Şimdi Ara

iPhone 7 plus alacağım. Yardım edin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 7 plus alacağım. renk olarak silver ile jet black arasında kararsızım. bu renkleri kullananlar varsa yardımcı olabilirler mi?

• Şahsen Silver kullanıyorum ve arkasını çevirdiğimde gerçekten elit bir görünüm hissi alıyorum. JetBlack içinse çok kolay çizildiğinden ötürü yarın öbürgün satmanız durumunda boşu boşuna değerini düşürmüş olursunuz. Bence Silver alıp o rengini değiştiren jelatinlerden takıp daha değişik bir hava yaratabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende jet ve mat arasında kaldım uzun süre. Ama kullanıcı yorumlarından sonra çıktıgı gün jet rengine karar vermeme rağmen mat aldım ve şuan mutluyuz 😄 Kesinlikle tavsiyem mat siyah. Beyaz iphone'lar bana maket gibi geliyo hiçde kullanmadım zaten bütün cihazlarım siyah oldu şimdiye kadar. Tabiki zevk meselesi

• Jet Black mutlaka görün öyle karar verin.
    Ben Jet Black istiyordum, apple storeda gördükten 1 dakika sonra vazgeçip normal mat siyaha döndüm.
    Hem kolay çiziliyor, hem de inanılmaz kolay iz yapıyor, ve izler silince çok da kolay geçmiyor.
    Bu kadar iz yapmasa kesin jet black derdim.

Ayrıca mat siyahı da mutlaka gör öyle karar ver.
  • Jet resmen durduğu yerde çiziliyo tavsiye etmem. 7 olsaydı silver derdim çok soft sade duruyo. Plus olunca mat siyah diyorum telefon zaten çok büyük siyah biraz daha zarif gösterir.

• Mat siyah alın. Plus modeli büyük olduğu için o kabalığı mat siyah kapatıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat yada gümüş arasında tercih yapın bencede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jet black bence berbet görünüyor ,ben zerre kadar beğenmedim mat siyah çok daha güzel ,gerçi ben gold seviyorum :)

• çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. sanırım Mat siyah şu an için favori gözüküyor :)
  • 7 PLUS 256 JET BLACK MEVCUT gayet memnunum ve iyiki almışım bu rengi diyorum. Arkadaşın avea bayisinde inceleme fırsatım oldu mat siyahı o kadar çekici bir renk değil sönük. Silveride inceledim tercih meselesi benlik değil.

Ben jet blackten kullanıyorum oyumu nasıl istersen gönlüne göre kullan al derim.. Dipnot full body ve kılıfsız kullanacam dersen jet black a yanaşma çizilme olasılığı yüksek ;)
  • Zevk meselesi ama gözünle görüp eline aldığın zaman kesinlikle Mat siyah diyeceksin.. Ben hiç düşünmeden mat siyahı tercih ederdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.