Şimdi Ara

iPhone 7 Araç İçi Şarj Aleti Tercihi Spigen-Xiaomi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spigenin 3 tane ürünü var fiyatları aynı farklarını anlamadım en iyisi hangisidir ?

Spigen Araç Şarj Cihazı 2 Çıkışlı (4.8 A Hızlı Şarj) F24QC - SGP11749
    http://www.hepsiburada.com/spigen-arac-sarj-cihazi-2-cikisli-48-a-hizli-sarj-f24qc---sgp11749-p-TELSARJSGP11749

Spigen Araç Şarj Cihazı 2 Çıkışlı (5V 2A Hızlı Şarj) - SGP10981
    http://www.hepsiburada.com/spigen-arac-sarj-cihazi-2-cikisli-5v-2a-hizli-sarj---sgp10981-p-HBV000002HOC6

Spigen Hızlı Araç Şarj Cihazı Çift Giriş USB Qualcomm 3.0 + Smart 5V/2.4A - 000CG20643
    http://www.hepsiburada.com/spigen-hizli-arac-sarj-cihazi-cift-giris-usb-qualcomm-30--smart-5v24a---000cg20643-p-HBV00000394HU

Diğeri de Xiaomi

Xiaomi Araç Şarj Cihazı Gri Metal Tasarım 2 USB (3.6 A Hızlı Şarj)
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-arac-sarj-cihazi-gri-metal-tasarim-2-usb-36-a-hizli-sarj-p-TELSARJXMIARACSARJ

Gönlüm aslında Xiaomi de metal tasarımı vs
    Siz hangisini tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• belkin de fena deil
  • Evet belkinde iyi marka ama bu ikisi ondan kaliteli diye düşünüyorum

Bunlar arasındaki farkı bilen ve önerisi olan var mı

• hepsiburada.com ürün yorumları var onları okusana. her biri için 25 yorum yapılmış. xiaomi için 190 yorum var.
  • Apple belkin sitesinde var ama pahali gibi ama sertifikali olunca güvenenilirsin önemli olan yorum yapilmasi değil kalitesidir güvenceli olmasidir belkinden yaşma derim.!! Ayrica aşağida Qualcom olan 3.0 destekliyeni düşünebilirsin apple için değil diğer hizli şarj i destekliyen cihazlar içinde kullanabilirsin en mantiklisi o gibi geldi.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 24 Mayıs 2017; 14:4:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Apple belkin sitesinde var ama pahali gibi ama sertifikali olunca güvenenilirsin önemli olan yorum yapilmasi değil kalitesidir güvenceli olmasidir belkinden yaşma derim.!! Ayrica aşağida Qualcom olan 3.0 destekliyeni düşünebilirsin apple için değil diğer hizli şarj i destekliyen cihazlar içinde kullanabilirsin en mantiklisi o gibi geldi.!!

Belkin Apple'ın global partneridir. Şaşmayın derim. iPhone 5 ilk çıktığında almıştım. Hala aynı kablo ve başlığı kullanıyorum. Teşekkürler Belkin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Evet belkinde iyi marka ama bu ikisi ondan kaliteli diye düşünüyorum

Şaka mı yapıyorsunuz! Belkin, bu söylediğiniz iki markadan da gömlek gömlek üstün kalitededir ve Apple'nin onay verdiği firmalardan biridir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 7 Batarya Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Evet belkinde iyi marka ama bu ikisi ondan kaliteli diye düşünüyorum

Şaka mı yapıyorsunuz! Belkin, bu söylediğiniz iki markadan da gömlek gömlek üstün kalitededir ve Apple'nin onay verdiği firmalardan biridir.

Fiyat olarak daha ucuz o yüzden ve sanki bu spigende daha çok özellik mevcut gibi

• Ben Xiaomi aldım.
  • Ben spigeni aldım xiaomi çok güzel ancak arabanın içi siyah uyumlu durmucaktı açıkcası

Belkine gelirsek bana kalırsa biraz overrated bir marka apple 200 liraya sattığı ürünü hb 50 liraya satıyor nasıl böyle birşey olabilir çözemedim siyahı pahalıydı beyazı da arabaya uyumsuz gelirdi kablo+adaptörü bildiğin 40 liraya satıyorlar ucuz geldi açıkcası o yüzden almadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.