittim sordum ikinci el varmıs elinde 12 günlük 3100 e satıyor benim telefonun üste 100 tl istedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niklaus Mikaelson N kullanıcısına yanıt
    Sıfır s8 3200, s8 plus 3400 lira zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten takasa gerek Yok 7 plusu satarsanız sıfır s8 parası da çıkar üstüne para da kalır size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 sıfırı 3999 Tl ikinci ellerde 3-3500 tl buluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

S8 sıfırı 3999 Tl ikinci ellerde 3-3500 tl buluyor

Samsung Türkiye garantili yazıyor sahte mi yoksa ?

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s8-samsung-turkiye-garantili-pm-HB000004FKMC

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s8-plus-samsung-turkiye-garantili-pm-HB000004FKMK

• Değildirde tüm teknoloji marketlerde vatan mediamarkt gibi yerlerde S8 3900 tl hb’nın fiyatı biraz şüphelendirdi

• Niklaus Mikaelson N kullanıcısına yanıt
    Oralar her zaman öyle tabi :) baya olumlu yorum var fiyat uyguna geliyor ama yine de araştırın derim.

Ben de geçen düşündüm aynı şeyi fakat incelediğim ürünler memnun etmedi daha menülerde bile iphone akıcılığı yok.Yıllar önce de mesajları,galeriyi açarken kasıyordu hala kasıyor bu samsung.

Note 8'ide inceledim onu da beğenmedim.Tasarım olarak ise s8 güzel sadece.

• Tek kelime cevap vereyim hocam sana "Yapma".
  • Aklınızı başınıza alınız ! Elinizdeki cihaz ikinci elde şu anda 3300 liralara gidiyor. Siz kendinizi zarar uğratmak istiyorsanız tabi gidip takas edersiniz. Kaldıki sakın ola takas yaparsanız kurus para vermeyin üzerine. 1 sene sonra S8 1500 lira ancak eder. Aklınızı basınıza alın ve Samsung denen markadan uzak durun, tavsiyem budur.
  • 3200 liraya S8, 3400 liraya ise S8 plus alınabiliyor zaten. Siz satsanız zaten sıfırını alırsınız.

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    ama hb da o paraya satıyorlar hocam. birde 7 plus 32 gb var bende 9 aylık kaç verirler ki ?

• İphone 7plus kullanmaya devam edin

• Hb da alın sorun yok ki ? Ben Plus cihazımı ordan aldım sonuçta sıfır ambalajda geliyor ve garantisi sonradan başlıyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın Son pişmanlık fayda etmez sonra :) 7 Plus ile devam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.