Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
138.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Elago nun zar diye nitelendirdiği kılıf var. Ben onu kullanıyorum çok ince ve kamera çıkıntısıda mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetblack plus siparişi patladı işin sakat tarafı jet black kılıf geldi acaba bu kılıf normal blackle olur mu
    Bu mesaja eklenen görseller:

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• Arkadaşlar Apple Store Akasyadan az önce silikon kılıfı temin edebildim. Gelmiş ürünler. 7 Plus Mat siyah için Siyah ve Okyanus mavisi aldım. Siyah çok yakıştı gerçekten. Ayrıca tüm ekranı kaplayan koruyucu kullanıyordum kılıf kenarlardan kaldırır diye düşünmüştüm fakat öyle bir şey olmadı. Resimleride paylaşıyorum fikir açısından.
     *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran koruyucusuna illoomeden alın bir haftada geliyor.pahalı ama gavur yapmış çok kaliteli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaOzcelik M kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Eskiden silikon siyah yoktu bende bugün zorluda inceledim bu sefer silikon siyah çok güzel olmuş. Bende deri siyah aldım bugün, daha siyah olduğu için, elde hissi çok güzel birde metal tuşlardan dolayı deriyi seçtim. Çok kaliteli sahiden apple kılıfları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 14 Ekim 2016; 19:39:18 >
  • Bende bugün silikon kılıf aldım zorludan. Spigene felan bu paraları vermeden önce bi kesinlikle orjinal kılıfları denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. Bende mat siyah telefona siyah silikon kılıf aldım gerçekten çok yakıştı. Deri kılıfın nedense hissiyatını beğenmedim, silikon kılıfın dokusu çok hoşuma gitti.

• kesinlikle lazım olucak konu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

https://www.bestskinsever.com

S7 edge için almıştım bence en kaliteli ürün full body kaplama in.
    Grup olursak çok cüzzi rakamlara getirebiliriz.. çünkü tek siparişte ürün bedeli kadar kargo çıkıyor ama 5 ürün birleşip alırsak tek olan kargoyuda 5e bölünce gayet alınası olur bence...

Organizasyon yapıcak varsa ben hemen 2 set alarak katılırım.

beni ekleyin hocam bende istiyorum, umarım uygulaması kolaydır

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Hocam neyaptınız aldınızmı telefonunuzu? Okadar şey okudum ama size denk gelmedim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Hocam neyaptınız aldınızmı telefonunuzu? Okadar şey okudum ama size denk gelmedim de

:)) Yok hocam terslik oldu. Yarın alıyorum kısmetse teslimatı :)

Sağlık olsun hocam geç olsun güç olmasın. Benimde Media Markt dan aldığım bilgi bu yönde, yani yarın geliyormuş Plus sevkiyatı bende aksilik olmazsa yarın alacağım inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Sağlık olsun hocam geç olsun güç olmasın. Benimde Media Markt dan aldığım bilgi bu yönde, yani yarın geliyormuş Plus sevkiyatı bende aksilik olmazsa yarın alacağım inşallah.

Aynen hocam. Herşeyde bir hayır vardır. Bekliyorum bakalım. Yarın elimize geçer büyük ihtimalle. Size de şimdiden hayırlı olsun inşallah :)

Aynen hayırlı olsun sizede.
  • MustafaOzcelik M kullanıcısına yanıt
    alt tarafı korumuyor bence almasaydınız
  • iPhone 7 için full body koruma sağlayan jelatin önerisi olan var mı?
    Bu alanda en iyi Zagg ve BodyGuardz'dır. Fakat sanırım Türkiye'de ikisi de yok. BodyGuardz'ın sitesinde 15-20 gün Türkiye kargo süresi veriyor. Bu sebeple buradan veremedim.

Elinde olan, satan, yada daha kısa sürede kargo yapan bir firma öneriniz var mı?
  • Alt köşeler yüksek olduğu için sivri darbe olmadıkça sıkıntı olmuyor. Bundan önce 6S im de de bu silikondan kullanıyordum. Çoğu kılıftan daha sağlam

• Uag türkiyemasal okuyor ürünler stokta diodu şimdide tüm bayilerimiz satış yapmadan listeleyemiyoruz diolar şaka gibiler

• zgronrn kullanıcısına yanıt
    Silikon kılıf takılıyken ceket cebinize yada kot cebinize cihazı koydugunuzda zorlanma yaşıyormusunuz?
    Silikon kumaşa sürttügünde kolay kaymıyor o sebeple sordum

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    Hocam işte dediğiniz bu kılıfların en kötü yanı. Bir süre sonra kayganlığı azalıyor ve cebe koyup çıkartmak zorlaşıyor. Ama ben plus modele geçtiğim için pantolon cebine değilde mümkün olduğunca montun cebine koyuyorum veya elimde taşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Uag türkiyemasal okuyor ürünler stokta diodu şimdide tüm bayilerimiz satış yapmadan listeleyemiyoruz diolar şaka gibiler

Madem öyle ekran koruyucusunu niye koymuşlar? Hangi bayisi ekran koruyucu satışı yapmış? Demiyorlar ki ürünler gelmedi bazı problemler var diye. Neyse...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.