Şimdi Ara

Iphone 7 arka kamera siyah ekran/degisim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Iphone 7 telefon yere dustu. Kasada cizik var. Garanti karsilamaz diye kendim arastiriyorum. Kamerada disardan gorunen bir hata yok. Siyah ekran ve flas calismiyor. Belki soketi cikmistir diye telefoncuya actirdim yok soket duruyo dedi. Kamera degisicek. Orjinal kamera 180-200 degisiriz dedi.
    Apple kamera degisimi yapmiyor. Orjinal kamera olup olmadigini nasil anlarim? Degistirmeyi tavsiye edermisiniz? Veya ne yapmami tavsiye edersiniz? Apple bile kamera degismiyorken orjinal kamera nereden buluyorlar???

• Niye öyle bi şey yaptınız hocam ya. Bizim de arkadaşta 7 plus vardı. Kamptayken düşürmüş. Kılıf da takılıydı. Sonra kamera çalışmamaya başlamış. Garantiye yolladı ankara genpadan. Bir haftaya sıfırı geldi
  • Kardesim birsey yapmadik. Kilif oldugu halde korunmayan yerinden metal kisminda darbe izi var. Yani garanti karsilamaz. Darbe izi olmasa gonderirdim zaten.
    Kameray bugun degistirdim bu arada. Telefoncunun birince ekrani kirik belki baska sorunlari da olan iphone 7 vardi. Ondan kamerayi sokup bizimkine takti. 330 lira verdim. Kamera suan calisiyo, bir sorun yok. Orjinal oldugundan da emin oldugumuz icin icimiz rahat.
  • Çok vermişsin kameraya hemde bayağı 2 katı vermişsin
  • Nasil yani hocam? Nasil iki katini vermisim? Telefoncunun 180-200 liraya orjinal takariz dedigi orjinal olmuyomus basa yerlerede sordum. Bu adam iphone 7 den cikarip takti. Nerde var yari fiyatina orj kamera?
  • apple dışarıya yedek parça satmıyor zaten yani dışarıdakiler orjinal değil. darbe izi çalışmaya etki etmiyorsa ekran kırılması gibi garantide sorun olmuyor. ben garantiye yollarken gürgeçlerden fiziksel darbeler belli bi seviyeye kadar göz yumuyoruz demişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.