Şimdi Ara

İphone 7 Kulaklık ve Şarjı Aynı Anda Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kulaklık ve sarjı aynı anda kullanmak mumkunmu ınternetten arastırddım bazı aparatlarla bu mumkun ama sureklı sarj edıp muzık dınlemekten bahsedılmıs benım ıstedıgım sarj ederken telefon konusması yapabılmek facetıme gorusmelerı yapabılmek muzık hıc dınlemem benım ıcın onemlı olan hem sarj edıp hemde telefon gorusmesı yapmak onerılerınızı beklıyorum

• Bunun için airpod çıkardılar.

Ya da belki çoğaltıcı gibi bir şey olması lazımki istediğin olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen o cogaltıcılardan netten cok fazla var ama herkes sarj edıp muzık dınlemekten bahsedıyor kımse telefon konusması yapılıp yapılmadıgını soylemıyor
  • gallerkrali kullanıcısına yanıt
    Ucuz markasiz Cin mali adaptorlerden alirsan, onlar mikrofon ve kumanda tuslarini calistirmiyor. Yani gorusme yaparken cihazin mikrofonunu kullanirsin. MFi lisansli kaliteli adaptorlerden alirsan, onlar mikrofon ve kumanda tuslarini destekliyor. Ornek urun (Belkin - 140 TL:

https://www.apple.com/tr/shop/product/HKKP2ZM/A/belkin-lightning-audio-charge-rockstar

Lightning splitter diye aratirsan bolca secenek bulursun. Asagidaki gibi lisanssiz ve ucuz olanlardan da alabilirsin ama verimli olmaz ve bunlarda mikrofon/kumanda destegi olmuyor (Microsonic - 25 TL:

http://www.hepsiburada.com/microsonic-lightning-3-5-mm-kulaklik-sarj-giris-adaptoru-apple-iphone-7-plus-p-HBV000002E38W

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• belkının kı cok pahalı ama ya dıgerlerı ıs gormez mı dıyosun
  • Diğerinden satın alıp iade etmiş birisi olarak önermem. İphone bu aksesuarı desteklemiyor diyor ve telefonu açıp kapatasaya kadar o aparat üzerinden kulaklık ile müzik dinleyemiyorsunuz.
  • Ben iPhone için Lightning Dock satın aldım. Masada hem şarj oluyor, hem de arkasındaki 3.5mm jack sayesinde istersem müzik dinliyorum istersem telefon görüşmesi yapıyorum. Dock olduğu için şık bir görüntü de sağlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.