Bildirim
iphone 7 almak mantıklı mı ? ACİL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Android düşünmüyorsan alabilirsin tabiki.. Senin elindeki cihaza göre çağ atlayacaksın.. Ama bence onu almak yerine android cihazlarıda deneyebilirsin..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam önerdiğiniz bir android var mı bundan önce de iphone 4 kullandım hiç bilgim yok açıkçası. bu hafta karar verip almam lazım -
Fiyatı mantıklıysa mantıklı bi cihaz hala ama alabiliyorsanız 8 daha da uzun ömürlüdür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türk telekomdan faturaya yansıtıp alıcağım çok çok uygun değil açıkcası 24/36 ay taksitle 7 ve 8 arasında çok büyük farklar var mı sizce -
up -
7 Plus kullandım daha önce. Hız olarak 6S ile bariz fark göremedim. Fakat birkaç güzel özellik geliyordu kamera çok iyiydi ve stereo hoparlörler eklenmişti. Şimdi Plus olmayan düz 7 modelinde kamera bile çok geliştirilmedi diye bilgim var.
8 in işlemcisi 7 ye göre çok daha iyi daha uzun süre götürür 2 senede bir falan telefon değiştiriyosanız 7 de alabilirsiniz.
Uzun zamandan beri iphone kullanıyorsan o zaman androide geçme.. Alışamazsın pişman olursun.. Hemde hatta ek alacakmışsın.. 7plus güzel cihaz.. Taksitleri fazla gelmeyecekse al kullan doyasıya..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 1 Şubat 2018; 22:42:23 >
İphone kullanan biriyseniz android'e geçmeni önermem. İkinci telefonum android ve kanser ediyor.
5s'e göre iphone 7 kat kat üstün bir model ve idare eder sizi. Jetblack güzel bence. -
Öncelikle ios 11.2.5 e geç kararını ondan sonra ver bence. Gözle gorunur derecede stabilitesi artmıs durumda. ( tabi jb beklemiyorsan )
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Faturaya yansıtıp almanı tavsiye etmem , çok fahiş bir fiyata geliyor . Kredi kartın varsa taksitli nakit avans çek , yada vatandan taksitle aln. Operatörler çok kazıkçı maalesef . Soruna gelirsek kamera ve pil çok önemliyse plus modelini almalısın . Değilse 7 işini görecektir.
Google fotoğraf uygulaması varken, 128gb’ye ihtiyaç var mı?
Bende 5s kullanıcısıyım , ben geçecek olsam Samsung s8 e geçerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X