Şimdi Ara

iPhone 7 & 7 Plus İçin Düşünceleriniz Nelerdir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    @AlicanNalbant Bence 64GB versiyon olacaktir .

@DODANLI Evet kendi fiyat tahminlerim , modellerde fiyat oynamasi en fazla 100 TL oynarsa oynar daha fazla oynamasi cok buyuk surpriz olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Asıl süpriz düşen satışlardan dolayı 6s ile aynı fiyattan çıkması olur ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

@AlicanNalbant Bence 64GB versiyon olacaktir .

@DODANLI Evet kendi fiyat tahminlerim , modellerde fiyat oynamasi en fazla 100 TL oynarsa oynar daha fazla oynamasi cok buyuk surpriz olur :)

iPhone 7 & 7 Plus İçin Düşünceleriniz Nelerdir ?
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    kaynakkk ???
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Dogru olabilir olmayadabilir ama Apple'dan tabi ki bu hareket beklenir . Boyle birsey olursa modeller arasinda hafiza farki fiyati 500 veya 600 TL olarak fark olmus olur . Bakalim 2 gun sonra hersey net sekilde belli olacak , boyle durum olursa 64 GB dusunuyordum 128 GB versiyonu tercih ederim

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Bakalim umarim benim tahmin ettigim fiyatlardan cikar ki bunlar dahi yuksek fiyat , dahada yuksek olmasi hic iyi olmaz :)

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma note 7 3600 lira durum kötüye gidiyor.

Zamanlama bile düşünülmüş Bayram'da çocukların harçlığını alıp iPhone alacak millet ilk taksitte bayram paraları,geçmiş olsun.Şimdi 3700 lira mantıklı gelmeye başladı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar hep 32/128/256 sızıntıları çıktı aslında bir yandan güveniyorum çünkü 4 serisinin hafıza seçeneği ; 8 GB/16 GB/32 GB/64 GB.

Iphone 5 16/32/64 GB.

Büyük ihtimal bu seride değişecek hafıza seçenekleri

• 2 gün kaldı hersey ortaya çıkar fiyati bekliyorum

• En az 3200tl. ben vermem bi telefona o kadar para.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşırı pahalı, yazık günah.
  • Avrupa'dan Apple Store harici başka nereden tax free ile cihaz alabilirim bilgisi olan var mı? Barselona, Floransa, Roma ve Paris'e erişim imkanım var. Bilgilendiren olursa sevinirim. Bu fiyatlarla 7 Plus'ı başka türlü alamam gibi gözüküyor.

• Fink Ployd kullanıcısına yanıt
    Ekim ,kasim gibi yurt dişi cihazi türkiyede cogalmaya başlar zaten önemli olan bant numarami model numarasi gerisi önemli zaten fiyatlarda uygun zaten..!bekle derim acele etme model numarasini ögrenilmeden cihaz alinmaz..!

• 22 Ekim'den sonra yurtdışında olacağım kısmetse yaklaşık bi 10 günlük. Kendi elimle alıp TR kaydını yaptırıp daha fazla kar ederim diye düşünüyorum. Tabii 1 yıllık global garanti ve Türkiye'deki bant uyumu ve model numarası da önemli. Bu bilgiler o zamana kadar gün ışığına çıkarsa direkt almam daha mantıklı olmaz mı Türkiye'de yurtdışı cihaz satanlara para kaptırmak yerine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fink Ployd -- 5 Eylül 2016; 23:45:29 >
  • Fink Ployd kullanıcısına yanıt
    Sim fre fax max özeliklerinden anlamam ama iphone 7 alicak isen ozamana kadar model numarasi ögrenilmiş olur zaten türkiyede de ozamana kadar satişda olur yurt dişinda almak mantikli tabi bende almayi düşünüyom ekim kasim gibi türkiye ye gelir ozaman kadar sabredicem 3500 6s 64 gb türkiye fiyati ama yurt dişi cihaxi 2500 tl almiştim kayit yaptirdim halen kullaniyom problemde cikmadi bekle ve sabret:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 6 Eylül 2016; 0:06:52 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Tax free dediğim şeyi kabaca anlatacak olursam yabancı bir ülkeden bir ürün aldığında vergi ödüyorsun. O ülkenin vatandaşı olmadığın için verdiğin vergiyi tax free formu doldurup geri alma hakkın var. Bunu kullanırsam ürün daha da ucuza gelecek, ondan sormuştum :)

Bu arada çok iyi fiyata almışsın bence. Ben 6 Plus kullanıyorum. İlk çıktığı gün almıştım heves edip 2550 TL vermiştim. Sen o fiyata üst modeli dolar kuru yükseldiği halde almışsın. Çok iyiymiş

• 2 yıl önce çıkan telefonun fiyatı arttırılmış versiyonudur bana göre bu telefon. Biri kısaca 7'yi özetle dese böyle söylerim.
    Muhtemelen ilk iPhone ve sonrasında aldığım i3'ten beri her iki senede bir serinin yeni çıkanını alma ritüelime 7 ile son vermek zorunda kalacağım fiyatından ötürü. (2-3-4-5-6 aldım hep çıktıkları ilk hafta)
    Minimum kapasite 32 GB olursa Avrupa'dan edinmeye çalışabilirim belki. 32 çıkmazsa zaten yalan olur.

Hayır abimle birlikte 2 senede bir yenilediğimizde eskileri anne babaya aktarıyorduk, olan onlara olacak, 2012 yılında aldığımız, 2014 yılında kendilerine verdiğimiz i5'lerle devam etmek durumunda kalacaklar sanırım.
    Yoksa benim 6 ile ilgili en ufak bir tatminsizliğim yok.
  • Aynen qardesh apple ztn bu tlfnları turkeydeki bayrm cocuqlarina ckariyor aynn

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Aynen qardesh apple ztn bu tlfnları turkeydeki bayrm cocuqlarina ckariyor aynn

Güzel laf sincap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3249 dan cikacak.
    7plus ise 3649 dan
    Ikisi de 32 gb lik versiyonu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.