Şimdi Ara

iPhone 7'de kulaklık girişi gidiyor, yerine ikinci hoparlör geliyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
1
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Popüler uygulamaların hepsi de 8 cekirdek kullanıyor. Kendinizi yukarı çıkaracaksınız diye saçmalıyorsunuz. 6s kullandım 6s'i olupta arayüzde ya da baska bir yerde daha hizli diyen varsa buyursun atakoyde misafirim olsun. 3 farkli 6s'te s6'dan daha agir calisiyor. Ram yonetimi demiyorum saf performans olayini diyorum.

Saf performanstan kastın ne ? decoding, encoding, rendering saf performans değil mi ? bunlarda da 6s daha hızlı değil mi ? Yani hızlı işte kılıf uydurmaya gerek var mı ? Uygulamaların hiçbiri multi-core limitlerini kullanmaz bu arada. Nasıl propaganda yediyseniz artık ciddi ciddi inanmışsınız buna.
  • 6s in kamerası s6 dan iyiymiş. Bu forum bunları da gördü. Tabi kolay değil 3k bayılıp 16gb telefon almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda farklı olacağız diye işin bokunu çıkardılar.
  • Apple kullanıcıları böyle bir değişikliği yeni muhteşem icat olarak görecekler Apple ile cebine girecek milyar dolar ları çoktan hesaplamıştır müzik konusunda bilgili olan arkadaşlar bilir kablo bağlantı alternatifi henüz başarılı seviyede değil bakalım Apple bizi şaşırtan güzel bir yenilik yapacak mı yüksek ihtimalle yapar sektör için güzel olur zamanla samsung ve lg de arkasından gelir

• Neye dayanarak 8 cekirdek çalışmıyor diyorsun ?
    Kullanmadığınız cihaz hakkında yorum yapıyorsunuz. Video işleme olayında 7420 daha önde tabi sizin kafaniza tek cekirdek skorlarını soktular, orada kaldınız. Buyrun kardesim toplam iş gücünde 5500 alan islemciye
    Karsi 4100 alan islemci. 1500 kusur fark var arada sen diyorsun daha onde salla tutarsa.

8 çekirdekte bal gibi calisiyor androidde uydurmanin bir manasi yok. Varsa bu iddian kanitla bakalim. Geekbench skorlari google'da var. 1500 -5500 vs 2500 - 4100. Sana gore sagdaki daha buyuk cunku kullandigin malin kolesi olmussun.

• İkinci hoparlör mevzusu cok hoşuma gitti umarım gerçekleşir sırf bu yüzden htc den kopamadim

• engurlu kullanıcısına yanıt
    Bunlar böyleler para verdiler ya daha üstünü olamaz ama daha düşüğe çok daha iyisini görünce deliriyorlar işte.
    Bende sizin gibiyim, ultrrabook'ta yazılımı olsun tasarımı olsun Macbook'u seçtim. Telefonda s6 edge kullanıyorum daha önce iphone kullandım, o zamanlar iyiydi ama bana göre son telefonlar leş bildiğin para kapmak için yapılmış cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Sende Turkce var degil mi ?? Iyi oku o zaman... Bak benchmark sonuclari 2015 in en iyi kamerasi S6 EDGE + da diyor... Sadece renk ten dolayi mi degerlendiriliyor.. O videoda 3 tane zibidi renge bakip dogal yazmis ...

Hangi sitelerde dolanıyorsun bilmiyorum ama Z5 ile S6'nın kamerasına aynı puanı verebilen bir listeye bakma gereği bile duymam. 6s'in kamerasının eleştirilecek tek noktası düşük ışıklardaki çekimidir ki bundan kimse memnun değil zaten. Ayrıca otofokus ve stabilizasyon falan demişsin. 6s plustaki OIS, şu an için en iyisi.

Anlasilan bol bol video izlemen gerekiyor youtube dan.. Iphone 6s plus in otofocusuna bak bir de note 5 in.. Stabilizasyon la ilgili de 10 larca video var.. Hepsinde iphone maalesef geriden geliyor..

Bari ois konusunda konuşma ya Hayatımda gördüğüm en ölümcül fandroidsin :)

https://www.youtube.com/watch?v=Ky15XgIcXog

al sana ois

• Leğenciler toplanmış yine :)

• Başlık kulaklık konu içeriği kamera.
  • Earpodsu aynı fiyata sattıktan sonra ve kutuya da lightning earpods koyduktan sonra bişey değişmez. Zira çok güzel bir açık ve kafaüstü olmayan kulaklık yaptılar. Lightning de olsa Earpods kullanacağım için bana farketmez.
    Tek sorun şarj olurken kulaklık takılamaması, ki power bank kullanımının arttığı bu zamanlarda şarj olurken müzik dinlemek normal
  • Onu da kaldırsın. Kamerayı da kaldırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Kulaklık girişinden vazgeçerse bende iPhone dan vazgeçerim çözüm basit. Tabi bizim millet yine kuyruğa girecek almak için Allah akıl fikir versin ne diyelim.

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Haberimiz yokken kablosuz şarj yapan powerbank ve iphone mu üretildi acaba ? :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

http://youtu.be/hzywwtKAeSA

Ben gsm arena falan anlamma bilader ben reel teste bakarim al sana kendi cektigim video.

Saat 12.17 sarj %22 Saat 12.45 sarj %19...

28 dakika kullanim, giden pil %3 kapis?

Ah canım benim hala kendini kasıyorsun. Adamların yaptığı da gerçek dünya testi şeklinde zaten. İstersen ne kadar telefon görüşmesi ne kadar video ve web deneyimi sunacağını da ayarlayabiliyorsun ve hepsinde geride kalıyor. 1. falan herhangi bir şekilde olmuyor ki ilk 10'da bile değil. Maalesef Apple batarya konusunda her zamanki gibi hüsran, evet toparladılar kasayı falan büyütünce ama yeterli seviyede değil, bunu anlayabilirsin umarım.

Note5'in 6s plustan daha iyi pil süresine sahip olduğunu iddia etmek fanatizmin sınırlarını zorlamak demektir. Abuk sabuk geekbench 3 ile batarya kapasitesine göre pil testi yapılmaz bak bakalım aşağıdaki videoya neymiş ne değilmiş ? Eline Note5 ve 6s plus al, kamerayı aç kayıt yap, note5'in pilinin bittiği an 6s plus %30'un altına düştüyse kendimi sınırsız çizerim. Şu telefonları artık kağıt üstünde karşılaştırmaktan bıkmadınız mi ? Öbür yarım akıllı da işlemci saat hızlarını falan koymuş 8 çekirdekli falan diye seviniyor bir de :) Allah iyiliğinizi versin ne diyeyim.

Video çekmek, ahahaha doğru 4k video çekimi açısından gidip bi Z5 Compact'a bak bakalım, 40 dk boyunca kim çekiyormuş? Kalkıp kapasitesi saniyesinde adeta dolacak bir telefona karşılık olarak batarya için sadece video kaydetmeyle övünebiliyorsun. Kapasitesi dolduğunda ne yapacaksın acaba? Ayrıca her haltı kısıtlayan bir sistem olmasına rağmen piyasayı tokat manyağı yapmadığını da kabul edin artık. Apple her şeye rağmen öyle güzel dayatmalarını pazarlıyor ki gözünüz dönüyor. Kuyruk oluşturan kitleler çıkıyor karşımızda. Kaymağını da öyle bir yiyor ki...

Ben note 5 i tamamen savunmuyorum, note serisine laf etmek yanlış. Kalem olayı ve kullanıma yönelik kattıkları Samsung'un gerçekten sektöre kazandırdığı önemli kısımlardan. Samsung normalde öyle bir şey katamazken sektöre burada yiğidi öldür hakkını yeme diyeceğimiz bir durumla karşımıza çıkıyor resmen. Batarya açısındaysa Android tarafında bir çok ürün var 2 günü doldurabilecek kıvamda. İnce olup bunu sunanlar ise gayet Sony tarafında bulunabilir. S7 edge ise 3600mah batarya olursa gayet iyi bir başarım sunabilecek yine. Sadece erkenden 2k ya geçilmeseydi iyi olurdu ama bir nevi öncülük gibi de bakabiliriz çünkü fhd ekrana sahip cihazla cardboardda pikselleri görebiliyorum yine de. 2k ekran böyle şeylerde avantajını koyabilecek. Sektör ilerliyor, gelişiyor, bir telefon tek amaçtan çok çok farklı şeylere kayıyor ama Apple size ne verirse siz onla yetinmek durumunda kalıyorsunuz ve bunu savunuyorsunuz. Bu mantaliteden kurtulmanız dileğimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 15 Şubat 2016; 20:52:27 >

• bence yalan haber olma ihtimali var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crossmatch C kullanıcısına yanıt
    ve kulaklıkta gitti... dandiPhone denince kızdınız işte gerçekler ortada dandiPhone şarj soketinide çıkartmaya hazırlanıyor o zaman ne diyeceksiniz?
  • İpodlar ile beyaz kulaklık modasını başlatıp iphone ile zirveye ulaştıran Apple, bu modayı yok ederse kendi ayağına sıkmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 15 Şubat 2016; 21:41:58 >
  • qx5 kullanıcısına yanıt
    :)))))))
    bidaha oku hocam atlamışsın
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    " Tek sorun şarj olurken kulaklık takılamaması, ki power bank kullanımının arttığı bu zamanlarda şarj olurken müzik dinlemek normal "

Aynı cümle de iki farklı durum :) Ben ne demek istediğini anladım ancak sen anlatmak istediğin şeyi yazarken ifade edememişsin ;)

Edit: Pardon, ben aynı durumları iphone için yazdığını sanmışım bir an, yani cepte powerbank varken hem şarj hemde kulaklığı kullanma durumu git gide yaygınlaştı" demek istemişsin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 15 Şubat 2016; 22:10:49 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.