Şimdi Ara

iphone 7 almak mantıklı mı ? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5s kullanıcısıyım 4.5 yıldır kullanıyorum 16gb. kasmalar yaşamaya başladım ios 10.1.1 sürümündeyim. telefonumu değiştirmek istiyorum. iphone 7 mi 7 plus mı almalıyım? 128 gb ideal gibi geliyor. başka önerisi olan var mı?
    türk telekomdan faturaya alıcam.
    şimdiden teşekkürler

• Android düşünmüyorsan alabilirsin tabiki.. Senin elindeki cihaza göre çağ atlayacaksın.. Ama bence onu almak yerine android cihazlarıda deneyebilirsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam önerdiğiniz bir android var mı bundan önce de iphone 4 kullandım hiç bilgim yok açıkçası. bu hafta karar verip almam lazım
  • Fiyatı mantıklıysa mantıklı bi cihaz hala ama alabiliyorsanız 8 daha da uzun ömürlüdür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperchondriac kullanıcısına yanıt
    türk telekomdan faturaya yansıtıp alıcağım çok çok uygun değil açıkcası 24/36 ay taksitle 7 ve 8 arasında çok büyük farklar var mı sizce
  • up
  • 7 Plus kullandım daha önce. Hız olarak 6S ile bariz fark göremedim. Fakat birkaç güzel özellik geliyordu kamera çok iyiydi ve stereo hoparlörler eklenmişti. Şimdi Plus olmayan düz 7 modelinde kamera bile çok geliştirilmedi diye bilgim var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 in işlemcisi 7 ye göre çok daha iyi daha uzun süre götürür 2 senede bir falan telefon değiştiriyosanız 7 de alabilirsiniz.

• nightingale789 kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandan beri iphone kullanıyorsan o zaman androide geçme.. Alışamazsın pişman olursun.. Hemde hatta ek alacakmışsın.. 7plus güzel cihaz.. Taksitleri fazla gelmeyecekse al kullan doyasıya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 1 Şubat 2018; 22:42:23 >
  • İphone kullanan biriyseniz android'e geçmeni önermem. İkinci telefonum android ve kanser ediyor.

5s'e göre iphone 7 kat kat üstün bir model ve idare eder sizi. Jetblack güzel bence.
  • Öncelikle ios 11.2.5 e geç kararını ondan sonra ver bence. Gözle gorunur derecede stabilitesi artmıs durumda. ( tabi jb beklemiyorsan )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faturaya yansıtıp almanı tavsiye etmem , çok fahiş bir fiyata geliyor . Kredi kartın varsa taksitli nakit avans çek , yada vatandan taksitle aln. Operatörler çok kazıkçı maalesef . Soruna gelirsek kamera ve pil çok önemliyse plus modelini almalısın . Değilse 7 işini görecektir.

• Google fotoğraf uygulaması varken, 128gb’ye ihtiyaç var mı?

• Bende 5s kullanıcısıyım , ben geçecek olsam Samsung s8 e geçerdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.