Şimdi Ara

İphone 7 Plus hala alınır mı 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar önümüzdeki 3 hafta içinde iphone almak istiyorum daha öncede hiç iphone kullanmadım .. şuan ki telefonum huawei p smart 2019 fakat hiç güzel değil aldığıma pişman etti beni özellikle fotoğraf kalitesi .. 7 plus modeli nasıldır sizce beni bir 3 4 yıl daha götürür mü sizce ? telefonda oyun falan oynamam fakat kamera ya önem veririm .. sizce 1.5 bin tl daha üstüne ekleyip 8 plus mı yoksa 7 plus mı daha mantıklı olur ? 7 plus ile 8 plus kamera farkı olmadığını söyleyenler de var arada kaldım açıkçası ..

• Boyut takıntınız yoksa iPhone SE 2020 önerebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nimotech

Boyut takıntınız yoksa iPhone SE 2020 önerebilirim
    7 plus'a göre daha pahalı bir cihaz o sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanic70 -- 13 Haziran 2020; 0:27:26 >
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Portre modu var iPhone 11 ile aynı arka kamerayı kullanıyor diye biliyorum hemde A13 Bionic İşlemci kullanıyor çok daha uzun ömürlü bir cihaz olur

• quote:

Portre modu var iPhone 11 ile aynı arka kamerayı kullanıyor diye biliyorum hemde A13 Bionic İşlemci kullanıyor çok daha uzun ömürlü bir cihaz olur
    7 plus için ne dersin peki kamerası iyimidir ? p smarttan geçiş yapacağım
    İş görür ama sıfır alacaksanız o fiyatları pek haketmiyor bence.

• Merhaba , 6 gün önce aldım Vatan Bilgisayardan, 7 Plus Siyah. Ben de oyun pek oynamam, uygulama geliştirdiğim için aldım. Pili çok iyi gidiyor. 4 saat açık ekran süresiyle dün gece %42 kalan pil ile uyudum, kamera gündüz çok iyi, ama akşamları idare eder gece modu yok çünkü. Ama ne XR ne de SE 2020’de gece modu yok. İphone kendi uygulaması görüntüyü iyileştiriyor tabi. iOS 14 alacak, büyük ihtimal iOS 15 de alacak, iOS 16 almasa bile 3 yıl benim uygulama geliştirme işimi görecek. Android aldım2 ay önce Samsung M30s , bataryası müthiş. Ama Android 9 ile geldi , şimdi Android 10 aldı, ama Android 11 alamayacak. Benim için şok oldu tabi. Daha Önce note 5 kullanıyordum kamerası çok iyiydi, ama iPhone 6 plus’tan bile yavaş çalışmaya kasılmakta başlamıştı.7 Plus alırsan Powerbank ile şarj etme, şarj cihazı olarak da 5v 2.4amperlik yani en fazla 12w şarj adaptörü kullan, 2saatte full şarj yapar,güncelleştirmelerden sonra 2-3 saat az kullan ve arada bir yeniden başlat telefon kendine gelsin, ondan sonra yıllarca kullanırsın bu telefonu. Hem android hem iPhone uygulaması geliştiren biri olarak iphone’lar gerçekten çok iyi tepki veriyor uygulamalara. Android ekran sürelerine aldanma. Android 2sn de yapıyorsa bir işlemi iPhone 1snde yapıyor. Daha uzun sürede yaptığı için Android daha çok ekran süresi gösteriyor , e mecburen de çok pil koymak zorunda kalıyorlar:)

Ekleme:
    ** Bu arada tüm gün LTE açıktı, özellikle WI-FI hiç kullanmadım. Günün 12 saati dışarıda olan biri olarak LTE daha doğru sonuç vereceği için ve ayrıca LTE daha hızlı batarya tükettiği için bu şekilde test ettim.
    ***Antutu v8 testi ilk gün 212.000 puan verirken ertesi gün telefon kendine geldikten sonra 225.000 puan verdi.
    **** Sabah saat 07:30'da %97 ile telefonu aldım , gece saat 23:00'da %42 kaldı, açık ekran 4 saat 16dk civarındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatelli -- 13 Haziran 2020; 12:56:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İş görür ama sıfır alacaksanız o fiyatları pek haketmiyor bence.
    İstanbul bilişimde 3.900 gibi bir fiyata düşmüş 0 ürün sanırım ordan almak istiyorum 32 GB

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgatelli

Merhaba , 6 gün önce aldım Vatan Bilgisayardan, 7 Plus Siyah. Ben de oyun pek oynamam, uygulama geliştirdiğim için aldım. Pili çok iyi gidiyor. 4 saat açık ekran süresiyle dün gece %42 kalan pil ile uyudum, kamera gündüz çok iyi, ama akşamları idare eder gece modu yok çünkü. Ama ne XR ne de SE 2020’de gece modu yok. İphone kendi uygulaması görüntüyü iyileştiriyor tabi. iOS 14 alacak, büyük ihtimal iOS 15 de alacak, iOS 16 almasa bile 3 yıl benim uygulama geliştirme işimi görecek. Android aldım2 ay önce Samsung M30s , bataryası müthiş. Ama Android 9 ile geldi , şimdi Android 10 aldı, ama Android 11 alamayacak. Benim için şok oldu tabi. Daha Önce note 5 kullanıyordum kamerası çok iyiydi, ama iPhone 6 plus’tan bile yavaş çalışmaya kasılmakta başlamıştı.7 Plus alırsan Powerbank ile şarj etme, şarj cihazı olarak da 5v 2.4amperlik yani en fazla 12w şarj adaptörü kullan, 2saatte full şarj yapar,güncelleştirmelerden sonra 2-3 saat az kullan ve arada bir yeniden başlat telefon kendine gelsin, ondan sonra yıllarca kullanırsın bu telefonu. Hem android hem iPhone uygulaması geliştiren biri olarak iphone’lar gerçekten çok iyi tepki veriyor uygulamalara. Android ekran sürelerine aldanma. Android 2sn de yapıyorsa bir işlemi iPhone 1snde yapıyor. Daha uzun sürede yaptığı için Android daha çok ekran süresi gösteriyor , e mecburen de çok pil koymak zorunda kalıyorlar:)

Ekleme:
    ** Bu arada tüm gün LTE açıktı, özellikle WI-FI hiç kullanmadım. Günün 12 saati dışarıda olan biri olarak LTE daha doğru sonuç vereceği için ve ayrıca LTE daha hızlı batarya tükettiği için bu şekilde test ettim.
    ***Antutu v8 testi ilk gün 212.000 puan verirken ertesi gün telefon kendine geldikten sonra 225.000 puan verdi.
    **** Sabah saat 07:30'da %97 ile telefonu aldım , gece saat 23:00'da %42 kaldı, açık ekran 4 saat 16dk civarındaydı.
    Yorumlarınız için teşekkürler bende p smarttan geçiş yapacağım bu telefona hiç kullanmadım daha önce iphone dediğim gibi kamera benim için önemli İstanbul bilişimde 3.900 gibi bir fiyata düşmüş ürün.. Fiyatıda iyi gibi duruyor

almayı düşündüğünüz firmanın yorumlarına da bakın muhakkak derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

almayı düşündüğünüz firmanın yorumlarına da bakın muhakkak derim
    Yorumlar oldukça kötü vazgeçtim.. Biraz daha indirimli bir fiyatını bekleyeceğim zaten 3 hafta içinde alcam iner heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

7 plus'a göre daha pahalı bir cihaz o sanırım

Alıntıları Göster
    İlerleyen günlerde kampanya ile 5000₺ altı rakamlara alabilirsiniz şu anda arada 1000₺ fark var ama hem kamera hemde işlemci olarak iPhone SE 2020 çok üstün bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: escape0121

İlerleyen günlerde kampanya ile 5000₺ altı rakamlara alabilirsiniz şu anda arada 1000₺ fark var ama hem kamera hemde işlemci olarak iPhone SE 2020 çok üstün bir cihaz.

Alıntıları Göster
    Anladım.. Lakin bütçem max 4000 tl.

• asla sıfır 7 plus almayın büyük hata olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

asla sıfır 7 plus almayın büyük hata olur..
    Neden peki

• quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

Neden peki

Alıntıları Göster
    f/p değildir artık da ondan hocam. 4k ya cok da iyi cihazlar var
  • Alınmaz hocam. Alınır diyenleri dinleyipte boşuna paranıza yazık etmeyin. Iphone 7 serisi eskidi artık. Iphone XR dan aşağısını almayın üzülürsünüz. Iphone se nin bataryasından kanser olursunuz. Yanlış anlamayın ama maddi durumunuz çok yüksek değilse iphone almayın. 4000 tl bütçe demişsiniz. Bu fiyata çok güzel android cihazlar alınabilir. Sırf apple alıcam diye apple'ın düşük segment cihazlarına fahiş fiyat vermektense android den güzel cihazlar bakın. Bütçenize göre öneri veriyorum.
    1- Xiaomi Redmi Note 9S (128GB) / 9 Pro
    2- Xiaomi Mi Note 10 Lite (128GB)
    3- Samsung Galaxy A71
    4- Samsung Galaxy S10 Lite (Bütçenizi bir miktar arttırırsanız çok iyi bir seçenek)

hocam istanbul bilişim yorumları çok kötü, şirkette sıkıntı varmış

3900 7plus biraz fazla gibi geldi
    ios 14 ile 6s in desteğini kesseler
    ios 15 ile 7plus ı keserler muhtemelen
    belki 7plus ı da 6s le kesebilirler, 6s biraz fazla yaşadı çünkü belli olmaz

• tolgatelli T kullanıcısına yanıt
    Konuyla alakası yok ama küçük bir şeyi düzelteyim. Bende M30s kullanıcısıyım. M30s android 11 i alacak. Kesin alıcak model listesinde geçiyor.

• Dostum ilk çıktığı günden bu yana 7 plus kullanıyorum. Sıfır o paraları verme. Hızı kamerası pili her şeyi çok yeterli. Açmadığı kastığı bir oyun yok. Videosu filan çok iyi ama sonuçta 3.5 senelik telefon. 2.el temiz bir telefon al. Eğer illa sıfır diyorsan temizinden 3-4 sene kullanırsın. Ben 2 sene zor kullanırdım telefonlarımı, şuan 3.5 sene oldu hala daha kullanırım diyorum çünkü şuanki amiral gemisi androidlerden hız anlamında hiç fark yok hatta daha hızlı desem abartmam. Sorun olursa sorabilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.